Widok
CZERWCOWE MAMUŚKI 2010 CZ.9
Witam. Zapraszam do nowego wątku.
15.05 - Nataluś ~chłopczyk Maksymilian
18.05 - Mimii ~chłopczyk Borys
31.05 - aniami~chłopczyk~Mikołaj
01.06 - Julka82~ chłopak Hubert
04.06 - wiper~chłopczyk Marcin/Marcel?
04.06 - sylver~dziewczynka Anusia:)
05.06 - Aniouka
06.06 - 3oko~chłopczyk
06.06 - kamila101~chłopczyk Beniamin/Ignacy
07.06 - Daria_982 ~ chłopczyk Adaś
10.06 - goniau
11.06 - dorcis - dwojaczki :)
12.06 - inka.ja~dziewczynka~Zosia :)
12/13.06 - IG
16.06 - czerwcoweczka
17.06 - kamyk
20.06 - okruszek_
22.06 - mammamia - dziewczynka - Gabrysia :)
24.06 - Myszka
25.06 - dorciag - dwojaczki :)
25.06 - askomcio1 ~ dziewczynka
27.06 - Liluś- dziewczynka?- Wiktoria
28.06 - magda81
29.06 - lestek
30.06 – perla
29.06 - aniuko
01.07 - cecha
~maja
15.05 - Nataluś ~chłopczyk Maksymilian
18.05 - Mimii ~chłopczyk Borys
31.05 - aniami~chłopczyk~Mikołaj
01.06 - Julka82~ chłopak Hubert
04.06 - wiper~chłopczyk Marcin/Marcel?
04.06 - sylver~dziewczynka Anusia:)
05.06 - Aniouka
06.06 - 3oko~chłopczyk
06.06 - kamila101~chłopczyk Beniamin/Ignacy
07.06 - Daria_982 ~ chłopczyk Adaś
10.06 - goniau
11.06 - dorcis - dwojaczki :)
12.06 - inka.ja~dziewczynka~Zosia :)
12/13.06 - IG
16.06 - czerwcoweczka
17.06 - kamyk
20.06 - okruszek_
22.06 - mammamia - dziewczynka - Gabrysia :)
24.06 - Myszka
25.06 - dorciag - dwojaczki :)
25.06 - askomcio1 ~ dziewczynka
27.06 - Liluś- dziewczynka?- Wiktoria
28.06 - magda81
29.06 - lestek
30.06 – perla
29.06 - aniuko
01.07 - cecha
~maja
o kurka, ominęła mnie chyba połowa 8go wątku :) ale nie chce mi się doczytywać... za dużo :) żeście się rozpisały że ho ho :)
Ja we wtorek mam nadzieję, że się dowiem kto siedzi u mnie w brzuchu :)
Apropo kąpieli to nie mam wanny, więc korzystam z prysznica. Jestem przyzwyczajona do bardzo ciepłych kąpieli i od początku ciąży takowych zażywam ale wiadomo-prysznic to nie to co wanna... W wannie raczej bym się bała siedzieć w gorącej wodzie...
Ja we wtorek mam nadzieję, że się dowiem kto siedzi u mnie w brzuchu :)
Apropo kąpieli to nie mam wanny, więc korzystam z prysznica. Jestem przyzwyczajona do bardzo ciepłych kąpieli i od początku ciąży takowych zażywam ale wiadomo-prysznic to nie to co wanna... W wannie raczej bym się bała siedzieć w gorącej wodzie...
Zawsze uwielbiałam gorące kąpiele i leżenie w wannie....to mnie zawsze najlepiej odprężało, każdego wieczoru, po ciężkim dniu pracy. Od kiedy jestem w ciąży, a już na samym początku okazało się, że jest wysokiego ryzyka, z dnia na dzień przestałam się kąpać w wannie - prysznic tylko i wyłącznie.
Ojeju ! Nie leżałam w wannie już ponad 4 miesiące !!! Ale się da !!!
nie kąpię się nie tylko dlatego, że gorące kąpiele nie są wskazane w ciąży. Ciepłych też nie biorę, bo w ciąży wzrasta prawdopodobieństwo infekcji moczowej, a w wannie podczas kąpieli ono wzrasta.
Ojeju ! Nie leżałam w wannie już ponad 4 miesiące !!! Ale się da !!!
nie kąpię się nie tylko dlatego, że gorące kąpiele nie są wskazane w ciąży. Ciepłych też nie biorę, bo w ciąży wzrasta prawdopodobieństwo infekcji moczowej, a w wannie podczas kąpieli ono wzrasta.
Witajcie. Ale lecimy z wątkami:) Ja jeśli o kąpiele chodzi to tylko gorące biorę, nie jestem aż tak przezorna bo ciążę mam zdrową a jak wiadomo to nie choroba:) No wiadomo unikam alkoholu i dymu choć ja sama nigdy nie paliłam no ale biernego też unikam. A tak to nic się nie zmieniło, nadal lubię słuchać głośno muzyki i tańczyć na całego:) I inne takie nie koniecznie wskazane rzeczy:)
Tylko tak bardzo brakuje i spania na brzuchu:/
Tylko tak bardzo brakuje i spania na brzuchu:/
My mamy prysznic :( Jestem nieszczęśliwa z tego powodu, bo zupełnie straciłam przyjemność z kąpieli. Marzę o wannie.... Planujemy robić remont łazienki i koniecznie bedzie musiała być wanna! A tak w ogóle to ciepłą kąpiel można brać, oby nie gorącą.
A co do bliźniaków to zwiększa się prawdopodobieństwo tuż po odstawieniu tab. antykoncepcyjnych. Mąż strasznie chciał mieć bliźniaki, mówił że tak musi "foremke zalewać" żeby zalać parke.
Parki nie zalał, ale tak czy inaczej bliźniak bedzie, dla pocieszenia zodiakalny ;)
A co do bliźniaków to zwiększa się prawdopodobieństwo tuż po odstawieniu tab. antykoncepcyjnych. Mąż strasznie chciał mieć bliźniaki, mówił że tak musi "foremke zalewać" żeby zalać parke.
Parki nie zalał, ale tak czy inaczej bliźniak bedzie, dla pocieszenia zodiakalny ;)
IG, jak jest cesarka to tatuś nie może być na sali operacyjnej.
Ja raz-dwa razy w tygodniu wyleguję sie w wannie, nie jest to gorąca woda oczywiście tylko ciepła, pozostałe dni prysznic.
Słuchajcie, mam głupie pytanie, czy ilość wypitych płynów przed usg zwiększa "przejrzystość" na badaniu czy nie gra roli ile sie wypiło przed?
Ja raz-dwa razy w tygodniu wyleguję sie w wannie, nie jest to gorąca woda oczywiście tylko ciepła, pozostałe dni prysznic.
Słuchajcie, mam głupie pytanie, czy ilość wypitych płynów przed usg zwiększa "przejrzystość" na badaniu czy nie gra roli ile sie wypiło przed?
Co do kapieli to jestem w tej dobrej sytuacji, ze mam i wanne i duzy prysznic :) Na ciepłą dłuuga kąpiel pozwalam sobie raz w tygodniu - ale właśnie mam wyrzuty sumienia, że sobie sprawiam przyjemność a dzieciątko się męczy...
Ja jak byłam chyba w 8tc i lekarz robił mi usg to też kazał mi się iść wysiusiać hehe Było ciężko bo wcale nie czułam parcia a i krepowałam się, ze on siedzi za drzwiami i czeka aż ja to zrobie hihihi
Ja jak byłam chyba w 8tc i lekarz robił mi usg to też kazał mi się iść wysiusiać hehe Było ciężko bo wcale nie czułam parcia a i krepowałam się, ze on siedzi za drzwiami i czeka aż ja to zrobie hihihi