Widok

CZERWCOWE MAMUŚKI 2010, cz. 16

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
15.05 - Nataluś ~ chłopczyk Maksymilian
18.05 - Mimii ~ chłopczyk Borys
28.05 - *Iza* ~ dziewczynka Pola
30.05 - wiper ~ chłopczyk Marcin/Marcel?
31.05 - aniami ~ chłopczyk~Mikołaj
01.06 - Julka82 ~ chłopak Hubert
04.06 - sylver ~ dziewczynka Anusia:)
5/6.06 - 3oko ~ chłopczyk
06.06 - kamila101 ~ chłopczyk Beniamin/Ignacy
07.06 - Aniouka ~ dziewczynka Zuzia
07.06 - Daria_982 ~ mała zagadeczka (?)
10.06 - goniau
11.06 - dorcis - dwojaczki :) dziewczynka -Weronika, chłopczyk- Staś/Wojtuś
12.06 - inka.ja ~ dziewczynka - Zosia :)
12/13.06 - IG
16.06 - czerwcoweczka
17.06 - kamyk ~ chłopiec ?
20.06 - okruszek_ ~ dziewczyneczka Ania
22.06 - mammamia ~ dziewczynka - Gabrysia :)
21/24.06 - Myszka ~ dziewczynka
25.06 - dorciag ~ dwojaczki :)
25.06 - askomcio1 ~ dziewczynka
27.06 - Liluś - dziewczynka ~ Wiktoria
28.06 - magda81
28.06 - perła ~ chłopczyk
29.06 - lestek ~ chłopiec
29.06 - aniuko
30.06 - jolla ~ chłppczyk
01.07 - cecha ~ chłopczyk
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mammamia nie histeryzuj :P Moja znajoma też w Twoim wieku, przed ciążą była taką pyzulką, po ciąży dziecko wyssało z niej dużo więcej niż ważyła przed, więc uszy do góry. Poza tym trzydziestka to dla Ciebie bycie starym? wtedy się najlepszy czas zaczyna :>
Oj Iza, oby było jak mówisz :)
obiektywnie nie czuję się staro:p Ale wśród Was - i owszem, lol
3 oko to jesteśmy dwie. Ja też w czerwcu skończę 31 :)))

Aniouka fajnie, że wszystko się u Was normuje, Będzie dobrze. Trzymajcie się.

Myszka leżcie sobie i odpoczywajcie, a wszystko się ułoży. Widzę też, że teraz masz termin na ten sam dzień co ja ;))

Mi przybyło prawie 9 kg, ale pocieszam się tym, że ponad 3600 to waga dzieciaczków. Na razie rośnie mi tylko brzuszek, więc w niektóre rzeczy da się jeszcze wcisnąć i nawet jakoś to wygląda.

Byłam dziś u fryzjera - mała zmiana, a cieszy.

Życzę miłego wieczoru.

mammamia, no przestań! wez pod uwagę to ze masz juz drugiego Bąbelka a nie pierwszego więc uwazam ze 30 lat na drugie jest w sam raz :)

My chcieliśmy płodzić Maleństwo we wrześniu przyszłego (znaczy juz tego) roku, ale wyszlo jak wyszlo i splodzilismy w zeszlym roku-a jaki fart ze we wrzesniu :D

ps ja mam 26 :) ale wydaje mi sie ze wiek o niczym nie swiadczy...no chyba ze chodzi o kwestie fizyczno-zdrowotną :)
mammamia co Ty wygadujesz ! Jestes młodziutka :) Rożnica wieku 2-3 lata to żadna róznica
3oko, gadałam z tą koleżanką, nie pamięta jak ten lekarz się nazywał, w dok. też nie ma jego nazwiska, ale mówi że to żaden z tych którzy pracują teraz (sprawdzałyśmy na stronie szpitala). Z tamtej kadry została tylko Sowińska (z tego co ona pamięta). Podobno bardzo dużo skarg było na tego lekarza, może dlatego go już nie ma. Uffff :)
Daria wiem co czujesz, też na siebie nie mogę patrzeć. Jeśli kobiety w ciąży puchną to mi spuchło, ale dupsko. Szału idzie dostać, bo wszelkie bluzki i swetry dosięgają tylko do połowy brzucha. A do lustra wolę nie podchodzić, żeby sobie nerwów nie psuć. Ten miesiąc był przełomowy jeśli chodzi o tycie. Teraz jak mi się w nocy coś zachce zjeść to już się powstrzymuję.

Iza, współczuję leżenia, to musi być trudne...

Mi tam po poprzedniej ciąży wcale super waga w dół nie leciała. Schudłam może 4 kg, a pozostałe kilogramy dopiero przed obecną ciążą zrzuciłam.

aniuko Ty puchniesz, a mi obrączka spada nie wiem jakim cudem. Byłam dziś z córką w kulkach, to mi się tam zsunęła i musiałam jej szukać.

tak okruszek masz rację ;) chodzi o kwestie fizyczne heh- 2 dni temu mąż kupił mi bujany fotel - i to wcale nie jest żart! :D:D:D
Ja w tym roku kończę 28
mammamia oszalałabym z radości, gdybym dostała taki prezent :) Niestety w mieszkaniu brak miejsca :)
Ale super :) fotel bujany - niestety u nas też nie ma miejsca.

Wizdzę jednak, że sporo nas 30-tek :) - mi już 32 leci i też pierwiaską jetsem

Pozdrówka brzuchatki
Co do wagi to mam 2,5 kg więcej niż przed ciążą, ale na początku schudłam 5 kg. We wszystkie spodnie sprzed ciąży wchodzę, tylko w brzuszku się nie dopinają. Mam 24 latka, w lipcu skończę 25.
Czyżbym była najmłodsza??? Mam 23... hi hi, to się gówniarsko poczułam... Z ciekawych prezentów od mojego pomysłowego Kochanie to dostałam poduszkę taką do spania zwykła... A na imieniny kiedyś dostałam bombki, bo to przed świętami:DDD Ale fotelem bujanym to bym nie pogardziła:)
hehe, ja w lipcu 26 :)
a fotel bujany ma moja mama, więc chyba często będę córcię wysyłała do babci na kołysanie :>
Mi na dniach stuknie 29 ... i też chętnie bym sie pobujała w takim fotelu bujanym :)))
No to ja się bujam ;) I wróciłam w ciąży do haftu krzyżykowego ;) Tak więc haftuję maki w bujanym fotemu i tylko patrzeć jak będę sobie jabłuszka trzeć na tarce :p
Dobrej nocki "nastolatki" :)
hej!
Mammamia chyba troszku przesadzasz;P tarcie jabluszek to nie wyrocznie, predzej zeb do szklanki:Dbujaj sie ile wlezie, bo oem Twoje dzieci z tego fotelika cię wypedza-tak jak ja jak bylam mala wypedzilam moja ciotke :D
Ja dzis chyba mam te s. przepowiadajace-bol-moze to nie bol ale cmienie takie jak przy miesiaczce. Hmmm...swieta zxa pasem a tu te skurcze, ciacho vhcialam piec, jecha cna zakupy i nie wiem;/ ale jeszcze leze takze sie zastanowie.

Milego dzionka:)

P.S. Ja mam 29lat i tez jestem pierworódką więc spoko luz brzuchatki :)Natalia tylko zaniza nasza srednia, ale to bardzo dobrze ;)
Mi stuknie w tym roku 28, ale to dopiero w listopadzie, hihi. Wiec póki co mam 27 ;)
To wychodzi na to, że jestem w "średnim wieku" jeżeli chodzi o nasze forum. Ale u mnie to też pierwsza ciąża. Nataluś nieźle nam miesza w statystykach. Nie dość że najmłodsza to jeszcze 2 raz w ciąży ;)
dziewczęta! muszę się z Wami podzielić moim szczęściem :D dziś idziemy odbierać klucze do naszego mieszkanka :D już nie mogę się doczekać...
Zrobił się tylko mały problemik w tym że wszystko nam się wydłuży, bo kolega który miał nam stawiać ściankę gipsową (czy jakos tak) wyjezdza i dupa a nie chcemy brac nikogo z ogłoszenia.... A moze Wy macie kogos sprawdzonego kto umie i stawial juz sciany i podwieszał sufity oraz kładzie kafelki???? Poza tym potrzebuję jeszcze kogos do zrobienia okreslonych mebelków w łazience i do zrobienia półko-regału pod telewizor :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry