Widok

Co mówią Wasze roczne dzieci?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Tak z ciekawości czystej...;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Moja będzie miała za nie cały tydzień rok a mówi sobie łała, gaga, baba jak coś jej mówie to ona odpowiada ku i jak próbuje się dogadać ze mną też mówi ku, lubi też mówić ghiiii. Czasami powie tu. Niemogę się doczekać mama:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mama, tata, baba, dada, papa, jejaaaa, am, ty, alo alo , nie ma , mam, łał
moja`ma ostatnio szał na syszysz? :)
"Kiedys traktowałam ludzi dobrze, dzisiaj z wzajemnością..."
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moja córka miała 10 miesięcy jak zaczęła mówić mama , baba , tata , papa takie proste wyrazy teraz ma skończony roczek A dokładnie ma rok i tydzień od dłuższego czasu zaczęła kolejne słowa czyli , babcia dziadek , co to , daj to , chodź , mamo , robi ajajaj trzymając i machając glówka w prawo i lewo
Roczna corka nie mówiła nic. Teraz ma 26miesięcy mowi: na brata wola koko, oko,mama,tata,babcia. Nic więcej. Wszystko pokazuje gestami my wiemy o co chodzi. Syn w wieku 3.5 nie mówił nic tylko mama poszedł do przedszkola z dnia na dzień przyszło wszystko

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (31 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Gdzie lepiej zrobić okulary? (75 odpowiedzi)

J.w. Zastanawiam sie pomiędzy Vision Express a Centrum okulistycznym OPTIMUM na chełmie...może...

Dzieci z AZS porady kosmetyki wsparcie mamuś (7 odpowiedzi)

Założylam ten temat ponieważ moja Amelia ma azs. Czytałam na temat tej choroby, wiem jak trzeba...

do góry