Widok
Kupuje od lat i jestem bardzo zadowolona. Bawełna świetnej jakości, nic się nie wyciąga ani nie rozciąga. Mamy bluzki z długim rękawem, krótkim, bluzy. Żadna cienizna, kolory nie spierają się w praniu. Mam na sprzedaż używane i jakość nadal jest bardzo zadowalająca. Ze Smyka, czy 5-10-15, to mogą się przy nich schować.
Też kilka ciuszków miałam z endo i byłam bardzo zadowolona. Kolory mimo wielu prań dalej były intensywne, kształt zachowany i ogólnie jakość wykonania świetna. Może poprzedniczki miały pecha, wszędzie się zdarza, że jakiś ciuch odbiega gatunkiem od pozostałych. Ja mam awersję np do reserved, wolę dołożyć i kupić drożej a byle nie tam. Wracając do endo to jak dla mnie rozmiarówka była ciut zaniżona.
Rozmiary faktycznie są mniejsze. Ja miałam bluzy i T-shirty dla niemowlaka i jestem bardzo zadowolona. Choć kupowałam w promocji, bo nie lubię przepłacać.
ja mam mnostwo koszulek z dlugim i z krotkim rekawem dla corki. od urodzenia jej kupuje. kolor sie trzyma idealnie, nie mechaca się, nie tracą kształtu. dla mnie idealne.
miałam jeszcze getry, ale rozmiarówka nie podeszła mojemu szczypiorkowi. kupiłam też bluzę, ale była z bardzo słabej jakości materiału.
miałam jeszcze getry, ale rozmiarówka nie podeszła mojemu szczypiorkowi. kupiłam też bluzę, ale była z bardzo słabej jakości materiału.
Nie kupujcie kurtek w Endo, rozmiary chińskie, kaptury za małe, a Endo nie uznaje reklamacji twierdząc że kaptur jest ok. Kupiłam kurtkę o rozmiar większą niż dziecko nosi, kurtka ciasna, kaptur za mały, na głowę bez czapki na siłę można założyć, z czapką nie ma mowy. Pierwsze i ostatnie moje zakupy w tym sklepie.