Widok

ღ CZERWCOWE MAMY ♣ MALUSZKI 2008 ღ 49

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hello :)

My z małym dzisiaj w wirze: ja sprzątania, mały bałaganienia :) Na spacerek pójdziemy po południu, jak już mieszkanko będzie oporządzone :)

Maja, na plaży w Gdyni jest duży plac zabaw dla dzieci w każdym wieku :) Piasek jest drobny i miły, i jest naprawdę czysto. Widać, że dbają o niego. Wczoraj np robili wgłębienia wzdłuż drewnianych ścieżek, żeby piach ich nie zasypywał. Ścieżki te prowadzą z deptaka do placu. Duuże ułatwienie dla rodziców i wózków. Niedaleko są knajpki, gdzie można coś zjeść (jedna z nic pod patronatem "Mama tez może") czy kupić pyszną kawę na wynos. Jest cześć zadaszona, jakby w słońcu było za gorąco. Naprawdę ktoś miał super pomysł.

Ala, masz rację, ,Gdynia ma u rodziców wielkiego plusa za ten plac. Gdańsk i Sopot też powinny o tym pomyśleć. A już w Sopocie powinien być ogromny plac zabaw dla dzieci na plaży. W końcu to kurort i pól Polski siedzi tu latem :)

Wczoraj wieczorem poszukałam sobie stare wątki i policzyłam ile ich było, dzięki temu nowy ma swój numer :) A znalazłam też wątek, od kiedy zaczęłam czytywać forum. To było z początku czerwca, kiedy jeździłyście na NST i Alicja mówiła, że była w charakterystycznej koszulce ze stópkami dziecka z napisem kicking baby. Pamiętam, że podobała mi się ta koszulka :)

Uciekam, bo mały dobrał się do szafki z robotem. Buziaki :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Niestety nie :/
Miłej niedzieli!
miłej niedzielki ;P
ale pogoda dzis nie dopisuje co ? :/
Dobrze, że już po :)
3maj się bidulko :*
hejka,
ja tylko na chwilunie bo nie moge jeszcze za dlugo siedziec;/ juz w domku, zabieg sie udal, brzuch caly obolaly ale najwazniejsze ze juz po:)
odezwe sie za jakis czas
daj znać Maja jak było :)

up up ;P
Buziaki dla Qbulka :)))
Znów wieje :///
Wczoraj byłam na imprezie integracyjno-pożegnalnej babek, które odchodzą na emeryturę!!! Było super! Nagadałyśmy się, że szok!!! W parcy wiadomo z reguły nie ma czasu :) Najlepsze jest to, że założyłam się z naszą naczelną, że ona jest szczuplejsza ode mnie (w pasie i biodrach). Miałyśmy się spotkać w jej gabinecie w pon. i miarką sprawdzić :) Okazało się jednak, że jedna z dziewczyn miała taką wstążkę-pasek, więc nią się zmierzyłyśmy i okazało się, że jestem szczuplejsza!!!! Byłam w szoku. Ona jest taka chuda, a okazuje się, że to ja mam mniej w pasie (w biodrach tyle samo). Tak więc przegrałam szampana. Ciekwae tylko, jak ja teraz mam go przetransportować jej do gabinetu ;)
Miłego dzionka-dziś Turnau w Filharmonii :))))))
miłego dzionka laseczki :)

a przede wszystkim to caluski dla Qby :) jeszcze miech i będzie roczek ;) kurcze zleciał nam czas co ?! hihi a najbardziej podoba mi się to, że przy każdej miesięcznicy jednego z naszych bobasów przypomina mi się to ;)
heja

hihi faktycznie fekwencja tragiczna hihih

gratulki dla Pawełka !! :* dzielny i zdolny chlopaczek :)

u nas idą dalej zębole ... maruderek mały dzis był :)
miłego wieczorku i weekendu jakby co papa
Heh, znowu 4 strona, chyba nie skończymy dzisiaj tego wątku :)

Jakoś się ostatnio opuściłyśmy w pisaniu, a szkoda. Ja mogę się pochwalić, że Pawełek sam już stoi (10 sekund, ale zawsze :)) i zawziął się na kulę, która funkcjonuje podobnie, jak garnuszek na klocuszek, tyle że nie śpiewa. Mały wciska klocki w dziury i czasem uda mu się dobrze trafić :)

Małż ma mecz, więc jak książkę. Miłego wieczoru piątkowego jeżeli ktoś tu zajrzy :)
Hejka :)

No, może dokończymy w końcu ten wątek, bo ciągnie się już 2 tygodnie ...

Madzia, zazdroszczę nocek. U Pawła natomiast nie ma poprawy. Znowu walka między 12:00 a 2:00. Budził się co chwilę z płaczem i nie dał się uspokoić. Na szczęście zasnął koło 2:00 i spał do 7:00. Matko, kiedy to minie ?

Fajnie się robi na dworze, ogarnę tylko chałupkę i na spacerek :)

Miłego dnia !
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Alicja mam nadzieje, że konsultacje oki i dzis szybko i sprawnie pójdzie z tym zabiegiem !
3m się !! buziole
no dziś piątek :) jest szansa dobić do setki ;)
miłego dnia !

u nas nocka ok, 3 smoczki i bez mleka ! jestem w mega szoku ;)

heja

Daga uściski i wszystkiego naj :*

ależ tu dziś pustki ... ;P;P;P
Hihi, dziękuję Asia za pamięć i życzenia. Ech, ten wiek ... starczy :P

Dzisiaj byliśmy już godzinę na spacerku i kupiliśmy torcika, ale zapomniałam o świeczkach. Chyba sobie 30 zapałek wsadzę :)

A od teściowej dostałam bananowca. Hihi, ciekawe czy się doczekam bananów :)
najlepsze życzenia Dagmara z okazji 18 urodzin :-) :-) :-) pociechy z Pawełka i męża, dużo zdrówka, spełnienia marzeń!

hej hej

a ja szukam naszego watku........ doszlam do 5tej str i nic, mowie do siebie no niemozliwe ze tak daleko spadlysmy:) a tu Maja hopnela nas na TOP:)))
3 stronka :)
Taka pogoda, że nie wiadomo o co chodzi :/ Nie mam wózka, bo został w aucie i kisimy się w domu (nie wiem, czy dobrze, czy źle-jak jest na zewnątrz)!
3mam kciukasy :*
dzien dobry:)))

hopne nas na nowy dzionek
dzis jade na konsultacje do szpitala, a jutro zabieg............

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

płyta indukcyjna czy gazowa? (26 odpowiedzi)

Witajcie. Chciałabym poprosić Was o opinię. Budujemy dom i stanęliśmy przed wyborem płyty...

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

Zakup mieszkania - rozterki (64 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

do góry