Widok

ღ CZERWCOWE MAMY ♣ MALUSZKI 2008 ღ 49

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hello :)

My z małym dzisiaj w wirze: ja sprzątania, mały bałaganienia :) Na spacerek pójdziemy po południu, jak już mieszkanko będzie oporządzone :)

Maja, na plaży w Gdyni jest duży plac zabaw dla dzieci w każdym wieku :) Piasek jest drobny i miły, i jest naprawdę czysto. Widać, że dbają o niego. Wczoraj np robili wgłębienia wzdłuż drewnianych ścieżek, żeby piach ich nie zasypywał. Ścieżki te prowadzą z deptaka do placu. Duuże ułatwienie dla rodziców i wózków. Niedaleko są knajpki, gdzie można coś zjeść (jedna z nic pod patronatem "Mama tez może") czy kupić pyszną kawę na wynos. Jest cześć zadaszona, jakby w słońcu było za gorąco. Naprawdę ktoś miał super pomysł.

Ala, masz rację, ,Gdynia ma u rodziców wielkiego plusa za ten plac. Gdańsk i Sopot też powinny o tym pomyśleć. A już w Sopocie powinien być ogromny plac zabaw dla dzieci na plaży. W końcu to kurort i pól Polski siedzi tu latem :)

Wczoraj wieczorem poszukałam sobie stare wątki i policzyłam ile ich było, dzięki temu nowy ma swój numer :) A znalazłam też wątek, od kiedy zaczęłam czytywać forum. To było z początku czerwca, kiedy jeździłyście na NST i Alicja mówiła, że była w charakterystycznej koszulce ze stópkami dziecka z napisem kicking baby. Pamiętam, że podobała mi się ta koszulka :)

Uciekam, bo mały dobrał się do szafki z robotem. Buziaki :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Niestety nie :/
Miłej niedzieli!
miłej niedzielki ;P
ale pogoda dzis nie dopisuje co ? :/
Dobrze, że już po :)
3maj się bidulko :*
hejka,
ja tylko na chwilunie bo nie moge jeszcze za dlugo siedziec;/ juz w domku, zabieg sie udal, brzuch caly obolaly ale najwazniejsze ze juz po:)
odezwe sie za jakis czas
daj znać Maja jak było :)

up up ;P
Buziaki dla Qbulka :)))
Znów wieje :///
Wczoraj byłam na imprezie integracyjno-pożegnalnej babek, które odchodzą na emeryturę!!! Było super! Nagadałyśmy się, że szok!!! W parcy wiadomo z reguły nie ma czasu :) Najlepsze jest to, że założyłam się z naszą naczelną, że ona jest szczuplejsza ode mnie (w pasie i biodrach). Miałyśmy się spotkać w jej gabinecie w pon. i miarką sprawdzić :) Okazało się jednak, że jedna z dziewczyn miała taką wstążkę-pasek, więc nią się zmierzyłyśmy i okazało się, że jestem szczuplejsza!!!! Byłam w szoku. Ona jest taka chuda, a okazuje się, że to ja mam mniej w pasie (w biodrach tyle samo). Tak więc przegrałam szampana. Ciekwae tylko, jak ja teraz mam go przetransportować jej do gabinetu ;)
Miłego dzionka-dziś Turnau w Filharmonii :))))))
miłego dzionka laseczki :)

a przede wszystkim to caluski dla Qby :) jeszcze miech i będzie roczek ;) kurcze zleciał nam czas co ?! hihi a najbardziej podoba mi się to, że przy każdej miesięcznicy jednego z naszych bobasów przypomina mi się to ;)
heja

hihi faktycznie fekwencja tragiczna hihih

gratulki dla Pawełka !! :* dzielny i zdolny chlopaczek :)

u nas idą dalej zębole ... maruderek mały dzis był :)
miłego wieczorku i weekendu jakby co papa
Heh, znowu 4 strona, chyba nie skończymy dzisiaj tego wątku :)

Jakoś się ostatnio opuściłyśmy w pisaniu, a szkoda. Ja mogę się pochwalić, że Pawełek sam już stoi (10 sekund, ale zawsze :)) i zawziął się na kulę, która funkcjonuje podobnie, jak garnuszek na klocuszek, tyle że nie śpiewa. Mały wciska klocki w dziury i czasem uda mu się dobrze trafić :)

Małż ma mecz, więc jak książkę. Miłego wieczoru piątkowego jeżeli ktoś tu zajrzy :)
Hejka :)

No, może dokończymy w końcu ten wątek, bo ciągnie się już 2 tygodnie ...

Madzia, zazdroszczę nocek. U Pawła natomiast nie ma poprawy. Znowu walka między 12:00 a 2:00. Budził się co chwilę z płaczem i nie dał się uspokoić. Na szczęście zasnął koło 2:00 i spał do 7:00. Matko, kiedy to minie ?

Fajnie się robi na dworze, ogarnę tylko chałupkę i na spacerek :)

Miłego dnia !
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Alicja mam nadzieje, że konsultacje oki i dzis szybko i sprawnie pójdzie z tym zabiegiem !
3m się !! buziole
no dziś piątek :) jest szansa dobić do setki ;)
miłego dnia !

u nas nocka ok, 3 smoczki i bez mleka ! jestem w mega szoku ;)

heja

Daga uściski i wszystkiego naj :*

ależ tu dziś pustki ... ;P;P;P
Hihi, dziękuję Asia za pamięć i życzenia. Ech, ten wiek ... starczy :P

Dzisiaj byliśmy już godzinę na spacerku i kupiliśmy torcika, ale zapomniałam o świeczkach. Chyba sobie 30 zapałek wsadzę :)

A od teściowej dostałam bananowca. Hihi, ciekawe czy się doczekam bananów :)
najlepsze życzenia Dagmara z okazji 18 urodzin :-) :-) :-) pociechy z Pawełka i męża, dużo zdrówka, spełnienia marzeń!

hej hej

a ja szukam naszego watku........ doszlam do 5tej str i nic, mowie do siebie no niemozliwe ze tak daleko spadlysmy:) a tu Maja hopnela nas na TOP:)))
3 stronka :)
Taka pogoda, że nie wiadomo o co chodzi :/ Nie mam wózka, bo został w aucie i kisimy się w domu (nie wiem, czy dobrze, czy źle-jak jest na zewnątrz)!
3mam kciukasy :*
dzien dobry:)))

hopne nas na nowy dzionek
dzis jade na konsultacje do szpitala, a jutro zabieg............

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry