Widok

Clostilbegyt a ciaża 16!

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Kochane - tak jak obiecałam:)

Bo długiej walce, która działa się od samego początku przy Waszym udziale wreszcie swój wątek założyć mogę ja:D

Zakładając go chciałabym napisać jak OGROMNIE jestem wdzięczna:

- za przyjęcie mnie pomimo, że nigdy Clo nie brałam:);
- za wszystkie odpowiedzi na moje pytania;
- za wspieranie;
- trzymanie kciuków;
i co najważniejsze za wiarę, że i mi się uda kiedy u mnie tej wiary było mniej albo przygasała:)!

Jesteście niezastąpione! Wierzę, że następny wątek będzie zakładała Olesia;)!

A wiadomości z dziś - ktosiek ma 2 cm, serduszko ma równy rytm, a wg OM 8/9 tydzień :))))!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
lusia wiecej optymizmy przeciez Laurke masz, udalo się, teraz tez sie uda... kup sobie z kilka testow moze i proboj jak Cie korci :P ale ja bym poczekala do czwartku albo i piatku
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
jedynie co mnie zastanawia, to ze mam full sluzu! i to tak duzo bialego.... przesadnie duzo nawet bym chciala poweidziec. :/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
pewniebi tak sie nie udalo :(... tak to juz jest. te co chca, nie maja, te co nie chca, zachodza za pierwszym razem przy stosunku przerywanym a moze i jeszcze przy braniu tabletek anty. :_(...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
nie robilam testu inie zrobie bo nie chce mi sie jechac do apteki. dzis 24 dc. w czwartek mam dostac @..... w 14 dc mialam owulacje... czyli dzis 10 dpo.
Lusia a ktory masz teraz dc? ja bym poczekala do mniej wiecej pory @ bo jak by wyszlo wczesniej ujemnie to i tak nie bedzie wiarygodnie a ty sie tylko postresujesz niepotrzebnie
kurde nie wytrzymam tyle ;/ ... no nic... w niedziele zrobie pierwszy test ciazowy....zobaczymy. dam znac :*

wiecie co? brzuch mnie boli :(
Ja bym poczekała jeszcze kilka dni i zrobiła betę - ona daje 100% pewność a z testami wiadomo jak jest;p

Kciuki ściśnięte!:)
:D ha ha... ale jaja... po takim czasie... a wiec tak kobietki. odstawilam anty, pierwszy cykl z clo i inofolikiem i 13 dc mialam 2pecherzyki po 20 mm . sluzowka jak w bajce, 14 dc jajniki mnie tak bolaly ze myslalam ze nieogarne z bolu... dzis 18 dc i tak. boli mnie podbrzusze i sutki .... wiem ze to na objawy za szybko ale bola mnie naprawde. sluz od 12- 15 dc mialam jak kurze jajo, dzis bialy lepki.... ho ho ho... ja ja teraz wytrzymam do tego testowania :(.... kiedy myslicie najszybciej test zrobic? w pierwszej ciazy zrobilam w 24 dc i wyszedl :)....
uu stare dziewczyny powracają :D
lusia witaj kobieto, no myslalam o Tobie, czesto mysle o Asi, Anie i innych starych babach :P
te doly pewnie po anty
żonka gratulacje :) no i może nowy wątek? Kurcze my z mężem co jakiś czas się zastanawiamy czy próbować od razu z drugim czy jednak wrócić do pracy i dopiero za jakiś czas, nie boisz się z dwójką Maluchów jak sobie poradzisz? No i długiej przerwy w pracy? Chyba najlepiej iść na żywioł i będzie co będzie :P oczywiście jeszcze nie teraz za jakieś 4 mieś :p
Po wizycie wszystko ok :) Maluszek jest już miniaturką człowieka - taki fajny mały ludek, mierzy 2,5 cm. Przeczuwam drugiego chlopczyka choć mąż upiera się że będzie dziewczynka - zobaczymy :)
Hej dziewczyny:))

u nas już bliżej niż dalej:) Póki co - odpukać - wszystko dobrze :) Mały rośnie intensywnie (od samego początku większy o dobry tydzień) więc liczę na poród w okolicach początku grudnia. Jest coraz ciężej, skurcze nóg, ale nie ma co narzekać.

zonka - jak po wizycie?

Olesia - kciuki przede wszystkim żeby ci się poukładało - z mężem, rodziną. Jak tu będą sprzyjające warunki to reszta też się poukłada:*

Lusia - głowa do góry! Z doświadczenia wiem, że hormony to zło;D a poważnie robią nam małe zamieszanie w głowie. Nie nastawiaj się źle, myśl pozytywnie i ciesz się tym co masz ;*

Lena - kciuki ściśnięte!
Lusia! ja tez tu "zabładziłam" po latach :)
Nie martw sie Kochana na zapas! no i sie nie dwnerwuj, wyluzuj, bo to nie pomoże...
ja juz sobie myslę, żeby odstawic na listopad anty... tak "na próbę"... bo sie nie doczekam tego stycznia, poza tym nie chce rodzic jesien/zima, ale.... wciąz za duzo Tych "ale"... ://
lena :D ty tez jeszcze tu bywasz??? forum jak forum ale zaraz się rozplacze normalnie. mam takie doly ostatnio, ze masakra, ale wzdaje mi się, ze to przez te odstawienie anty, biore d*pka i te hormony już szaleją całkowicie :( ... wiecie co? zanim zaczelam brac anty, bo lekarz mi kazal brac, z racji tego, ze na wizytach ciagle stwierdzal pęcherzyki i owulki.... wszystko chodzilo jak w szwajcarskim zegarku a teraz odstawiłam i chce małego babla i pewnie znowu będzie clo, d*pek, bromegrony, cuda niewidy :O... mowie wam. masakra jakas. caluje was :*
Koraliczku, u nas jakos leci. Tymek to rogate stworzenie, uparciuch mały. Dopiero jakos po 2gich urodzinach zaczął nam normalnie spac. Męczylismy sie strasznie :// wciaż miał jakies problemy z brzuszkiem... koszmar po prostu. leczylismy go na refluks, badalismy itp... nic kompletnie nie wyszło, zadnej alergii. I w koncu samo przeszło, minęło tak po prostu :)
Dlatego teraz mam opory przed kolejną ciążą ( biorąc dodatkowo pod uwagę nasze przejscia i kraj w jakim mieszkamy), boję sie jak to bedzie, czy sobie poradzimy.... nie mamy tu nikogo do pomocy. Chcę i sie boję.
Młody chodzi do przedszkola, a ja pracuje od wrzesnia. ale... chyba bedzie cieżko wypracowac w tej firmie macierzyński :/ ale bedzie co ma byc. maz juz przekonany- to najwazniejsze :) teraz czekam na wizyte w Pl i u mojej gin... wczesniej podejrzewanbo jakies polipy, miałam miec zabieg, inny lekarz uznał, ze nie trzeba.... trochę nie wiem na czym stoję :/
LUUUUUUSIA!!! Kobieto witamy po latach!!!! :)))))))))) życzę Ci, żebys szybciutko znow zaszła w ciąze! bedzie git! pozdrawiam :*
hey dziewczyny. jezu jak milo. az sie lezka kreci w oku. 2010-2011 tu bylam stalym podgladaczem pod nickiem lusiaa.... :) zaszlam w ciaze z clo . urodzilam przecudna coreczke. juz ma 3,5roku. .... rozeszlam sie... teram ulozylam sobie na nowo zycie. jestesmy w trakcie budowz domu no i chcialibysmy dziecko :) bralam do teraz anty i teraz lekarz w tym cyklu przepisal mi inofolic 2x1. jak sie nie uda to znowu clo. biore d*phaston.
Żonka u nas podobna róznica :P nie chce nic mowic :) fajnie jest powodzenia!!!!!! my z 2 dzieciem tez luzacko zaszliśmy ;)
Witam się po długiej nieobecności ;)

bardzo dziękuję za pamięć i za 3manie kciuków ;) póki co u nas cisza... ale i starania poszły trochę w bok - mieliśmy/mamy trochę problemów małżeńskich i nie myślimy teraz tak o tym bardzo.

Cieszę się Iwonus, że tak wszystko dobrze znosisz, Ty już prawie na finiszu, ta? Jak się czujesz? Młody daje Ci mocno w kość? :)

Reszcie Dziewczyn bardzo gratuluję Bąbelków i przesyłam wirtualne buziaki :*

Co u mnie? a nic ciekawego ;) miesiąc temu mieliśmy wymarzony urlop, ale nasze relacje jakoś się ochłodziły... a tak poza tym to praca, dom i trochę problemy z moją Rodziną. Za dużo się u nas ostatnio dzieje, przez co nie mamy czasu dla siebie i naszych spraw :/
Dziękuję za gratulacje :) Serduszko bije :) Kolejna wizyta - 24 październik.
Zonkaa gratulacje!!!!! :)
Super - a różnica idealna:D Moja bratowa ma aktualnie 17 msc i zadowolona bardzo- chwilami ciężko, ale ogólnie kwestia dobrej organizacji ;)
To już za chwilkę zakładasz nowy wątek;D!!!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry