Widok

Cukrzyca ciążowa

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jestem załamana, bo okazało się, że mam cukrzycę ciążową. Tak na prawdę nie wiem czym to grozi, przede wszystkim dziecku. Może któraś z Was ma lub miała podobny problem i może podzielić się doświadczeniami, spostrzeżeniami, radą?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hmmm lekarz powinien ciebie jakoś uświadomić czego możesz jeść a czego nie.. ja robiłam badanie glukozy i wyszło poza norme wiec powiedział mi ze niemam jesć i pić słodkości.. i dieta niskowęglowodanowa....
Sądze ze bedzie dobrze..

image
[url=http://pierwszezabki.pl]image
gosik ja miałam
po 1 badaniu cukru wyszlo mi go 300;/ i skierowali mnie do spzitala bo nie b ylo lekarza od cukrzycy ciezarnyc polezalam 3 dni zrobili diete bo bez diety cukier wychodzi ok 150 przez 2 mce dzien w dzien kułam sie 7 razy i potem wkoncu dostalam sie do lekarza ktory jak zobaczyl cukry powiedzial ze tez chce miec takie ale nie wziol pod uwage ze jestem na diecie;/ schizy mialam nieziemskie bo dali mi ksiazeczki i jak zaczelam czytac to czarne mysli odrazu az maz mnie ochrzanial:)
Okazalo sie dzidzia zdrowa w 2 ciazy maialm tez wysoki bo 175 po 50 gluk. powtorzyli 2 razy 75 i bylo ok:)
wazne jest zebys na diecie była:) dziel sobie posilki jedz czarne pieczywo jogurty 0% banana na pol po za tym w necie znjadzies zinfo jak dzielic posilki lub spytaj sie lekarza ale nie martw sie stosuj diete a bedzie wszysko ok:)

Ślub cywilny
image

Slub Kościelny

image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

pilnie prawnik (24 odpowiedzi)

Witam...mam pytanie czy wiecie może gdzie jest dobry prawnik w Gdńsku od spraw rodzinnych(a...

niepracujaca zona, czy to zle? (142 odpowiedzi)

Na rodzinnym niedzielnym obiadku bylo dzis nawet milo ale pol zartem, pol serio ktos zrobil...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (137 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry