Widok
mmadlen:)wszystko doszlo:)
teraz czekam na wiesci od Ciebie-napisz jak juz dostaniesz garniec:)
zgadnjcie co?:)))
Nastusi wylazi pierwszy zabeczek:))))))))))perelka nasza pierwsza, dzis wyczulam go pod lyzeczka karmiac ja kaszka:)))humorzasta jest strasznie ale to nic:)hihi
a dzis bedziemy robic kartki dla Babć i Dziadkow:)moi rodzice sa na miejscu ale rodzice meza mieszkaja na drugim koncu kraju wiec musimy juz wyslac karteczki:)
pomyslalam ze zrobie pomaluje anastazji raczki farbka i zrobimy odciski dloni na kartkach-bedzie miala swoj udzial w pierwszych zyczeniach :)))
teraz czekam na wiesci od Ciebie-napisz jak juz dostaniesz garniec:)
zgadnjcie co?:)))
Nastusi wylazi pierwszy zabeczek:))))))))))perelka nasza pierwsza, dzis wyczulam go pod lyzeczka karmiac ja kaszka:)))humorzasta jest strasznie ale to nic:)hihi
a dzis bedziemy robic kartki dla Babć i Dziadkow:)moi rodzice sa na miejscu ale rodzice meza mieszkaja na drugim koncu kraju wiec musimy juz wyslac karteczki:)
pomyslalam ze zrobie pomaluje anastazji raczki farbka i zrobimy odciski dloni na kartkach-bedzie miala swoj udzial w pierwszych zyczeniach :)))
rzaba- ja mam Bartine- Jedo i ogolnie jest oki- co do mieszczenia sie w gondoli to zalezy jaki bedzie Twoj maluszek.
Ja niestety dzis zmienilam na spacerowke ( z ciezkim bolem serca- bo chcialam choc przez zmine miec gondole)
Gdy kupowalismy gondola w tym typie wozka wydawala sie jako jedna z wiekszych.
Pawel urodzil sie 3460g i 54cm - ale teraz mowią ze jest dosc sporym chlopcem.
Ja niestety dzis zmienilam na spacerowke ( z ciezkim bolem serca- bo chcialam choc przez zmine miec gondole)
Gdy kupowalismy gondola w tym typie wozka wydawala sie jako jedna z wiekszych.
Pawel urodzil sie 3460g i 54cm - ale teraz mowią ze jest dosc sporym chlopcem.
rzaba to zależy jak chcesz wózek :) bo w niektórych dzieci już się nie mieszczą ;) no i jeżeli rodzice są wysocy to może być problem
ja mam z tego typu co Alicja, no i też jeździmy jeszcze w tej "gondoli" :)
nasz ma pompowane koła i jest ciężki :/
ja tel zmieniam dopiero w czerwcu ... :/ a juz bym chciała bo zaśliniony jest hehe przez Martę oczywiście ...
ja mam z tego typu co Alicja, no i też jeździmy jeszcze w tej "gondoli" :)
nasz ma pompowane koła i jest ciężki :/
ja tel zmieniam dopiero w czerwcu ... :/ a juz bym chciała bo zaśliniony jest hehe przez Martę oczywiście ...
Hej!!!
rzaba-my mamy wózek trókołowy Quinny z typową gondolą. Martwiłam się, jak to będzie zimą, ale jest połowa stycznia i mały dalej w gondoli się mieści (wiadomo kombinezon trochę ogranicza ruchy, ale mały i tak śpi, więc luz). Kubuś urodził się 3500 g i 52 cm długości, więc typowy :)
Co do jedzenia, to Kubuś je jak Marta :)
Heh... przyszedł dziś nowy telefon-mam zabawkę :)))
rzaba-my mamy wózek trókołowy Quinny z typową gondolą. Martwiłam się, jak to będzie zimą, ale jest połowa stycznia i mały dalej w gondoli się mieści (wiadomo kombinezon trochę ogranicza ruchy, ale mały i tak śpi, więc luz). Kubuś urodził się 3500 g i 52 cm długości, więc typowy :)
Co do jedzenia, to Kubuś je jak Marta :)
Heh... przyszedł dziś nowy telefon-mam zabawkę :)))
rzaba, ja mam taki wozek babyactive breaker
http://www.babyactive.pl/img/swf/katalog_produktow/foto/breaker/bre_6.jpg
jestem z niego bardzo zadowolona, przez pierwsze 3 miesiace Nastka jezdzila w takiej dodatkowej gondoli (wyjmowanej z uchwytami) a pozniej juz jakby w spacerowce ale caly czas polozone oparcie i z tym przypietym ochraniaczem wiec wyglada jak gondola...:) hmmm nie wiem czy mnie zrozumialas:)
najlepiej wejdz na www.babyactive.pl i poogladaj
tylko tyle moge ci napisac bo ja nie mialam jako takiej gondoli:) chociaz marzyl mi sie roan marita:) no ale breakera udalo nam sie kupic od znajomych w rewelacyjnej cenie wiec jezdzimy nim:)ale polecam , jest swietny:)
http://www.babyactive.pl/img/swf/katalog_produktow/foto/breaker/bre_6.jpg
jestem z niego bardzo zadowolona, przez pierwsze 3 miesiace Nastka jezdzila w takiej dodatkowej gondoli (wyjmowanej z uchwytami) a pozniej juz jakby w spacerowce ale caly czas polozone oparcie i z tym przypietym ochraniaczem wiec wyglada jak gondola...:) hmmm nie wiem czy mnie zrozumialas:)
najlepiej wejdz na www.babyactive.pl i poogladaj
tylko tyle moge ci napisac bo ja nie mialam jako takiej gondoli:) chociaz marzyl mi sie roan marita:) no ale breakera udalo nam sie kupic od znajomych w rewelacyjnej cenie wiec jezdzimy nim:)ale polecam , jest swietny:)
my właśnie wróciłyśmy od dermatologa.te zmiany na skórze to nic poważnego,jedyne co to muszę stosować krem emolium oraz olejek do kąpieli emolium.żadnych oliwek,bo to podobno tylko wysusza skórę. każdy produkt wprowadzać od nowa,po 3 dni. to wszystko:)
w ogóle to świetna przychodnia,mili pracownicy,wizyta bez wcześniejszej rejestracji,super
w ogóle to świetna przychodnia,mili pracownicy,wizyta bez wcześniejszej rejestracji,super
hej hej
mmadlen ciesze sie ze szmery okazaly sie niczym powaznym:)zaraz sprawdze maila i nietylko;)
a dzienne menu Nastki wyglada tak:
5.00- mleczko 120-150ml
8.00 - mleczko 100-120ml a czasem mniej...
11.00 - kaszka ryzowa na mleku lub ryzowo-mleczna podana lyzeczka:)
po 12tej herbatka (po kaszce zazwyczaj chce jej sie pic)
14.00 - obiadek ze sloiczka
16.00 - deserek
19.00 - 20.00 mleczko z kleikiem ryzowym 150ml
oczywiscie czasem jest minimalne przesuniecie w godzinach ale zazwyczaj tak to wyglada:) probowalam dawac jej skorke od chleba ale dlawila sie odgryzionymi kawalkami... wiec nie daje, chyba juz powinnam sprobowac z zoltkiem co?:)
mmadlen ciesze sie ze szmery okazaly sie niczym powaznym:)zaraz sprawdze maila i nietylko;)
a dzienne menu Nastki wyglada tak:
5.00- mleczko 120-150ml
8.00 - mleczko 100-120ml a czasem mniej...
11.00 - kaszka ryzowa na mleku lub ryzowo-mleczna podana lyzeczka:)
po 12tej herbatka (po kaszce zazwyczaj chce jej sie pic)
14.00 - obiadek ze sloiczka
16.00 - deserek
19.00 - 20.00 mleczko z kleikiem ryzowym 150ml
oczywiscie czasem jest minimalne przesuniecie w godzinach ale zazwyczaj tak to wyglada:) probowalam dawac jej skorke od chleba ale dlawila sie odgryzionymi kawalkami... wiec nie daje, chyba juz powinnam sprobowac z zoltkiem co?:)