Widok

Czy Vacu Well dziala?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Zastanawiam sie nad skorzystaniem z karnetu na Vacu tylko nie wiem czy przynosi on jakies wieksze rezultaty niz zwykla bieznia czy inne przyrzady cardio? Czy rzeczywiscie to podcisnienie cos daje? Glownie zalezy mi na zrzuceniu z brzucha i tylka. Teraz chodze na zwykla silke i widze rezultaty ale chce wieceeeej.
Prosze o opinie jesli ktos korzystal:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Aniaa:
tylko że przeciwskazaniem do Vacu well jest niedoczynność tarczycy - więc niestety u nas to odpada :(
A tego to mi nie powiedzieli:P
ja bylam na tym kilka razy ale mi sie nie spodobalo,ubieraja cie w jakis stroj w ktorym nie wiadomo kto przed toba byl,pocisz sie strasznie ,meczysz i nie wiem moze jakies efekty sa bo widzisz jak leca kalorie ale to nie dla mnie jednak
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja chodziłam ... I w sumie byłam zadowolona. Idzie sobie na tym wyrobić kondycje i zrzucić zbędne kilogramy! ;)
A co do tego "stroju" w który ubierają, to on jest dezynfekowany po każdej osobie, więc raczej się niczym nie zarazisz ;)
Całkiem fajny też jest rolletic ... ale działa bardziej ujędrniająco i nie wymaga żadnego wysiłku fizycznego
image
Nie wiem, czy podziałało na obwody, ale na pewno na skórę - ja widziałam dużą różnicę, była gładsza i jędrniejsza (w miejscach tkniętych cellulitem :).
A chodziłam dość nieregularnie, czasem raz, czasem dwa w tygodniu.
image
Ja miałam 9 takich "sesji" półgodzinnych i byłam zadowolona,faktycznie ciało staje się jędrniejsze,gładsze,wyrabia się kondycja.
Do tego trochę diety i schudłam ok 6 kg niestety bardzo pękały mi naczynka na nogach i więcej nie chcę z tego korzystać właśnie z tego powodu.

Ktoś kto ma skłonność do żylaków nie powinien tego stosować.
"poce się i męcze" hahahahahahhahahahahahahaha wybacz oszalałam :D to się nazywa wysiłek fizyczny i to minimalny.... strój do vacu dezynfekują po każdym razie chyba ż ejakeiś brudasy prowadzą. Boże co za ludzie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Od 1go do 1go... czy Wam udaje się cokolwiek oszczedzić? (226 odpowiedzi)

Cześć, mam takie nocne przemyślenia na temat szeroko rozumianych finansów domowych... Oboje mamy...

krzywe ząbki (23 odpowiedzi)

hej dziewczyny moja córcia ma 16 miesięcy. ma mało ząbków-pierwszy wyrżnął się po roczku... ale...

ciekawe książki dla 4 latka jakie czytacie? (58 odpowiedzi)

czy możecie polecić jakieś fajne tytuły książek dla 4 latka do poczytania na dobranoc. W...

do góry