Widok

CZERWCOWE MAMUSIE cz.31:) !!

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
pozwoliłam sobie utworzyć nowy watek dla mojej Zosi:) długo mnie nie było, bo poleżałam sobie na patologi ciąży:( i 30 maja drogą cięcia cesarskiego zostałam mamusią:) Zosieńka ważyła 1960 i miała 44cm. Jest zdrowiutka i już jesteśmy w domku:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
O! Super! Dzieki pmagdalena! Ale Leona?! Miał być Wiktor!
Kamilka chciala Leona i napisała mi w smsie że Leon :)
No to nowa lista :))))

30.05 - wiper ~ chłopczyk Marcel? (Gliwice)
01.06 - Julka82 ~ chłopak Hubert
03.06 - Sorha ~ chłopczyk
04.06 - sylver ~ dziewczynka Anna (Zaspa)
06.06 - 3oko ~ chłopczyk (Redłowo)
07.06 - Aniouka ~ dziewczynka Zuzia (Zaspa)
07.06 - Daria_982 ~ dziewczynka Magdalenka (Redłowo)
10.06 - goniau
7/13.06 - IG-Redłowo
16.06 - czerwcoweczka
16.06 - bauaganiarka ~ dziewczynka Martynka
17.06 - kamyk ~ chłopczyk Karol
17.06 - tata Carlosa ~ chłopczyk Karol ( czy to mąż kamyka?) :)
20.06 - okruszek_ ~ dziewczyneczka Ania (Kliniczna)
22.06 - mammamia ~ dziewczynka - Gabrysia :)
21/24.06 - Myszka ~ dziewczynka
25.06 - grab85 ~ dwojaczki :) dziewczynka Martynka i chłopczyk Kacperek
27.06 - Liluś - dziewczynka ~ Wiktoria
27.06 - nitusia25 - chłopczyk ~ prawdopodobnie Michałek
28.06 - magda81 - dziewczynka Liwia (Szpital Wojewódzki)
28.06 - perła ~ chłopczyk
29.06 - lestek ~ chłopiec
29.06 - aniuko ~ dziewczynka Alicja (Szpital Wojewódzki Gdańsk)
30.06 - jolla ~ chłopczyk Marcin (Szpital Redłowo)
30.06 - baskasl ~ chłopczyk (Redłowo)
01.07 - cecha ~ chłopczyk

Z nami już na świecie:) :
5.05 (termin 05.05) - Nataluś- chłopczyk Maksymilian, 2970g, 52cm, Swissmed
19.05 (termin 28.05) - *Iza* - dziewczynka Pola 3350/52, Zaspa
19.05.(termin 25.06) - Askomcio1 - dziewczynka Natasza 2580g/50 cm
20.05 (termin 11.06) - dorcis- Wojtuś 2780, 52 cm i Weronika 2600 54 cm
28.05 (termin 31.05) - aniami - Mikołaj 3300, długości nie ma bo w Madrycie nie mierzą
29.05 (termin 19.05) - Mimii - Borysek 3790, 54 cm Kliniczna
30.05 (termin 12.06) - Inka.ja- Zosieńka 1960, 44cm Kliniczna
04.06. (termin 06.06) - kamila101 ~ Leon 3789, 53 cm, Zaspa
Gdzie Wiper????
Właśnie dostałam smsa od Kamili, że urodziła synka Leona, wczoraj o 21:45, waga : 3789 , wzrost 53 cm z info, że "jesteśmy cali i zdrowi"
:))))))
Brawo Kamila :) Dorodny chłopczyk - GRATULUJE :)))))))

Ja dzisiaj miałam noc do d.... tak sobie leżałam i myślałam, które teraz się rozpakują :) Gdyby nie to forum to umarłabym z nudów chyba hihi

Strasznie puchne. I to nie tylko wieczorem, ale po nocy też :( Moje dłonie wyglądają jakby miały zaraz wybuchnąć i ledwo ruszam paluszkami a raczej paaaluchami.
Ciśnienie mam dobre więc chyba nic złego się nie dzieje.
no to gratulacje dla nowej mamusi:)
GRATULACJE Kamila :)

No wiecie ja rano byłam nikogo nie było, to poszłam piec ciasto i teraz siedzi sobie w piekarnik piekne ciacho z rabarbarem i kruszonka :) Ciekawe czy wyjdzie , a pachnie pieknie :) Posprzatałam a poźniej bede się robić na bustwobo idziemy z rodzicami do restauracji dzis.
Co do opuchlizny to ja juz nie mam sił , rece jak ręce ale stopy masakra nie moge paluszkami ruszać i strasznie bolą , dobrze że chociaz ciśnienie dobre :)

dziewczyny ma problem , kupiłam na allegro 2 zmiany poscieli dla maluszka. Starsznie śmierdza ze tak powiem "chinska robocizną " przyznam nie była droga. Prałam ja juz 3 razy pierw w 40 stopniach pożniej w 60 i teraz w 95 , właśnie siedzi w pralce w tych 95 stopniach ( mam nadziieje że zamiast poszewki na kołdre nie wyciągne na poduszkę :)) Jak teraz ten zapach nie zniknie to nie wiem co zrobic jeszcze :(

jestem :)

szykuję żarełko na działeczkę :)
zupka ogórkowa dla Miśki się gotuje, karkóweczka przyprawiona, jeszcze tylko sałatka gyros do zrobienia

i naszła mnie ochota na ciasto ale już nie zdążę :( moze wieczorkiem upiekę
Jak dzidzia zrobi kupe i siku na tą pościel to zapach "chińskiej robocizny" zniknie ;) A tak poważnie to nie wiem co zrobić... :(
Kamila gratulacje dorodnego synka!

jaki dobry początek dnia:)

i cześć tak poza tym :]
Witam dziewczyny w ten śliczny dzień. Kamila gratulacje. Ja już drugi dzień coś nie bardzo się czuję. Miłęgo dnia.
A wy znowu o żarciu! I weź tu człowieku nie tyj!

Mamy z małżem mały dylemacik, bo dostał propozycję wyjazdu do pracy za granicę i nie wiemy co robić. Wiadomo, nie dziś i nie za tydzień. Ale nie chciałabym być sama z dzieckiem, bardzo mi zależało na tym, żeby czynnie uczestniczył w każdej czynności wykonywanej przy dziecku, żeby nawiązywał więź... wiecie o co chodzi... a jak wyjedzie to nie bedzie żadnych szans na nawiązywanie więzi :( Dzidzia bedzie wujka lokatora bardziej poznawać niż tatę :(
A z drugiej strony kasiora.... Bosze, dlaczego wszystko musi się zawsze rozbijać o tą kasiore?! :( Ale mnie to wkerwia! I wobec tej kasiory człowiek jest zupełnie bezsilny, można planować nie wiadomo co a i tak kwestia finansowa zawsze przesądzi o wszystkim i za nas decyzję podejmie! Niech to szlag! Babcia dobrze gada, że w pieniądzach diabeł siedzi!
Kamila gratulację Leonka :)

A z tą pościelą, to może na dwór wyrzucić i niech wisi póki piękna pogoda jest. Nie może chyba tak w nieskończoność brzydko pachnieć.
Daria, zależy na jak długo taki wyjazd miałby być, bo jak miesiąc (choć to jak dla mnie też długo) to jeszcze jakoś da się przeżyć, ale jak dłużej, to już trudny wybór ...osobiście wolę żyć skromniej ale razem.
ja mam podobne zdanie jak jolla wole żyć skromniej ale razem , zawze to potwarzałam no chyba że to wyjazd na krótko ale to tez pojęcie wzgledne także ciezko

Kamila GRATULACJE!!!!! :-)

Witam Panie ;-)
Chyba za ładna pogoda jest, bo się forum słabo kręci...aaaa no i weekend, więc pewnie coś z małżami i niemałżami robicie... mój dziś w pracy niestety to mi się nudzi... uciekam na spacerek :)
ja jestem tak z doskoku po robie coś tu w domu, a poźniej też wybywam tak ze będe wieczorkiem. Ale co fakt to fakt, ładna pogoda to dziewczyny dreptają na spacerkach pewnie i przyśpieszają przyjscie na swiat swoich słodziaków małych ;)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki wozek wybrac? (83 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

nnt. allegro (30 odpowiedzi)

często robicie w ten sposób zakupy? coraz częściej łapię się na tym , ze nie chce mi się iść...

biznes - jaki ?? (22 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry