Widok

CZERWCOWE MAMY I MALUSZKI 2008 -:)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hiphiphurra udało się! to mój pierszy raz :-)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hejka

no wiec na urodzinkach bylo bardzo sympatycznie:)Widok Nastki wprawil Prababcie w znakomity humor, byla bardzo szczesliwa ze mogla poznac swoja praprawnusie:)Mala gderala do niej i zaczepiala a Prababcia wyglupiala sie sciagajac i nakaladajac okulary na nos, hehe Anastazja piszczala z radosci i w ogole bylo smiesznie:)

do juterka
Cholin, nie zauważyłam nowego wątku. To jeszcze raz :)

Wow, i znowu wpadam na chwilę i zaczynam od gratulacji :)

Martusi kolejnego zębola :)
Kubusiowi tłumu ząbków :) Nasz kolega ma roczną córeczkę, która nadal ma tylko 2 ząbki :)
Nastce niesamowitej prababci :) Niech żyje nam 200 lat !!!
Madzi 3 gwiazdek. Z trzema niebieskimi jesteś porucznikiem wśród nas ! Jeszcze jedna i będziesz kapitanem !!!

Nasz mały lubi obcych, byleby nie krzyczeli :) Od czwartku jest u nas moja mama, która ostatnio widziała Pawła we wrześniu i mały przyjął ją jak swoją :). Lubi z nią siedzieć i bawić się w Eskimosów - pocierają się noskami :) Chodzą sobie na spacery, czołgają się po podłodze. W końcu mam chwilę dla siebie i mogę wyspać się rano. Szkoda, że mama mieszka tak daleko.

Dziewczyny, macie już krzesełka do karmienia ? Nosimy się z zamiarem kupienia, ale kompletnie nie wiemy, jakie wybrać. Wiem, co jest ważne w wyborze, ale na jaką firmę warto zwrócić uwagę ?
Daga-przynajmniej sobie bidulko odpoczniesz! Jeśli chodzi o krzesełka, to Madzia i ja mamy takie same (przypadek).
My mamy niebieskie, Madzia zielone :)
http://sklep.dzidzio.pl/szczegoly/761/krzeselko_wielofunkcyjne_do_karmienia_2848k_baby_ono
Asiek-gratuluję pierwszego razu!!!
jesli chodzi o krzeselko to Anastazja ma takie:

http://www.allegro.pl/item553399597_krzeselko_do_karmienia_stolik_arti_cesar_wys_0zl.html

coffee-brazowe-na samym dole strony:)
jestem z niego bardzo zadowolona
Dzięki, przynajmniej wiem, na co patrzeć w sklepach. Mi z wyglądu podoba się:
http://www.allegro.pl/item552790876_bebe_confort_krzeselko_omega_zestaw_obiadowy.html
ale cena już nie dla nas, więc muszę nieco spuścić z tonu :)
hihi
ja podobnie jak Daga nie zauważyłam wąteczku ;)

thx ;)
hehe dobre kpt :D:D:D

no proszę Daga jak fajnie Pawełek integruje się z babcią ! Marta też jakoś dobrze reaguje na nowe osoby, ale jednak woli być blisko mnie, uśmiecha się, zagaduje, ale jednak woli posiedzieć z mamusią hihihi

co do krzeselka my dostaliśmy na chrzest, mamy babyono czy jak to tam się pisze, zielone, jest fajne, ma regulowaną wysokość, czy położenia siedzenia, tackę z nakładką, którą łatwo utrzymać w czystości, no i ogólnie krzesełko jest łatwe w utrzymaniu, jak dla mnie ok !
ogólnie mam wrażenie, że wszystkie krzesełka są podobne, tylko różnią się marką, no i wykończeniem

Asiek MArcia też ma ulubionych dziadków, ale to pewnie dlatego, że częściej ich widuje ;)

Kubus przodownik ząbkowy ;)
oo no to super, że Nastka i Prababcia się polubiły :)
hihi no mamy takie samo hehe

kurka wysłało mi posta i nie dokończyłam

fajne krzesełko NAstki ! bo potem będzie ze stoliczkiem :) ekstra !
a to co pokazałaś Daga też ładne, w sumie funkcje podobne do naszych ale kurcze cena faktycznie ....

Asiek - Maja ujęla to ładnie :)
gratki pierwszego razu hehe
hej- ja sie melduje z pracy. Wiec gwiazdeczek to mi pewnie nie dadza:)
Gratulacje zebisk, fajnych babc i prababc :)
Co do Walewtykow- to Pawelek pierwszy raz byl w pubie. Troche sie obawialam tego wyjscia- ale jak sie okazalo niepotrzebnie, Maly byl bardzo grzeczny, bylam zaskoczona a zarazem dumna ze sie tak ladnie zachowuje. Po jedzeniu wylozyl sie na kanapie, zaczal sie bawic, sobie rozmawiac, spiewac. Znajomi ( bo bylismy wspolnie z nimi) byli zachwyceni. Oczarowal moja kolezanke, bo caly czas sie do niej usmiechal- nic tylko wychodzic :)
Milego dnia
O proszę, jakie zycie towarzyskie Pawełek prowadzi i jak super się w tym odnajduje :) Przynajmniej wiecie, że spokojnie możecie wyjść z domu, a nie gnić w czterech ścianach :)))
Kubuś wstał wczoraj o 5.40, dziś o 6.00!!! Co za ranny ptaszek! W tej chwili właśnie odkrywa czym jest taka spora skrzynka z przyciskami, światełkami i sznurkami-a ja się obawiam, coby przez to oglądanie kompa mi nie wyłączył :/
Ja od rańca na kompie, hehe! Ogłoszenie miałam do szkoły pisać, ale najpierw "prasówka" :))))
Miłego dnia!!!
no proszę jaki rozrywkowy Pawełek :) no i jaki grzeczny ! tylko pozazdrościć !!

no Maja to Kubuś daje czadu z tym porannym wstawianiem :/
u nas też mało fajna nocka, ale co tam jeszcze trochę i dzieciaki dadzą nam pospać ... może ;)
miłego dzionka kobitki !!
dzien doberek

Nastuska tez wstaje ostatnio baaaaardzo wczesnie........jak dla mnie to zdecydowanie za wczesnie,hehe 7 rano i zabawa w najlepsze:)))

co do pierszwszego razu, nie taki diabeł straszny... :-)

4 zębole to już coś, prawdziwy facio! gratulacje!

Qba ma prababcię i babcię na miejscu, widuje je przynajmniej raz w tygodniu i też uwielbia z nimi przebywać. ja oczywiście wiem dlaczego, bo babunia w najlepsze spełnia każdą zachciankę i reaguje na nawet najmniejsze pomruki niezadowolenia swojego wnusia. a potem ja mam w domu koszmar z nim. ale przecież nie odmówię babci tych przyjemności związanych z posiadaniem pierwszego, długo oczekiwanego wnuczka.

Pawełek widzę światowy człowiek, nie to co my, tylko dom, babcia i spacerki. swoją drogą zastanawiam się jakby nasz Mały zachowywał się w takich miejscach jak knajpa... hmm!

my do karmienia mamy krzesełko coneco planet i bardzo swobie chwalę. jestem tego samego zdania co mmadlen, że wszystkie są podobne.

sorki dziewczyny, że nazywam was po nickach ale nie wiem jakie macie imiona. pewnie już kiedyś mogłyście poruszac ten temat ale jak wiecie jestem z Wami od niedawna więc wybaczcie. z ostatnich postów wyczaiłam, że na Modzelkę mówicie Daga (Dagmara?),
łatwo wyczaić, że ja jestem Asia a np. alycja wiadomo Ala. reszty grzechów nie pamiętam :-) najgorszy problem mam z ja23 !!! :-) :-) bo tak jakoś głupio mi się zwracać. alibabka i mmadlem powiedzmy jakoś brzmi.
ale wywody spod wody se wymyśliłam :-)

No i byałabym zapomniała. Najlepsze życzenia dla Anastazji z okazji 8 urodzinek :-) Dużo zdrówka!

I ja się melduję z - powiedzmy- rana :) Babcia z wnuczkiem na spacerze, a ja mam czas na chwilę pracy.

Gorące uściski na Nastki !!!!

Asia, miałam ten sam problem, hihi i Maja (ja23) oczywiście była dla mnie zmorą (przepraszam Majka :)). Ale rzeczywiście ciężko było :) Ale po kilku razach nauczyłam się, że:

ja23 to Maja z Kubusiem :)
mmadlen to Madzia z Martusią :)
alibabka to Ala z Pawełkiem :)
alycja to Alicja z Nastką :)
Paulka to Paulina z Julcią :)
a Modzelka to ja (Daga, bo Dagmary nie znoszę :)) z Pawełkiem :)

Mam nadzieję, że nie macie mi za złe, że Was przedstawiłam. I mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam ....
Daga bardzo dobrze ze wszystko wyjasnilas Asi:)

Nastucha dzis nie spi caaaaaaaaaly dzien, mam juz dosc, na szczescie przed chwila wrocil tatus z pracy i przejal malego rozrabiake!!! niech teraz on sie wykaze... buahahahaha
Widzę, że spędzałam sen z powiek dziewczynom, hehe!!! :)
ja23 to nick z weselnika kilka lat temu założony. Nie mogłam się wcelować z żadnym nickiem, więc po prostu ja zostało, a że csamo ja już było, to dodałam 23 (lata w domyśle) :)))

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

do góry