Widok

CZERWCOWE MAMUŚKI 2010, cz. 16

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
15.05 - Nataluś ~ chłopczyk Maksymilian
18.05 - Mimii ~ chłopczyk Borys
28.05 - *Iza* ~ dziewczynka Pola
30.05 - wiper ~ chłopczyk Marcin/Marcel?
31.05 - aniami ~ chłopczyk~Mikołaj
01.06 - Julka82 ~ chłopak Hubert
04.06 - sylver ~ dziewczynka Anusia:)
5/6.06 - 3oko ~ chłopczyk
06.06 - kamila101 ~ chłopczyk Beniamin/Ignacy
07.06 - Aniouka ~ dziewczynka Zuzia
07.06 - Daria_982 ~ mała zagadeczka (?)
10.06 - goniau
11.06 - dorcis - dwojaczki :) dziewczynka -Weronika, chłopczyk- Staś/Wojtuś
12.06 - inka.ja ~ dziewczynka - Zosia :)
12/13.06 - IG
16.06 - czerwcoweczka
17.06 - kamyk ~ chłopiec ?
20.06 - okruszek_ ~ dziewczyneczka Ania
22.06 - mammamia ~ dziewczynka - Gabrysia :)
21/24.06 - Myszka ~ dziewczynka
25.06 - dorciag ~ dwojaczki :)
25.06 - askomcio1 ~ dziewczynka
27.06 - Liluś - dziewczynka ~ Wiktoria
28.06 - magda81
28.06 - perła ~ chłopczyk
29.06 - lestek ~ chłopiec
29.06 - aniuko
30.06 - jolla ~ chłppczyk
01.07 - cecha ~ chłopczyk
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Daria dokladnie, teraz za cene mieszkania mozna kupic domek!
My Bogu dzieki mamy mieszkanie i spłacone i bezczynszowe i jak na Sopot to jestesmy szczęściarzami, tutaj są straszne czynsze!
Hej!!!
Ja tez zdycham...nogi mi w dupsko włażą ;/ ale az przyjemnie :)
Jesli chodzi o reczniki to a zawsze kupuje w Ikea- sa tanie i miarę miękkie. Tez mam 1 z kapturkiem , ale nie jest cały z frotty-1 str jest z jakiegos miluskiego materiału. Kupilam w Akpol-u.

Moj bąbel ważył 3 tyg temu 1500gram, w pn ide na wizyte ciekawe ile przytyl moj skarbek :)mama jego przytyla wiec on tez :D

Dzis dostalam piękny zestawik welurkowy, ale kolezanka kupila na 50cm :( Ja wysoka, tatus tez wiec chyba nawet go nie wloze:(a jest taki słodki....Chyba go wystawie na sprzedaz a kupie taki sam wiekszy ;)

Ja wlasnie siedze i wcinam chipsy ;/ i zachcialo mi sie pifka...takze szklaneczka z soczkiem dzis pęknie ;)

Miłęgo wieczorku :)

P.S. Trzymajcie kciuki,aby meteorolodzy się pomylili z pogoda na jutro i kolejne 3 dni :>
Cześć dziewuchy,

ja też dziś spacer załatwiłam i było super - to nwet nie jest pełna wiosna, ale lato dziś ! :). Po dłuzszych chodzeniu jednak napierdziela mnie brzuchol i jest twardy, więc troche przystopowac muszę i gdzieś dalej, to w autko wsiąść.

A ogólnie mój dzień też nie należy do najlepszych, w sumie głowa bolała mnie wczoraj na maxa, ale wziełam 2 apapy, potem sen i pomogło. To chyba przez zmianę ciśnienia albo przesilenie.

A do tego dowiedzialam sie dzis, ze mój oddział likwidują, gdzie kieruję całym stadkiem osób (teraz L4)... i tak trochę grobowo, bo z jednej strony co będzie po macierzynskim (?) w sumie nie chca zebym szukała innej pracy (i dobrze), a z drugiej strony "dawny" oddział był ponad 200km od trójmiasta, więc czesto by mnie nie było... Takie mieszane uczucia. Chyba czas na zmiany, ale nie z takimi sie liczyłam :/:/:/

Miłej nocki brzuchatki

W Botorym 1 kwietnia jest otwarcie nowego sklepu z modą ciążową.
Tak tylko chciałam Wam powiedzieć, ja już z ciążowych rzeczy nie bede nic kupować.

Kolorowych snów Brzuchatki i Fasolki :)
U mnie w robocie też się już zdążyło pozmieniać, dziewczyna która miała mnie zastępować nie daje sobie rady, to oczywiście wyszło na jaw (po 2 miesiącach) i okazało się, że kupę rzeczy które robiłam ręcznie można zautomatyzować. Więc skoro już "mnie zautomatyzowali" to też nie jestem pewna co do swojej przyszłości w tej firmie.... :(
no i pogoda do dupy :(
Witam w 16-tej części :-)

Jutro jedziemy do "mama i ja" wybrać już tak na 100% wózek :-)

Ja wczoraj tej też byłam na dłuuugim spacerku - w ogóle sporo chodzę i jak wrócę to faktycznie bywam mocno zmęczona ale chwilę poleżę i jest ok :-)

Dziś mam zamiar zacząć regularnie ćwiczyć ćwiczenia, jakie ostatnio pani nam pokazała na SR :-) zobaczymy co mi z tego wyjdzie!

