Widok

Co na zajady???

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Poradzcie czy bez recepty coś dostane? Nadusia obudziła się rano z zajadami :( nie wiem skąd to cholerstwo się wzięło. Na dziś nie udało mi się zarejestrowac do lekakarza a nie chciała bym zeby do jutra cierpiała.
image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wpisz w wyszukiwarke zapalenie jamy ustnej - to wirusowe podobno i niestety dość nieprzyjemne :-( buzia boli , dziecko nie chce jeść...
brak jakiejś witaminy
mi pomaga zawsze marchewka w mega wielich porcjach np: sok marchwiowy

Tutaj pisza,ze kazda tlusta masc http://dziecko.onet.pl/6,19092,2080,ekspert_artykul.html moze masz w domu Linomag, jak nie to cos Ci na pewno sprzedadza w Aptece bez recepty. Bidula-mialam to w wieku szkolnym-brak jakiejs witaminy-dostawalam ja w kroplach i szybko mi przeszlo.
zwykła maść witaminowa z witaminą a w aptece osiągalna, u nas dorosłych i dzieci zawsze pomaga
ale te zajady sa tylko w kącikach ust czy na języku i w buzi też bo chyba zle zrozumiałam Twój post ...myślałam , ze ma w buzi
Kiedyś coś słyszałam że miód jest dobry na zajady, spróbuj posmarować, może pomoże:]
dziękuje Wam bardzo zaraz wyskocze po maść witaminową i sok z marchwi. pozdrawiam
image

ja moim dzieciom na zajady smarowałam maścią bepathen, maść delikatna i nie szkodliwa dla dziecka. Jeśli dla dorosłych na zajady to ponoć dobry jest clotrimazol krem. I oczywiście dużo witamin :)
zajady swiadcza o niedoborze witamin z grupy B.....
image image
Ja lykalam codziennie przez pare mcy wit b2
dodatkowo mi pomaga masc ochronna z witamina a

ale ja jestem dorosla, dzieciom to nie wiem czy wolno.

image
Maść nagietkowa .

image
"Tylko dzieci potrafią zatknąć kij w piasku, uznać, że jest królową i obdarzyć go miłością." -
Antoine de Saint-Exupéry
Notoryczny problem z mojego dzieciństwa. Robiłam taką maść krem nivea i sproszkowane tabletki witaminy B complex.
Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
polecam lanolinę
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.comimage
Vratizolin bez recepty
dla doroslych szklanka soku z kiszonej kapusty ale wlasnej roboty lub dla dzieci i doroslych wit B complex dla dziecka trzeba rozdrobnic w prosze i z woda podac

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Rodzina zastępcza ??? (16 odpowiedzi)

Witam, Mam sprawę do osób prowadzących rodziny zastępcze. Nagle oszalałam! Znalazłam dla...

W góry pociągiem - gdzie? (50 odpowiedzi)

Mam pytania do bardziej doświadczonych turystów. Gdzie najlepiej wybrać się z dzieckiem na...

kolorowanki do druku (30 odpowiedzi)

czy znacie jakieś fajne strony z kolorowankami do wydruku ?

do góry