Widok

CZERWCOWE MAMUSIE cz.28 NA CZEŚĆ MIMII NASZEJ :)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Oto lista:

18.05 - Mimii ~ chłopczyk Borys
28.05 - *Iza* ~ dziewczynka Pola (Zaspa)
30.05 - wiper ~ chłopczyk Marcin/Marcel? (Gliwice)
31.05 - aniami ~ chłopczyk~Mikołaj
01.06 - Julka82 ~ chłopak Hubert
04.06 - sylver ~ dziewczynka Anna/Zaspa
06.06 - 3oko ~ chłopczyk (Redłowo)
06.06 - kamila101 ~ chłopczyk Wiktor ~ Zaspa
07.06 - Aniouka ~ dziewczynka Zuzia (Zaspa)
07.06 - Daria_982 ~ dziewczynka Magdalenka (Redłowo)
10.06 - goniau
12.06 - inka.ja ~ dziewczynka - Zosia :)
7/13.06 - IG-Redłowo
16.06 - czerwcoweczka
16.06 - bauaganiarka ~ dziewczynka Martynka
17.06 - kamyk ~ chłopczyk Karol
20.06 - okruszek_ ~ dziewczyneczka Ania (Kliniczna)
22.06 - mammamia ~ dziewczynka - Gabrysia :)
21/24.06 - Myszka ~ dziewczynka
25.06 - grab85 ~ dwojaczki :) dziewczynka Martynka i chłopczyk Kacperek
25.06 - askomcio1 ~ dziewczynka
27.06 - Liluś - dziewczynka ~ Wiktoria
28.06 - magda81 - dziewczynka Liwia lub Oliwia (Szpital Wojewódzki)
28.06 - perła ~ chłopczyk
29.06 - lestek ~ chłopiec
29.06 - aniuko ~ dziewczynka Alicja (Szpital Wojewódzki Gdańsk)
30.06 - jolla ~ chłopczyk Marcin (Szpital Redłowo)
30.06 - baskasl ~ chłopczyk (Redłowo)
01.07 - cecha ~ chłopczyk

Z nami już na świecie:) :
5.05 - Nataluś- chłopczyk Maksymilian, 2970g, 52cm, swissmed
20.05 (termin 11.06) -dorcis- Wojtuś 2780, 52 cm i Weronika 2600 54 cm

link do starego: http://forum.trojmiasto.pl/Czerwcowe-mamuski-cz-27-t163607,1,16.html

NO TO O UŚMIECH PROSZĘ I O KOLEJNE ROZPAKOWANIA :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a moja kuzynka urodziła dziś w nocy Michałka :)
nawet nie wiedziałam, ze zaciążyłyśmy prawie w tym samym czasie ;) po weselu jej braciszka :P
hej Mamuśki!
najlepszego!
jest wątek życzeniowy, tam napisałam cosik więcej,
ale nam to chyba cierpliwości najbardziej trzeba życzyć :D

oj wiper ja też się męczę z obrotem w łóżku, czasem muszę na raty, bo tak się zasapuję :]
ale też tylko raz na sikanko wstaję ;)

byłam wczoraj u gin, wszystko fajnie, przepływy przepływają, wagowo/wielkościowo Martynka nadal ciut do przodu ;) a na ktg takiego dorodnego skurcza zarejestrowało :)

dziś Tata robi nam podłogę w łazience więc wybyłam z domu no bo jak bez kibla sobie poradzić, zwłaszcza że brzucho już jakoś tak niżej ;)

u Mamusi sobie jestem,
tzn czekam, aż ona wróci od swojej...

ciekawe, czy się któraś z nas w Dzień Mamy rozpakuje hmm?
ale by było^^
ha! ja juz tez nie spie! ;p

Daria, ale sucz z tej baby-trzeba było jej z brzucha dać :)
Tak myslalam ze to sie od tych skurczów z podbrzusza zaczyna :) A myslicie ze ja tez powinnam nospe juz odstawic? zeby potem sobie kłopotów nie narobic jak trafie na porodówke a przez nospe macica nie bedzie chciala mi sie po porodzie obkurczyć...?? sama nie wiem... czy brac jeszcze do wizyty w przyszlym tyg?
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WSZYSTKICH MAMUS!!!
38 tydzień mi się zaczął juhuu! :D
no ja juz do swojej mamci zadzwonilam z rana :D i czekam na nią bo ma przybyć tak po 13 :D

A Wam mamuśki wszystkiego naj-przede wszystkim lekkiego porodu :)
okruszku ja już wszystkie leki w cholerę odstawiłam, tylko feminatal biorę i czasem plusssz żelazo i jest spoko!
w Dzien Dobry TVN prognoza pogody nadawana jest z porodówki:) sa wywiady z mamusiami i pokazują maluszki :)
Faktycznie Okruszek, dobrze myslisz, nospa rozkurczowa jest, a to ma sie potem skurczać...

Wszystkiego najlepszego mamuśki z okazji NASZEGO dnia! Ha! Juz to jest też mój dzień :)))
Ciekawe czy małż sie skapnie żeby mi dać buźki z tej okazji ;)
A co do spania to śpi mi się ostatnio bardzo dobrze, w nocy już mnie ta rwa kulszowa nie boli (teraz boli tylko jak chodzę). Czasami zdrzemne sie nawet na godzinkę - dwie po południu i potem mogę normalnie spać w nocy :) Muszę się tym nacieszyć!
Też się zastanawiam, czy mi dziś mężuś z córeczką złożą życzenia, może jak w tv zobaczą, że jest dzień matki to się zorientują że by się przydało ;)

Coś mnie dopada przeziębienie, wiec jeszcze sobie leże w łóżeczku. Śpi mi się bardzo dobrze, brzuch mi w niczym nie przeszkadza.
Wszystkiego Co najlepsze Dla Was Mamuśki :))

Okruszku odstaw już tą no-spę. Czas najwyzszy :D Tak mi się wydaje.

Ja wlasnie wzielam cieplą-bardzo ciepłą kąpiel znaczy prysznic :) Moze coś rzyspieszy :))

Jade zaraz na rynek na Przymorze:))Wychodzę moze cosik :)

Iwiecie co jakos ta kąpiel mnie chyba mobilizuje bo cosik sie rusza:)

Też widziałam te bobasy w Dzień Dobry TVN. Słodkie takie, mniammm... :)

No pełnia nadchodzi :D
Aha...
Zobaczcie na mój suwaczek :D
Zastanawiałam się do kiedy te suwaczki są opisane;. Ciekawe co by było napisane np. w 45tc;> Nie, nie...nie zamierzam do tego czasu sie toczyć ;>
Mimii poproś ładnie synka, żeby Ci zrobił prezent na dzień mamusi i wyszedł już.
Mimii, Twój opis w suwaczku rzucił mi się w oczy jak tylko zaczęłam czytać dziś nasz wątek :)
Mimii, ty jesteś biedna naprawdę :)
Jak mi lekarz powiedział, że nie mam się nastawiać na poród w terminie, tylko raczej po, to jakoś inaczej mi się zrobiło, nie czekam codziennie na te skurcze nieszczęsne i na tego czopa ;)
A małż sie zasmucił, że musi jeszcze poczekac na Bąbelka (już chciałby mieć to za sobą, tak ja ja z resztą), ale z drugiej strony się cieszy, że może dotrwam do 13-go i dzidzia bedzie miała urodziny razem z teściową, hmmm...
Daria, mi to samo lekarz wczoraj powiedział :( dziś powiedziałam mężowi zeby urlop brał od 17 czerwca (11 dni po terminie) bo wczesniej nie ma sensu....
Najlepszego mamusie! :)

O, a ja właśnie miałam termin na dzień matki z Tosią! No ale wyszła dopiero 7 czerwca... Teraz będziemy celowac w dzień ojca heh...

A ja dziś od nocy mam skurcze takie nawet... Przypuszczam, że to jednak te spowodowane obniżaniem się macicy bo teraz już powinna iśc niżej.
Sniło mi się, że obudziłam się cała we w krwi..brr wstałam przerażona. A potem poszłam na pobranie krwi z Tosią i ta się tak darła i szarpała, że obie byłysmy krwią upaprane... Także sen się sprawdził inaczej niż się obawiałam i na całe szczęscie:D
Wszystkiegooooo najjjjjjj Mamuśki:)
Mimi oby to był Twój dzień-to byś miała niespodziankę:)
3oko,Daria ja wczoraj mojego gin pytałam się czy mąż będzie mógł być podczas ważenia itd. po cesarce-i usłyszałam,że oni nie robią z tym problemu-także tu mi chociaż ulżyło.
okruszek ja w sobotę zaczynam 37tyg i moja gin mi powiedziała żeby odstawić no-spe od tego czasu. Ciekawe czy mocno twardy ten brzuch będzie?? przestałam tylko luteine brać i wcale różnicy nie widzę.

właśnie ostatnio tak do mnie doszło..że będziemy mieli dzieci to wiem, cieszymy sie, ale że zostaniemy rodzicami, mama i tata, tak jakoś do mnie to nie dochodzi. Ze my będziemy najważniejsi dla naszych pociech. cudownie!!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry