Widok

Co pod choinkę dla 11-latka ???

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Prezenty Temat dostępny też na forum:
Witam! Proszę o podpowiedź co kupić 11-latkowi pod choinkę? Brakuje mi pomysłów;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Co kupić? No oczywiście, że dobrą książkę! :) Jaśki (sama czytałam ze swoim synkiem i śmiałam się do łez), coś lekkiego to Kacper Niewypał (uwielbiam niedźwiedzia Totala), chyba, że coś troszkę grubszego to Dom Tajemnic (magia, czary, dziwne stwory i super bohaterowie) no i ma dwie części więc dwie okazje załatwione ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A może fajną grę planszową albo karcianą?Mnóstwo tego jest na rynku, tematyka, stopień trudności, rodzaje przeróżne...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
My to wolimy nie jakieś samochodziki czy ajkieś slabe głupie zabawki chcemy cos np Konsole Gry na pc moga byc nawet te +18 to nie jest az takie straszne sam gram moze deske hulajnoge wyczynowa bmx-a i przy okazji jakieś epickie Vansy można tez dożucić branzoleteke silikonową moze jakieś ubranis fajne ale nie jakies walone z ccc smyka czy innych dziedzięcych sklepów tylko naprzykład z DC z Vans albo z quiqsilver mogą być tez etniesy moze to być też full-cap (To taka czapka z prostym daszkiem ogólbir jest modna) Tylko nie jakąś Waloną podróbe z 30zł minimslnie misi być 100 zł wtedy jest original no hyba ze kupujecie w skeytowskich sklepach i jest promocja możecie też kupic gre na konsole w której dwie osoby sie biją i zawalczyc z rodziną to na serio jest meega tylko uwaga czasami jak dziecko przegra to może walnąć ja tak walnolem mojego brata w nos myślałem ze złamalem mam nadzieje że pomoglem Konrad
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 12
ja jestem 11 latkiem i sądzę że spoko by był mikroskop
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
Lego Technic są bardziej skomplikowane od tradycyjnych i moim zdaniem są świetną propozycją nawet dla starszych osób :) Polecam zapoznać się z tym artykułem :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jestem 11 latkiem i cieszyłbym się nie z książki a z czytnika e booków
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam gry planszowe. Dobierz do poziomu i liczby graczy.
Sam wciągnąłem w to syna w tym wieku i gramy razem. Coś przebąkiwał o grze pod choinkę ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Fajnym prezentem może być Magiczny Długopis 3D, który rozwija kreatywność dziecka. Ja zamówiłam dla swojego syna i myślę, że na pewno mu się spodoba. Świetny pomysł na prezent! A tutaj link: http://allegro.pl/3d-zestaw-activity-dlugopis-3d-magiczny-dlugopis-i6643268590.html
guwno
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Dron -w biedronce 99zl .kolejka elektryczna- podstawowy zestaw H0 około 350 zł
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Właśnie wypowiedział się 11-latek, co chciałby dostać pod choinkę :D
Masz spore szanse na to.
Napisz jednak list do Mikołaja z prośbą o słownik JP (nie, nie chodzi mi o JP100% :D ). Najlepiej w wersji papierowej, więcej zostanie w głowie ;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
a może tablet? W dzisiejszych czasach to dzieciaki już śmigają od małego po aplikacjach. Widziałam ostatnio na avans,pl w promocji dobre tablety, ale ja już mam dwa więc nie zamawiałam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
gra planszowa w którą pogracie całą rodzinką!

Moim zdaniem dla dzieci w takim wieku dobrą opcją są gry planszowe. Moda na nie wróciła, to jedno, ale będą też bardzo dobrą okazją do ruszenia głową czy nawet pogrania z rodzicami. W spoko cenie kupimy np. leśną drakę czy porę na kameleona, obie gry mamy, obie są bardzo dobre i z tego co pamiętam stosunkowo tanie, do 50 zł
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Popatrz na eduart.eu - tam są fajne pomysły na prezent. :)
Ja mam teraz 16 lat i pamiętam co lubiałem w wieku 10 lat ;) lubiałem 1 fajną grę na PS3 czyli Gran Turismo 5 polecam fajna gra. Lubiałem też i do teraz lubie smartwatche. Najbardziej polecam wam Sony SmartWatch 2 ale nie koniecznie na allegro :) no dobra to tyle ;)

Najlepsza gra planszowa (no może nie taka planszowa :P) to Pie Face
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ksk
Ty św Mikołaj nie istnieje xd

To dziecko szkolne, wiec stawiam na prezent, co do szkoły się przyda: http://eduart.eu/category/7/ :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry