Widok

CZERWCOWE MAMY I MALUSZKI 2008 -:)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hiphiphurra udało się! to mój pierszy raz :-)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
super,Kubuś silny chłopczyk,gratulacje:)
super,Kubuś silny chłopczyk,gratulacje:)
No i jeszcze jeden raczek na dzień dzisiejszy!!! :)))
A u nas z nowości-Kubuś sam stanął w łóżeczku :)))
nie mogłam znaleźć naszego wątku,nic dziwnego 3 strona;)
to mamy kolejnego wędrownika,julcia raczkuje:)
co prawda jeszcze częściej pełza,ale to chyba z lenistwa:)
asiek nie ma Cię dzisiaj na forum,a zapadł mi się pod ziemię Twój numer tel;(
Alicja spokojnie :) zaraz bedzie śmigac hehe
eloł

gratulki dla Pawełka hehe kolejny mobilek ;P

co do ikeii to teraz budują tam parking i ikea jest dwupoziomowa !! dlatego jak bedziecie szły to wpier góra potem dół, my zrobiliśmy odwrotnie i dupa blada, bo kupiłam na dole wazonik, musiałam go zostawić w szafce a potem zrobilismy zakupy na gorze i zejść na dół przejść cały dół do kas :/

MArcia śpi a ja muszę do sklepu a mi się tak nie chce :/
milusiego dnia !
no to juz chyba tylko Nastka leniuszek nie przemieszcza sie, hehe
I kolejny raczek w naszym wątku-brawo, brawo Pawełku!!!
W końcu RACZKUJEMY !!! Na razie na dywanie, bo na kafelkach ślisko, ale za to bez większych problemów :D
czesc,

ale nabralam ochoty na spcer po Ikei:)hehe
Nastka slicznie bawi sie na kocyku a ja troche buszuje po necie, miniona noc byla cudowna:)))nastuska obudzial sie tylko raz, dostala smoka i zasnela dalej, dopiero przed 6ta zjadla no i w sumie bylo juz po spaniu:) ale juz sie przyzwyczailam chyba bo wstalam bez problemow, takze dzionek przywitalysmy baaardzo wczesnie:)))
hej
ja do ikei mam 10 min spacerkiem,a bywam tam raz na sto lat:)
to prawda,po wyjściu można mieć wiele pomysłów na zmiany.

dziś byłam z małą u lekarza na kontrole wagi...przybrała tylko 150 w miesiąc:/ bardzo mało....
ale na szczęście jest zdrowa,nic nie podłapała od męża.

asiek może jednak uda nam się spotkać w tym tyg,co Ty na to?
może czwartek lub piątek?
Alicja, u mnie jest odwrotnie z prasowaniem. Kiedyś nawet lubiłam postać sobie przy desce. Włączałam sobie przy tym jakiś film i leciałam 2,3 pralki na raz. Za to teraz, jak pomyślę o prasowaniu, to ..... Jedynie frajdę mam, kiedy mały gapi się na dyndający kabel od żelazka i ma z tego wielką radochę :)

Madzia, ja na początku też myślałam, że teściówka nie chce mi sprawić przykrości swoimi komentarzami. niestety ostatnio zbiera się tego coraz więcej i jak kiedyś nie mówiła mi niczego wprost, tak teraz wali prosto z mostu. Obawiam się, że kiedyś ego nie wytrzymam, i powiem jej, co o niej myślę !

My do Ikei jedziemy jutro. Mąż ma wolne i robimy sobie wypad na miasto. Lubię tam jeździć, bo zawsze jakiś pomysł do domu się chwyci. A ostatnio byłam tam przed porodem, uuuu .... kupa czasu :)

A na ostatki mężuś pracuje (bo jutro nie idzie do pracy i musi nadrobić - paranoja !!!) a ja wcinam ostanie słodycze. Na post mam dziecinne postanowienie - 0 słodyczy - może w końcu zrzucę trochę z wagi :P
apropos teściówek to ja na moją narzekac nie mogę, ale czasami coś powie co może i mi sprawi przykrość, ale wiem, że nie mówi tego celowo...

