Widok

Co na prezent ?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Cześć dziewczyny,
Mam takie pytanie, co się teraz daje w prezencie dla mamy i dla dziecka jako powitanie nowego członka rodziny ?
Dawno w rodzinie dzieci nie było i nie wiem jakie są nowe trendy w tym temacie.
Dodam, że rodzice raczej tacy no hm... wymagający i patrzący na metkę.
Z góry dziekuję za wszelkie propozycje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A może zajrzyj na http://www.2future.pl , ja tam zawsze szukam inspiracji jeśli chodzi o jakiekolwiek prezenty. :)
dziękuję
ja najbardziej cieszyłam sie z paki pieluch czy chusteczek :)
dostaliśmy ubranka, misie, kosmetyki, kocyk - tez się cieszyłam, bo byl ciepły i milutki

ja kupiłam album dla maluszka taki od narodzin do 1 roku, ramkę 3 częściową z gliną na odbicie rączki i nóżki,
siostrze dałam album na zdjęcia, gdzie wkleiłam fotki z ciąży, usg- była zachwycona
oni raczej z paczki pieluch się nie ucieszą :( kasy mają sporo ...
a jakieś albumy, ramki nie wchodzą w gre - skoro mamusia nie zachwyca się ciążą, zdjęcieami usg i nawet gdzieś je zgubiła.

A jak pytalam co kupić dla maluszka to bylo wzruszenie ramionami i odpowiedź, ,,co chcecie tylko aby było praktyczne''
Z paczki pieluch tez bym sie szczegolnie nie ucieszyla, maz mogl kupic jakby zabraklo ;) . Chusteczki tez. A slicznych ciuszkow, dla takiego maluszka nie mialam wiele i bardzo mnie cieszyly. Bo maz pewnie wolalby tego akurat nie kupowac ;) . Kocyki i markowe zabawki tez dostawalam.
jak mówią żeby było praktyczne to kup im coś praktycznego:)
ja sie bardzo ucieszyłam ze śpiworka, do tego może kocyk? polecałabym z mothercare (jest w klifie) teraz akurat mają fajne promocje. gatunkowo rzeczy są rewelacyjne, metka też jest ok:D i myślę że taki śpiworek i kocyk będzie super prezentem.

a dla młodej mamy-wyciągnełabym ją tak 2-3 tygdonie po porodzie na 2godzinki na zakupy-niech tata zostanie z dzieckiem, a mamę zwykła bawełniana ale NIE CIĄŻOWA koszulka bardzo ucieszy:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

płyta indukcyjna czy gazowa? (26 odpowiedzi)

Witajcie. Chciałabym poprosić Was o opinię. Budujemy dom i stanęliśmy przed wyborem płyty...

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

dom czy mieszkanie??? (434 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

do góry