Widok

Clostilbegyt a ciaża 16!

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Kochane - tak jak obiecałam:)

Bo długiej walce, która działa się od samego początku przy Waszym udziale wreszcie swój wątek założyć mogę ja:D

Zakładając go chciałabym napisać jak OGROMNIE jestem wdzięczna:

- za przyjęcie mnie pomimo, że nigdy Clo nie brałam:);
- za wszystkie odpowiedzi na moje pytania;
- za wspieranie;
- trzymanie kciuków;
i co najważniejsze za wiarę, że i mi się uda kiedy u mnie tej wiary było mniej albo przygasała:)!

Jesteście niezastąpione! Wierzę, że następny wątek będzie zakładała Olesia;)!

A wiadomości z dziś - ktosiek ma 2 cm, serduszko ma równy rytm, a wg OM 8/9 tydzień :))))!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Lusia gratulacje, torbiel wykluczam, ona sie robi jak pecherzyk nie peknie a u ciebie bylo cialko zolte.. :) suuuper!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hey dziewczyny!!!! chcialam was tylko poinformowac ze to ciaza :) 6 tydzien. mialam wczesna owulacje w 11 dc.

kamiko- tak z clo... ale samo clo nie dzialalo. z inofoliciem mialam owulacje. 1x1 clo od 3 do 7 dnia cyklu i 2x1 inofolic.

dziekuje dziewczyny za gratulacje :*:*:*:*
Lusia, wiedziałam :) super!!!!!!!! jeszcze raz gratuluję! :) cieszę sie razem z Tobą! Teraz przesyłaj mi ciażowe fluidki :) mam nadzieje, ze u mnie w tym cyklu owu tez była...
Moja gin tez polecała mi Inofolic. Drogie strasznie, kupiłam 1 op. i poki co 1 saszetkę wypiłam :/ jakos zapominam i łykam zwykly folik....
Gratulacje 🎊 wszystkim przyszłym mamusią.
Ja mam pyt. czy któraś z koleżanek brała luteine + clo?
dziewczyny napiszcie jak przyjmujecie clo, jak lekarze oceniają wasz cykl, chodzicie co kilka dni? robicie badania z krwi? ja brałam od 5 dc jedną tabletke przez 5 dni. dzisiaj jest 10 dc wg wyników jest już po owulacji a wg usg jeszcze nie. lekarz powieziała że to nietypowa sytuacja i za 2 dni znowu wizyta.
Ja zaczynam od 5d.c do 10d.c a że mam długie cykle na monitoring będę szła ok 16d.c
Cześć dziewczyny, dawno mnie tu nie było, ale wiem ze mi pomożecie :) Na początku myślałam, że w końcu mi się udało i jestem w ciąży. Ale niestety przyszedł okres :( a z nim moje obawy. Otóż moje piersi z każdym dniem są coraz bardziej obrzmiale, a nigdy tak nie miałam. Martwi mnie to. Czytałam, że to może być podwyzszona prolaktyna. Sama nie wiem o co chodzi :/ okres przyszedł w terminie i jest czysta krew wiec ciąża to na 100% nie jest. Chyba będę musiała iść do ginekologa. Pozdrawiam.
Hej dagolku:)

Ja nie pamiętam czy miałam nabrzmiałe przy moje podwyższonej prolaktynie. W zasadzie jedyne co da ci odpowiedzieć to badanie prolaktyny. Ja bym zrobiła badania (2/3 dc - prolaktyna i może przy okazji progesteron) i już z wynikami bym poszła do gina.
Iwonuś dziękuje za odpowiedź :)
Zajrzałam, zeby sie pochwalic...20.02 zobaczyłam jasniutka kreseczkę na tescie ciązowym :)) potem potwierdzałam za kilka dni... no i mamy 6tc :)
jestem bardzo szczesliwa, ale równie przerazona. ( moze niektore z Was pamietajac co przeszłam).
Oczywscie juz odczuwam uroki ciązy, ale staram sie myslec pozytywnie :)
na wizyte u gina jeszcze czekam ( i tak mam to szczescie, ze rodzinny mnie skierował, nie musze isc prywatnie-- w No z tym masakra:/)
pozdrawiam Was wszystkie, a staraczkom przesyłam ciązowe fliudki!!!
p.s Lusia na kiedy masz termin?
Lena gratulacje:)))!

Cudowne wieści - trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze:)!
Ja za fliudy na razie dziękuje;p ale mam nadzieje, że polecą do wciąż starających się :)
Lena, ja pamiętam :) Serdecznie gratuluję. Dla pocieszenia powiem, że u mnie Lenka była jak anioł, za to Lidzia ..... :). Może u ciebie będzie odwrotnie.

Gratulacje dla wszystkich pozostałych mam również.
Witaj Kkasiu1 :) Ile juz mają Twoje dziewczynki??
nie ukrywam, ze liczę na to, ze z tym tez takiego pecha nie będę miała i ta dzidzia będzie grzeczniuka ;)
p.s Jeszcze Any nam tu brakuje ze starych czasów.... :)
pozdrawiam
Hej dziewczyny, weszłam tu dziś i tak jakby mi się czas cofnął:) jak się starałam o Julka też tu bylyscie:)
Luisa, Lena gratulacje! Ja teraz 3 cykl z clo skończyłam właśnie.. no i w ogóle to jakaś magia.. w 3 cyklu beta dziś ponad 1600:)
Może i Ana niebawem wróci z dobrymi wiesciami:)
Witaj Aniu81!
Czyli Tobie tez mozemy serdecznie POGRATULOWAC!!! :)))))))
Cieszę sie bardzo :))
faktycznie to chyba jakies déjà vu :)
fajnie, ze znów mozemy razem przezywac ten wyjątkowy dla nas czas.... :)
POZDRAWIAM WSZYSTKIE STARACZKI I CIĘŻARÓWECZKI!
Dziękuję.. oby dołączyły do nas inne staraczki..
Fajnie jest słyszeć o każdej dobrej nowinie, a w szczegolnosci od dziewczyn z którymi razem przechodziło się przez wszelkie trudy i rozczarowania.. super ze jesteście..
aniu i lena gratuluje!!!!

ja mam twrmin na 03.10.2015..... ps. jade dzis do lekraza na badanie i strasznie sie boje. jestem w 11 tyg ciazy ale 3 dni temu po tym jak wstalam rano, brzuch mnie tak bolal ze poty mnie oblaly. strasznie sie boje. dzwonilam do lekarza i mowilam. on mowil ze jesli nie krwawie i bol nie powroci to mam przyjechac dopiero w czwartek. czyli dzis. miala ktoras z was tak? strasznie sie martwie!!!!! :_(
Lusia, nie denerwuj sie wszystko bedzie ok! Sciskamy kciuki!
Koniecznie nam sie tu zamelduj po wizycie!
Ja dzis zaczełam 8tc, a wczoraj pojawił sie jakis podbarwiony krwią sluz...
tez jestem przerazona, ale nic mnie nie boli... dzis tez trochę było. leże wiekszosc dnia...
wizytę mam w przyszły czwartek (ale w tym kraju nie przejmują sie cieżarnymi do 24tc - porazka:()
Ja juz wyczerpałam swój limit nieszczesc i wiecej nie udzwignę...
Wygrzebałam pasek sw. Dominika i modlitwę. W 2giej ciazy sie z tym nie rozstawałam i teraz tez juz nie zamierzam...
Trzymajcie za nas kciuki!
Luisa mnie z Julkiem raz dopadl taki bol ok 13 tyg to było.. myślałam ze to już koniec.. okazało się ze to jelita.. bolało mnie cały dzień myślałam ze oszaleje.. ale skończyło się dobrze.. czasem różne rzeczy się w ciąży zdarzają i nie zawsze oznacza to coś złego.. bądźcie dobrej myśli i dajcie o siebie..
Lusia, jak po wizycie?? mam nadzieję, ze wszystko dobrze...
Ja wczoraj znów poroniłam...
nie mam juz siły...
Gdyby nie moj syn odechciało by mi zupelnie zyc...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry