Widok

Ciuszki Endo. Warto?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
chce kupić dziecku kurtke firmy ENDO. Czy warta jest swojej ceny?
pytanie do Mam ktore juz kupowały ciuchy tej firmy.
a jak z bluzami itp? są dobrej jakości?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kupowałam koszulki na krótki ręakw oraz długi, szczerze mówiąc po kilku praniach nadawaly się do kosza, zmienił się kształt:D bluzek i kolory.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bluzę mam tylko jedną i skróciła się w praniu, suwak się powykręcał... Z bluzek jestem bardzo zadowolona. Mają różne materiały- niektóre są takie bardzo miękkie i przyjemne, inne takie standardowe :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziekuje Dziewczyny. Jak dobrze że jest to forum. już prawie miałam klikać "kup teraz" :)
Mój syn ma kurtkę z Endo i spodnie narciarskie.Jeżeli chodzi o ten zestaw jest super. Kurtka i spodnie po praniu nie są zeszmacone. To polecic mogę. Odnośnie innych części garderoby się nie wypowiem.
Kupuje od lat i jestem bardzo zadowolona. Bawełna świetnej jakości, nic się nie wyciąga ani nie rozciąga. Mamy bluzki z długim rękawem, krótkim, bluzy. Żadna cienizna, kolory nie spierają się w praniu. Mam na sprzedaż używane i jakość nadal jest bardzo zadowalająca. Ze Smyka, czy 5-10-15, to mogą się przy nich schować.
Też kilka ciuszków miałam z endo i byłam bardzo zadowolona. Kolory mimo wielu prań dalej były intensywne, kształt zachowany i ogólnie jakość wykonania świetna. Może poprzedniczki miały pecha, wszędzie się zdarza, że jakiś ciuch odbiega gatunkiem od pozostałych. Ja mam awersję np do reserved, wolę dołożyć i kupić drożej a byle nie tam. Wracając do endo to jak dla mnie rozmiarówka była ciut zaniżona.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Rozmiary faktycznie są mniejsze. Ja miałam bluzy i T-shirty dla niemowlaka i jestem bardzo zadowolona. Choć kupowałam w promocji, bo nie lubię przepłacać.
ja mam mnostwo koszulek z dlugim i z krotkim rekawem dla corki. od urodzenia jej kupuje. kolor sie trzyma idealnie, nie mechaca się, nie tracą kształtu. dla mnie idealne.
miałam jeszcze getry, ale rozmiarówka nie podeszła mojemu szczypiorkowi. kupiłam też bluzę, ale była z bardzo słabej jakości materiału.

Nie kupujcie kurtek w Endo, rozmiary chińskie, kaptury za małe, a Endo nie uznaje reklamacji twierdząc że kaptur jest ok. Kupiłam kurtkę o rozmiar większą niż dziecko nosi, kurtka ciasna, kaptur za mały, na głowę bez czapki na siłę można założyć, z czapką nie ma mowy. Pierwsze i ostatnie moje zakupy w tym sklepie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

strasznie się że tak powiem skiepścili... Bawełna jest coraz cieńsza, jakość wykonania gorsza. No i nie jest to już polska irma, szyją w chinach. Tylko cenę utrzymują wysoką.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Po jednym praniu ksztalt t-shirtow sie rozjezdza, robia sie coraz krotsze, za to szersze. Szmaty. :(
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

polećcie pakiet medyczny (112 odpowiedzi)

jestem w trakcie poszukiwań i chętnie poznam oferty, jakie macie. Nie ukrywam, że szukam pod...

Pompa ciepła (23 odpowiedzi)

Czy któraś z Was ogrzewa dom za pomocą pompy ciepła? Jeśli tak, to (jeśli można zapytać ;)),...

Przedszkole 49 Miś, ul. Śląska - proszę o opinie. (28 odpowiedzi)

Drogie mamy, napiszcie proszę jakie są Wasze doświadczenia z tym przedszkolem. Będę bardzo...

do góry