Nastka pewnie zmęczona przebojami ząbkowymi :/

my dziś zawitaliśmy do ikeii, no i kupiliśmy marcikowi taką piramidkę za 5 zeta hehe ale frajda w kąpieli, jedna ma na dnie takie sitko i byl mały prysznic :)

miłego wieczorku ostatkowego, my się alkoholizujemy z małżem hehe ;)
hej hej

no jakos dajemy rade:) ale fakt, przyzwyczailam sie juz ze Anastazja spi spokojnie a tu takie cyrki........... koszmarowo, hehe

dzis wyjatkowo zalicza juz druga drzemke, normlanie w szoku jestem:)
ogarnelam z lekka domek, teraz smigam poprasowac troszke, jakos ostatnio przy tym wypoczywam..........hmmmmmmm cos sie ze mna dzieje bo prasowanie bylo zawsze najbardziej znienawidzona przeze mnie czynnoscia w domu:)))
Qba miał wczoraj jednen z tych dni, że wszystko na NIEEEEE !!! Porażka!

Alicja u nas ostatnio też ciężko ze spaniem. Qba wybudza się parę razy w nocy mimo, że nigdy wczesniej nie miał problemów ze spaniem, nawet przy tych dwóch ząbkach co mu wyszły. Nie wiem co mu jest ale to jest meczące, takie wstawanie parę razy, nie wiadomo co mu jest.

Miałam nadzieję spotkać się z Pauliną w środę ale niestety jej mąż mocno chory i nici ze spacerku. Sama będę siedziała z tym urwisem znowu :-(

Teściowe ogólnie są dziwnymi stworzeniami, na szczęcie moja jest tak bardzo dziwna, że w ogóle nie mamy z nią kontaktu :-)

Miłego dnia! Spadam bo Mały jak zwykle to samo, ryczy!

Witam :)

Maja, nie wiem, gdzie rosną choinki, z których urwała się moja teściowa. Staram się nie przejmować jej uwagami, ale czasami trudno mi się opanować. Mężowi nie chcę się żalić, bo sama nie chciałabym wysłuchiwać uwag o mojej mamie, jeśliby takie miał. Czasem dzwonię do mamy i się rozładowuję, ale częściej gadam sama do siebie ...hihihi... kiedyś to się źle skończy !

Alicja, musicie mieć teraz naprawdę ciężko, współczuję. Ale skoro malutka spała Wam nienagannie, pozostaje nadzieja, że te przygody skończą się niedługo i szybko pójdą w niepamięć :)

Asia, super że będziesz miała chwilę dla siebie. Moja mama już wróciła do Wrocławia i skończyło się leniuchowanie. Następne dopiero w czerwcu ... A mąż rzeczywiście super. Mój obśmiałby się jak norka, gdybym mu zaproponowała podcięcie :)

Madzia, ja też tak odliczałam dni do weekendu. Byle do środy, bo potem już tylko czwartek i piątek i wolne. Chciałabym kiedyś mieć taką pracę, w której nie myślałabym o jak najszybszym powrocie do domu :) Może kiedyś .....

ojka ! to kurcze macie "atrakcje" :(
mega pocieszacz dla Was .... ech ! kurcze jeszcze tylko nieco ponad rok i zęby dadzą spokój ;)
buziaczki !
hej,

oj, lepiej nie mowic (pisac), Nastka tak mi daje do wiwatu ze szkoda slow, ostatnia noc byla Koszmarem!!! i to wlasnie przez duze K!!! koniec koncow bralam ja do nas do lozka, ja zasnela to odkladalam do jej lozeczka i tak kilka razy......... zdaje sie ze zeby daja o sobie mooooooocno znac..............na razie spi, cicho sza.......... zobaczymy co bedzie ponziej!!!!!!!!!!
a tu co taka cisza ?!

;P
I jeden dzionek pracy za nami :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dom czy mieszkanie??? (434 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

do góry