Widok

CZTERY PORY ROKU I OKOLICE;)

Cztery Pory Roku Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Poszukuje mam ktore tak samo jak ja zajmuja sie wychowywaniem dzieciatka i tak samo jak ja nie maja towarzyszki do spacerków. :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
W dalszym ciagu nie pojawila sie na forum zadna mama z tego osiedla?
image
aleksandramalkowska@o2.pl

zjadłam literke :)
:)
Dzien dobry ;D

taki ładny dzien... Moze ktoras mialaby ochote na spacerek z dziecmi?:)

Jakby co to prosze o kontakt ;)

gg. 9118658

lub droga meilowa: aleksanramalkowska@o2.pl
http://www.nowyhoryzont.info/data/aktualnosci/grill_zaproszenie_1.jpg ;)
image
image
Hej.
Wybaczcie, że się wtrące, miało mnie nie być już na CPR no ale cóż, zrządzenie losu. Póki co nadal spaceruje z synkiem mym miedzy blokami chodząc pod wiatr i z wiatrem. ;]
Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło bynajmniej pranie szybko schnie ;]
Ostatnio stwierdziłam, że pobyt na placu zabaw wcale nie jest taki zły, zwłaszcza, że są na nim bardzo komunikatywne mamy z dziećmi. Co prawde nie zawieram jakiś głebszych znajomości ale fajnie jest mieć z kim porozmawiać kiedy pociechy siedzą w piaskownicy. :)

Co do stokrotki, wlasnie siedzac na placu rozmawialam z jednym tatusiem ktory był z corcia, że stokrotka ma byc otwarta 21 kwietnia. Wie to bo wraz z żoną będą otwierać sklep z rzeczami dla dzieci. :)

Ja słyszałam, że to nowe osiedle ma powstać pomiędzie NH a Os.Olimp
image
image
Mam nadzieje ze za niedługi czas bedzie tramwaj na Nowej Łodzkiej a przy okazji "okrezna" linia autobusowa: Petla NŁ-Swietokrzyska/Guderskiego-Kowale-Nowy Horyzont-4Pory -Pętla, oczywiscie pod warunkiem ze dobuduja łącznik miedzy Ofiar Grudnia (NH) a Zeusa (Kowale).
Niedawno czytałem że na Ofiar Grudnia ma powstac jakies nowe osiedle (nie pamietam nazwy, bodaj Pastelowe) wiec z czasem osiedla zrosna sie pewnie w jedna calosc.
Niestety dla Kowalan oznacza to tez znacznie wiekszy ruch na Zeusa osob z NH i 4PR skrajacacych sobie droge do obwodnicy
ja tak samo :)
image
no full wypas..... tiaaaaaaaaaa, i tak samo marny dojazd zkm jak do was....... ale ja nie dla sklepow sie tu wypriowadzilam a dla łak właśnie i puki co nie żałuje ;D
hehhe, to do gzeli na kowale trzeba bedzie przez pola chodzic ;D
i przeniesie sie centrum z kowal na szadolki ;p heheh, nie no Wasze Kowale to full wypas w porownaniu z nasza okolica
image
Różyczko, muszę Cię zmartwić bo mięsnego jednak nie będzie :/.
NOWAK miał otworzyć, ale Sanepid miał zastrzeżenia co do lokalu.
image
image
chyba nie bedzie potrzeby hihihihi, my mamy 2 kwiaciarnie, apteke, 3 przedszkola, z 8 sklepow, wypożyczalnie dvd.kawiarnie..... 2 pizzerie ;p hehehe kowale to centrum ;D buehehehhe
ale nic to bo na jesieni na szadolkach bedzie komplesk sklepów, piotr i pawel, jakies inne jeszcze ;p
no i po nowym roku w tamtej okolicy tez cerfur ma sie otworzyć czy inny hiper.
no porazka normalnie...w sumie gdyby nie ten NH to dalej nic by tu nie bylo a tak- apteka, kwiaciarnia, zoologiczny, nawet miesny ma byc :) jeszcze bedziecie polami na zakupy tu przychodzic ;) heheh
image
fakt, bo NH nie nalezy do gdanska ;D
no szkoda, ze nie pomysleli o lokalach...... nawet na tym osiedlu nieco nizej tym GTBS tez sklepow jak na lekarstwo... wiec slabo to wyglada, a przeciez to juz spora sypialnia.......
hehe:) noo ta stokrotka to tez juz w sumie na wsi - Borkowo :)
a u nas na CPR nie ma nic :)
image
nie chcialabym byc nie mila ;p w koncu to miasto ;p heh
a ja mieszkam na wsi ;p
biednie to malo powiedziane :)
image
ja to chociaż biedre mam, a u was naprawdę slabo ze sklepami.... wiec lepsze to niz nic ;D
no podobno ten termin 21. to juz ostateczny i wyglada na to ze rzeczywiscie w koncu ja otworza :D
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

jakie kwiaty na balkon/ganek? (7 odpowiedzi)

Mam ogromny problem z dopasowaniem kwiatow w donice na balkon i ganek domu, poniewaz oba sa od...

pomóżcie-pomysł na własny biznes (108 odpowiedzi)

podpowiedzcie,co mogłoby wypalić w małym mieście,myślę,by wreszcie wziąć sprawy w swoje...

perfumy.....gdzie kupujecie? (37 odpowiedzi)

dziewczyny ,gdzie kupujecie perfumy? Sephora,Douglas odpadaja ,bo ceny kosmiczne, moze w...

do góry