Widok
CZY MOGĘ BYĆ WE WCZESNEJ CIĄŻY JEŻELI DOSTAŁAM MIESIĄCZKĘ???
Cześć dziewczyny mam taki problem otórz 2lata temu poroniłam byłam w 8-tygodniu ciąży, za rok znów spróbowaliśmy z mężem i zaszłam w ciążę, ale na przełomie między 7, a 8tyg zaczełam krwawić poprostu tak jakbym dostała okres, trafiłam do szpitala naszczęście pod dobra okiekę, dostawałam zastrzyki domięśniowe luteine, kwas, i duphaston, urodziłam zdrowa córeczke siłami natury, w tej chwili ma 16mc, karmię ją jeszcze piersia na noc do spania;)cieszymy się z mężem bardzo z niej:):)ale mam pytanie nie uważaliśmy przez ten miesiąckochalismy sie bez zabespieczenia z skończeniem do...moje miesiaczki zawsze trwaja po 9dni bardzo obfite pierwsze 3dni a okropne poprostu leje sie ze mnie jak z kranu...mialam nadzieje ze jestem w ciazy mierzylam sobie termometrem temp ale nie mialam wiekszej niz 36,5 brak apetytu, wiem ze mozna miec do 3-mc miesiaczke bo wlasnie moja szwagierka miala wczoraj cesarke i nie wiedziala ze jeste w ciazy az do 6-mc miala miesiaczke i brala tabletki antykoncepcyjne, nikt jej nie mógł uwierzyc, wszysycy mysleli ze ona nie chciala sie przyznac bo to ich czwarte dziecko z kolei, no ale wlasnie ja na 29dzien cyklu dostalam okres, narazie nie jest obfity?i tu pytanie jezeli bym byla w ciazy to ile ny trwał i jaki by był bo wiem z opowiadan mojej mamy ze jak była ze mna w ciazy to miala okres przez pierwszy miesiac i nie wiedziala ze jest w ciazy. prosze o odpowiedz..
Po pierwsze, w czasie ciąży NIE MOŻNA mieć miesiączki. Bo po zagnieżdżeniu nie zastępuje zluszczenie, bo nie ma się co złuszczać. Zdarzają się krawawienia, w terminie @ w czasie ciązy, ale mają one inne przyczyny. I należy podkreślić, że są one o wiele mniej obfitsze i trwają dużo krócej, nie jest to normalne zjawisko i należy skonsultować je z lekarzem, czy aby nie zagraża ciąży. Jeśli krew jest obfita i ze skrzepami, to jest to normalny okres lub nastąpiło poronienie.
Ja na Twoim miejscu bym się nie zastanawiała tylko zrobiła test, tymbardziej patrząc na wcześniejsze doświadczenia
Ja na Twoim miejscu bym się nie zastanawiała tylko zrobiła test, tymbardziej patrząc na wcześniejsze doświadczenia