Widok

ღ CZERWCOWE MAMY ♣ MALUSZKI 2008 ღ 49

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hello :)

My z małym dzisiaj w wirze: ja sprzątania, mały bałaganienia :) Na spacerek pójdziemy po południu, jak już mieszkanko będzie oporządzone :)

Maja, na plaży w Gdyni jest duży plac zabaw dla dzieci w każdym wieku :) Piasek jest drobny i miły, i jest naprawdę czysto. Widać, że dbają o niego. Wczoraj np robili wgłębienia wzdłuż drewnianych ścieżek, żeby piach ich nie zasypywał. Ścieżki te prowadzą z deptaka do placu. Duuże ułatwienie dla rodziców i wózków. Niedaleko są knajpki, gdzie można coś zjeść (jedna z nic pod patronatem "Mama tez może") czy kupić pyszną kawę na wynos. Jest cześć zadaszona, jakby w słońcu było za gorąco. Naprawdę ktoś miał super pomysł.

Ala, masz rację, ,Gdynia ma u rodziców wielkiego plusa za ten plac. Gdańsk i Sopot też powinny o tym pomyśleć. A już w Sopocie powinien być ogromny plac zabaw dla dzieci na plaży. W końcu to kurort i pól Polski siedzi tu latem :)

Wczoraj wieczorem poszukałam sobie stare wątki i policzyłam ile ich było, dzięki temu nowy ma swój numer :) A znalazłam też wątek, od kiedy zaczęłam czytywać forum. To było z początku czerwca, kiedy jeździłyście na NST i Alicja mówiła, że była w charakterystycznej koszulce ze stópkami dziecka z napisem kicking baby. Pamiętam, że podobała mi się ta koszulka :)

Uciekam, bo mały dobrał się do szafki z robotem. Buziaki :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ooooooooooooo, chyba i ja powspominam troszke:)zaraz poszperam i poczytam stare wateczki:)

wiecie, chyba zamowie tort na urodzinki Nastusi u martszp:) no niesamowite sa te jej wypieki , powiem szczerze ze Sowa jesli chodzi o oferte dla dzieciaczkow sie kryje:)poprosilam ja o oferte, a zreszta galerie tortow mozna obejrzec prosto z forum:)ale torty dla doroslych sa wypasione, buahahahahah
a poniewaz trafila mi sie rola swiadkowej (moja przyjaciola ta co ze stanow wrocila poprosila mnie:) ) wiec postanowilam zamowic tort na paniensko-kawalerskie przyjatko bo takowe bedzie:) to znaczy dokladnie mysle o dwoch tortach:) dla niej i dla niego;)))

Maja, NST to inaczej KTG:)
Magda-wyslalam maila:)
o to witam się wieczornie heheh
kurcze a ja znowu odświeżałam tamten wątek :/ jak otwieram przeglądarkę to mi się otwierają strony te co miałam otwarte ostatnio i w tym nasz wątek i to na końcu strony... no i w ogóle nie wchodzę na ogólne forum ;) także często gęsto nie wiem, że nowy hihi tylko teraz mnie to zastanowiło ... cały dzień nic hihi a tu widzę nowiusieńki z numerkiem :):):)
ja jakiś czas temu tez czytałam jak się rozdwajałyśmy ) ale sie działo aż mi łezki poleciały :)
Daga a Ty nas czytałaś a się nie ujawniłaś ?!?! Ty jedna Ty ;P

my dziś wybyliśmy troszkę na spacerek ;) córcia już w domku świrka dostaje, to wybyliśmy i poreptaliśmy ;) ale tylko na niecałe pół godzinki ... dziś tylko u mamci jej było dobrze - paadam ! ale odpadło mi dziecko szybko ;)

a teraz będziemy oglądać filmik jakiś przy piFFFku ;)miłego piątkowego wieczorku hehe dziś do setki trudno dobić ! no ale wszystko przed Wami :))))
Podbiję, bo dziewuchy w starym piszą :)
Dagę wzięło na wspomnienia :) Mnie trochę też, ale w ogóle nie mogę skojarzyć tego NST :/ Co to było? ;)
Faktycznie super ten plac zabaw!!!! Tylko dlaczego tak daleko?!
Dziś nareszcie piątek! Mąż był w domu cały tydzień, a ja mimo to czuję się taka zmęczona, jakby normalnie pracował. No nic... ostatni dzień :)))

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry