Widok

Co pod choinkę dla 11-latka ???

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Prezenty Temat dostępny też na forum:
Witam! Proszę o podpowiedź co kupić 11-latkowi pod choinkę? Brakuje mi pomysłów;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
może jakas fajna mlodz. bluza na zamek albo koszulka , fajny zegarek z bajerami , nowa gra na konsole czy pc , pamięć usb taka smieszna jakaś , nowa mysz/pad do kompa , tablet , nowa komórka ...nie wiem ale napewno przyda się jakiś modny gadżet w tym wieku
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak zaproponowałam mojemu siostrzeńcowi książkę, to mnie wysmiał hehe ;-).
Taki wiek...zaczyna się "dojrzewanie".

Ale czymś musi się interesować? Puzzle? Sprzęt sportowy? Hmmm?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
na topie wśród 10-11 latków są: książki, rzeczy związane ze sportem, ubrania, gry, może zegarek na rękę, fajny plecak na wycieczki, MP4, gadżety z angry birds, płyta z muzyką
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8
Właśnie moje dziecko jest na etapie,że nic mu nie jest potrzebne i w sumie to nic nie chce.O! Za klockami nie przepada,ba powiem więcej On nawet nie lubi komputerów,gier i innych takich:)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
Można właśnie lego technic. Albo jakiś model do sklejania lub skręcania?
Albo coś z serii "zrób to sam" jest tego dużo np.:
http://allegro.pl/4m-zestaw-kreatywny-eko-rakieta-zrob-to-sam-hit-i2848225986.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Miałam dokładnie ten sam problem. Mam 11-to letniego siostrzeńca, który jak to obecnie dzieci, nie ma marzeń, bo wszystko ma.
Ale delikatnie go odpytałam i oprócz gier na PSP czy inne konsole, których kupić mu nie chciałam, powiedział mi, że lubi nadl klocki. Np. lego technic. A ja kupiłam mu trudniejsze bo magnetyczne. Dokładnie takie, ale są i tańsze:
http://allegro.pl/klocki-magnetyczne-250-formula-witka-wawa-i2865683963.html

Można np. tarcze na rzutki magnetyczne - też fajne, bo w mieszkaniu powiesi i nie zniszczy ostrą rzutką mebli i ścian.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry