Widok

CZY MOGĘ BYĆ WE WCZESNEJ CIĄŻY JEŻELI DOSTAŁAM MIESIĄCZKĘ???

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Cześć dziewczyny mam taki problem otórz 2lata temu poroniłam byłam w 8-tygodniu ciąży, za rok znów spróbowaliśmy z mężem i zaszłam w ciążę, ale na przełomie między 7, a 8tyg zaczełam krwawić poprostu tak jakbym dostała okres, trafiłam do szpitala naszczęście pod dobra okiekę, dostawałam zastrzyki domięśniowe luteine, kwas, i duphaston, urodziłam zdrowa córeczke siłami natury, w tej chwili ma 16mc, karmię ją jeszcze piersia na noc do spania;)cieszymy się z mężem bardzo z niej:):)ale mam pytanie nie uważaliśmy przez ten miesiąckochalismy sie bez zabespieczenia z skończeniem do...moje miesiaczki zawsze trwaja po 9dni bardzo obfite pierwsze 3dni a okropne poprostu leje sie ze mnie jak z kranu...mialam nadzieje ze jestem w ciazy mierzylam sobie termometrem temp ale nie mialam wiekszej niz 36,5 brak apetytu, wiem ze mozna miec do 3-mc miesiaczke bo wlasnie moja szwagierka miala wczoraj cesarke i nie wiedziala ze jeste w ciazy az do 6-mc miala miesiaczke i brala tabletki antykoncepcyjne, nikt jej nie mógł uwierzyc, wszysycy mysleli ze ona nie chciala sie przyznac bo to ich czwarte dziecko z kolei, no ale wlasnie ja na 29dzien cyklu dostalam okres, narazie nie jest obfity?i tu pytanie jezeli bym byla w ciazy to ile ny trwał i jaki by był bo wiem z opowiadan mojej mamy ze jak była ze mna w ciazy to miala okres przez pierwszy miesiac i nie wiedziala ze jest w ciazy. prosze o odpowiedz..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Po pierwsze, w czasie ciąży NIE MOŻNA mieć miesiączki. Bo po zagnieżdżeniu nie zastępuje zluszczenie, bo nie ma się co złuszczać. Zdarzają się krawawienia, w terminie @ w czasie ciązy, ale mają one inne przyczyny. I należy podkreślić, że są one o wiele mniej obfitsze i trwają dużo krócej, nie jest to normalne zjawisko i należy skonsultować je z lekarzem, czy aby nie zagraża ciąży. Jeśli krew jest obfita i ze skrzepami, to jest to normalny okres lub nastąpiło poronienie.
Ja na Twoim miejscu bym się nie zastanawiała tylko zrobiła test, tymbardziej patrząc na wcześniejsze doświadczenia
image
zgadzam sie z Gabi, kazde plamienie czy krwawienie w ciazy nie ma nic wspolnego z miesiaczka tylko ze zbyt niskim poziomem progesteronu lub krwiakiem pod kosmowka - w 1% przypadkow przechodzi samo, ale zwykle moze prowadzic do poronienia dlatego zawsze nalezy konsultowac to z lekarzem.
image

image
Marika, robisz betę i wesz ...
papilio1@op.pl
morzna,miec miesiaczke podczas ciarzy,moja kolerzanka miala cale 9 miesiecy okres podczas ciarzy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
"morzna,miec miesiaczke podczas ciarzy,moja kolerzanka miala cale 9 miesiecy okres podczas ciarzy.
~m.k"

"ż" ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
znowu forumki mają zgadywać czy jest ciąża czy jej nie ma... eh...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja w drugiej ciązy też myslłam że mam okres i nie wiedziałam długo o naszym drugim synku a okazało sie że mam krwiaka który powoduje tak silne krwanienia ,miesiączka nie jest możliwa w ciąży a jeśli ktoś ja niby miał to poprostu nie wiedział że ma ciąże zagrożana.
imageimage
Moja siostra tez tak miala ze miala okres a juz byla w ciazy, no ale fakycznie zrobic bete i wszystkie watpliowosci rozmyte

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Sprawdzona odżywka do paznokci - jaka? (94 odpowiedzi)

Hej Dziewczyny, może miała któraś problem z bardzo słabymi, miękkimi paznokciami i sobie...

WAŻNE -- POSZUKUJĘ AUTA NA PRZEWÓZ RZECZY DO POLSKI --- !!! (14 odpowiedzi)

Witam mam nietypowe pytanie poszukujemy auta, osoby która pracuje w jakiejś firmie przewozowej...

gdzie kupic ubrania dla 2 metrowego faceta??:) (17 odpowiedzi)

albo za krotkie rekawy,albo do pasa...jak z mlodszego brata...a gdzie kupic te normalne??

do góry