Pozdrawiam i życzę słoneczka na dziś!
cześć dziewczyny.
pogoda faktycznie się zepsuła :-( szkoda, że akurat na weekend
mimo wszystko miłego dnia życzę :-)
a chciałam sobie zrobić romantyczny spacer z brzusiem nad morzem :(
No kicha :( Wczoraj było superowo, a dzisiaj... buuuuu... :((((
Ale nazrywaliśmy sobie wczoraj baziek :)
Hej!!!
No u mnie tez pogoda neiciekawa:((
Takze butelkowo raczej niz spacerkwo :( No ale moze to tylko dzis tak , oby...
Pomimo tego miłego dzionka:)
mammamia na Xawiera rodzinka reaguje ciekawie. Oczywiście przekręca imię i mówi Kaswery, to muszę im tłumaczyć, że Xawier a nie Ksawery. Po czym dodaję ze na drugie będzie JOE JOE (czyt. dżoł, dżoł) będzie miał - robert kiedyś usłyszał jak na małego mulatka tak wołają i mu się spodobało :D Ręce im opadają, hehe

Ale dziś ciemno, w deprechę można wpaść... a było tak pięknie...

Wczoraj byłam w kinie na "odnalezionym narzeczonym" :) fajnie się zrelaksowałam, lubię takie lekkie filmy
Daria, dzieki, wstępnie ekipę remontową mąż już umówił, ale co z to za jedni wyjdzie w praniu.

U nas dzisiaj od rana wszystkie światła zapalone, bo ciemno jak w d...
dołująca pogoda.
jejku, jak te wątki szybko lecą. do czerwca będzie ich chyba ze 100 :)

wczoraj też pospacerowałam nad morzem, eh pięknie było...

nie mam jeszcze siary (wszystko w swoim czasie). jestem troszkę osłabiona, chyba zaraz się położę. pewnie to wina ciśnienia - przeważnie mam 90/60
Jolla rewelacyjny patent na rodzinkę z tymi imionami :-D Joe Joe jest the best hehe

kurcze, gardło mnie boli :-( do dupy z tą pogodą...
hej ja wczoraj jak już pisałam miałam dzień wyjęty z życiorysu:( dzisiaj tez mnie głowa pobolewa ale wzięłam apap teraz kawa i jest trochę lepiej:) chyba przez tą pogodę tak się czuje:(
ale za to Zosia chyba ma się świetnie bo całą noc tańczyła:) już jest widać jak się wybrzusza skóra:) mam nadzieję, ze jej aktywność nie jest spowodowana tymi apap-ami...
miłego dnia
A moje Maleństwo wczoraj tak mnie kopnęło w pępek, że aż się zgięłam w pół. Mąż podbieg przestraszony, położyłam się podniosłam bluzkę, a tam autentycznie odstawała z jednej strony brzucha jakaś rączka lub nóżka (nie wiem co) i jak dotknęliśmy zaciekawieni, było zupełnie twarde i takie chudziutkie - fantastyczne wrażenie !!
Czułam się jak gdybym pierwszy raz dotknęła tak naprawdę mojego Dziecka, aż mi się łezka w oku zakręciła...

Dziś mamy dzień przedświątecznych porządków.
Mimo ze pogoda nie jest sprzyjająca, Mąż wziął się za mycie okien, bo w tygodniu jak wraca z pracy, to jest ciemno.
Wstawiłam pralkę z firanami. Umyłam też jedną komodę, którą opróżniłam z rzeczy już niepotrzebnych do oddania lub wyrzucenia.
To będzie komoda mojej Córki.
Niebawem chyba po świętach zabiorę się za pranie ciuszków Małej i układaniem ich w czystej komódce.
Miłej soboty życzę Wam Dziewczynki !!!
Moja malutka lubi wypinać pupę. Czasami tak wypina, że aż mnie boli, wtedy pojawia się taka górka na brzuchu. Jak ją ładnie pogłaszczę to chowa spowrotem.
mój Bobasek też się wierci, a najbardziej jak wracam w nocy z łazienki - ja chcę spać, a on sobie tańce urządza...
poza tym mam chyba przepuklinę (taka twarda górka nad pępkiem) :( dr mówi, że na razie nic się z tym nie robi
No to troszku poczytałam Wasze wątki bo ja to nawety wczoraj nie zasiadłam do kompa. Od rana do 21 biegaliśmy z mężem po sklepach budowlanych i z tapetami. Nie wiem, za dużo tego :/ Jedno dobre, że wybrałam przynajmniej tapetę do dziewczynek pokoju. Jest śliczna i energetyczna:)
Dziś też shopping remontowo-meblowy, ale krótszy i z wiekszym sukcesem - w końcu wybraliśmy sobie małżeńskie łoże:)))
Ogólnie mam super nastrój mimo, że we wtorek czeka mnie szorowanie i bejcowanie krzeseł i stołu;)

Nie dam się pogodzie choć przynajmniej do środy ma padać !
Jest super!

Daria ja tez mam wynik glukozy 103! :D Z radości i w nagrodę wczoraj kupiłam sobie milkę łaciatą i całą zjadałam - sama...

Miłego (wciąż jeszce) weekendu dziewczyny!!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry