Widok

Czarny wózek?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Podobają się Wam bryki w tym kolorze?
Może ktoś taki wózek kupił dla swojego dziecka?

Pozdrawiam :o)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mam granatowy z elementami bieli, czarnego sobie nie wyobrażam dla dziecka
image
jakby nie było popytu na czarne wózki to by nie produkowano w takim kolorze, ale nie wydaje mi się zbyt dobrym pomysłem kupowanie gondoli w tym kolorze, zwłaszcza, że dziecko przejeździ w niej całe lato, słońce, upały ... czerń przyciąga słońce, więc radziłabym się nad tym poważnie zastanowić
url=http://www.maluchy.pl]image[/url]
To ja pomogę ;-)
image
Właśnie się zastanawiam... Ciekawa jestem czy taki wózek trudno później oddać komuś, mało się widzi czarnych gondoli.
image
my mielismy czarna emme i nieprawda jest ze nagrzewa sie latem jest ona wykonana z dobrj jakosci materialow i one sie nie nagrzewaja, moja corka jest z czerwca i nie bylo problemow z jazda w gondoli. Co do sprzedaz sprzedalismy go po 1 godz od wystawinia na allegro. Ja w kazdym razie polecam czerny ze srebrnymi wstawkami
ja mam czarnego stokka, i rownież nie zgodzę się zę się jakos specjalnie nagrzewa, dokładnie jak koleżanka wyżej potwierdzam ,że jest to uzależnione od jakości materiału moje, sa bardzo przewiewne, i dziecko niegy nie było przegrzane, nie miało udaru potowek etc, a wygląda bosko czarny kolor ;D
A jak ludzie reagują na czerń wózka? Wiem, że nie każdemu się podoba, były jakieś komentarze? Mnie się wydaje, że jeśli się dziecko zapakuje w kolorowy kocyk i ubranko to nie jest tak mrocznie... Trochę się przełamuje tę czerń. :-)
Koleżanka ma czarnego-grafitowego mocno X lander'a. Niepowiem, że wózek jest brzydki, ale ten kolor, zawsze zwraca się na to uwage, tym bardziej teraz- lato;/
Słońce praży a tu czarna plama zasuwa..
No nie wiem, mi się nie podoba stanowczo!!!!!!...
Mozę kocyki i nne pierdółki pomogą, nie mampojęcia, ale okropne to w taką wesoła porę .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
hhehehehe, tylko dla mnie tragicznie wygląda, kolorowe dziecko w sensie ubranka w kolorowych wozko, na jakis christmas.... no ale nie o tym mowa , co do koloru to nigdy przenigdy (a prawie 2 lata jezdze) nikt sie dziwnie w stosunko do koloru zachowywal, a wrecz przeciwnie w zwiazku z tym ze to stokke to wzbudza ogolne zainteresowanie i mozna by sie spodziewac jakis komenatrzy co do kolor ;D mnie sie osobiscie bardzzo podoba, ale tak jak mowie my naprawde mamy swietne materialy, ktore sie nie grzeja, czasem maly w spacerowce bardziej nagrzane mial np. nogawki spodni ktore byly w jasnych kolorach od wozka.nie zdecydowalabym sie kupic jakiegos mega taniego wozka w czarnym kolorze, bo po 1sze balabym sie blakniecie, po drugie wlasnie o nagrzewanie ;D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Myślę, że Emmaljunga też ma niezłe materiały.
ja bym się nie przejmowała "co ludzie powiedzą/pomyślą", jeśli Tobie się podoba to się nie zastanawiaj
jedyne co by mnie właśnie zastanawiało to to nagrzewanie, ale jeśli materiał odbija światło, a nie przyciąga to nie widzę najmniejszego problemu
słoneczne dni bywają i wtedy najczęściej i nadłużej przebywa się na dworzu, ale wózek ma służyć nie tylko latem, ale też jesienią i zimą, jeśli jest np w zestawie ze spacerówką
wszystkie kolory mają swoje plusy i minusy
biały - wiadomo - szybko się brudzi, ale jeśli pokrowce z wózka są zdejmowane, a ktoś lubi prać i podobają się białe wózki - to czemu nie?
czarny - nie jest jakimś mrocznym kolorem, a jak najbardziej klasycznym, eleganckim, więc też się nie zgodzę, że coś jest nie tak z czarnym wózkiem

ale już zaczęłam sobie wyobrażać taki pastelowy błękitny lub różowy kocyk w czarnym wózku ... bajka!
url=http://www.maluchy.pl]image[/url]
Ja mam czarnego x-landera i sprawuje się wyśmienicie. Tosia jest z maja i całe wakacje przejeździła w czarnej gondoli. Nie nagrzewała się, bo nawet z białym wózkiem nie lazłabym z niemowlęciem na pełne słońce;) Od lutego poginamy w spacerówce i również nie widzę problemu. Dziś jadę kupić spacerówkę/parasolkę i będzie on całkowicie czarny...
Mam w tej kwestji podobne zdanie co Iness - kolorowy dzieciak w kolorowym wózku?? Już za dużo tego...
I przenigdy nie słyszałam żadnych komentarzy pod adresem koloru, czy czegokolwiek. Samej nie przyszłoby mi do głowy zaczepianie, czy komentowanie koloru czyjegoś wózka.. a co mnie to obchodzi??
mi się bardzo podoba i teraz żałuję, że nie kupiłam właśnie czarnego bo miałam podobne wątpliwości co założycielka wątku. Kupiłam turkus ale wolałabym czarny jest taki elegancki oczywiście na pierwszym miejscu stawiałam wygodę dziecka i funkcjonalniość a na końcu kolor ale czarny jest super.
image
Macie rację, w końcu to ja będę się z wózkiem bujać i powinnam brać co mi się podoba najbardziej. :-)
elegancka czerń dla dziecka??

Wózki są we wszystkich kolorach tęczy, a niektórzy wybierają dla dziecka czarny! Mnie to dziwi :]
Czerń jest elegancka, ale czy dla malutkiego dziecka??
W moim odczuciu źle wygląda dziecko w czarnym wózku.
Chodzi mi o czarną gondolę, nie o spacerówkę.
Niestety, mam złe wspomnienia i dlatego pewnie źle mi się ta czerń kojarzy :( ciarki mnie przechodzą jak widzę dzieciaczka w czarnej gondoli :( brr

My mamy czarną emmę, miało być mrocznie i jest ;P
Rodzina trochę się krzywiła, że jak to, dla dziecka to wszystko powinno być kolorowe i jasne, ale stanęło na tym co my wybraliśmy. Zakładałam zresztą przed zakupem wątek o czarnym wózku i mamy wypowiadały się, że wózek się nie nagrzewa i nie kurzy bardziej niż wózki w innych kolorach.
image
image
Moja Tosia też jest z 15 maja;)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

prywatny dentysta (25 odpowiedzi)

Gdzie w gdansku jest dobry prywatny dentysta dla dzieci??

Sposób na kołtuny u dziecka. Polecam (19 odpowiedzi)

Witam Ostatnio miałam straszny problem z moją 2,5 latką, ponieważ zrobił jej się z tyłu główki...

Dr Monika Zielińska CDIT Sopot - proszę o opinie. (38 odpowiedzi)

Bardzo proszę o wszelkie opinie dotyczące współpracy z tą panią jak również o terapii z dzieckiem...

do góry