Widok
ja chodze miałam problemy z kręgsłupem od małego.Teraz jest ok ale ze względu na siedzaca i stresujaca prace mam poprzestawiana szczególnie szyje i góre pleców .chodze do Centrum Rehabilitacji i Odnowy Biologicznej. Helena Kowalewska Osowska 6, 81-045 Gdynia
Cena za pierwsza wizyte z zalozeniemkarty65 zł,kolejne 50 zł--ustawianie z masazem ok.40 minut
Cena za pierwsza wizyte z zalozeniemkarty65 zł,kolejne 50 zł--ustawianie z masazem ok.40 minut
ja polecam pana Nikodema. Świetny fachowiec, niedrogie wizyty i dojeżdża do domu. Trafiłam na niego przez ten portal i jestem b. zadowolona. To jego stronka- http://www.nikodemczaja.pl/
Moja koleżanka wiele lat temu chodziła do kręgarza. Miała dużą skoliozę z kręgosłupem w górnej części podchodzącym pod łopatkę. Lekarze tradycyjni spodziewali się, że będzie miała garb, poza tym z powodu skrzywienia w dolnej części kręgosłupa zapowiadali, że prawdopodobnie będzie jeździć na wózku. Wizyty u kręgarza, chociaż bolesne, uratowały ją od garba i od wózka.
zapraszam do mojej galerii z tortami: [url]www.picasaweb.google.pl/fajnetorty[/url]