Widok
Czy Vacu Well dziala?
Zastanawiam sie nad skorzystaniem z karnetu na Vacu tylko nie wiem czy przynosi on jakies wieksze rezultaty niz zwykla bieznia czy inne przyrzady cardio? Czy rzeczywiscie to podcisnienie cos daje? Glownie zalezy mi na zrzuceniu z brzucha i tylka. Teraz chodze na zwykla silke i widze rezultaty ale chce wieceeeej.
Prosze o opinie jesli ktos korzystal:)
Prosze o opinie jesli ktos korzystal:)
Ja chodziłam ... I w sumie byłam zadowolona. Idzie sobie na tym wyrobić kondycje i zrzucić zbędne kilogramy! ;)
A co do tego "stroju" w który ubierają, to on jest dezynfekowany po każdej osobie, więc raczej się niczym nie zarazisz ;)
Całkiem fajny też jest rolletic ... ale działa bardziej ujędrniająco i nie wymaga żadnego wysiłku fizycznego
A co do tego "stroju" w który ubierają, to on jest dezynfekowany po każdej osobie, więc raczej się niczym nie zarazisz ;)
Całkiem fajny też jest rolletic ... ale działa bardziej ujędrniająco i nie wymaga żadnego wysiłku fizycznego
Ja miałam 9 takich "sesji" półgodzinnych i byłam zadowolona,faktycznie ciało staje się jędrniejsze,gładsze,wyrabia się kondycja.
Do tego trochę diety i schudłam ok 6 kg niestety bardzo pękały mi naczynka na nogach i więcej nie chcę z tego korzystać właśnie z tego powodu.
Ktoś kto ma skłonność do żylaków nie powinien tego stosować.
Do tego trochę diety i schudłam ok 6 kg niestety bardzo pękały mi naczynka na nogach i więcej nie chcę z tego korzystać właśnie z tego powodu.
Ktoś kto ma skłonność do żylaków nie powinien tego stosować.