Widok

Czy czulyscie kiedy dziecko obrocilo sie glowka w doł?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
j.w. i w ktorym t.c?
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja nie czułam a był to u mni 38 tydz. Pewnie w nocy przeskoczył:)
image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja też nie czułam :) 39 tc, wcześniej był ułożony poprzecznie i już miałam dostać skierowanie na cc :) a tu ostatniego dnia surprise :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
U mnie tez jest poprzecznie, ale to dopiero 34 t.c. wiec jeszcze ma czas.
Tylko myslalm ze bede to czula, bylabym spokojniejsza wiedzac ze Maly jest juz gotowy :)
image
image
nie czułam,a corka obrociła się w 30 tyg
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
rowniez nie czulam.obrocila sie chyba jakos w 30 tyg.
image
ja tez nie czulam
image
image
A ja wiedziałam ze mały jest juz odwrócony główką w dół,poprostu miałam przeczucie a że miał dużą główkę i miałam go od początku nisko ułóżonego,więc czułam jak mi główką uciska pęcherz.Samego momentu przekręcenia się nie czułam.
Ja nie czułam. Nie martw się, jeśli się jeszcze nie przekręcił. Moja koleżanka na ostatniej przed porodem wizycie u gina dowiedziała się, że mały jest odwrócony pośladkami, a w dzień porodu podczas badań okazało się, że się przekręcił. Tak więc zrobił jej psikusa.
A ja czulam, ale pewna nie bylam ;) Od paru dni czulam cos takiego jakby po srodku, lekko z boku mocne przekrecanie sie, ale na poczatku myslalam, ze poprostu wierci sie bardziej niz zwykle :) U pani dr na usg dowiedzialam sie po niedlugim czasie ze glowka jest na dole, a wczesniej byla pupa na dole, wiec czulam dobrze :) Bylo to okolo 34 tc jak sie przewrocila glowka w dol:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witaj

Ja nie czułam obrotu ale poznałam, że córka jest głową w dół ułożona bo miała czkawkę :-)))) to był 33 tydzień ciąży.

Pozdrawiam
image

www.dalia.corka.pl
Ja nie czułam obrotu, ale po ułożeniu wiedziałam że juz jest główka na dole.
Dokładnie Daliaa,po czkawce można poznać,mój syn je miewał dwa razy dziennie i właśnie na dole mi pukał:)
ja nie poczulam bo mala byla jeszcze mala jak sie ulozyla glowa w dol-dwudziesty ktorys tydzien to byl-blisko trzydziestego... Ale ustawila sie glowka gotowa do wyjscia :) Chyba chciala zdazyc
image
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

kiedy lekcje angielskiego dla dziecka? (34 odpowiedzi)

Moja Maja w tym roku konczy 3 latka zastanawiam sie czy to juz czas zeby poslac ja na lekcje...

urodziny dziecka tanio i fajnie jak urządzić? (53 odpowiedzi)

może zbiorę jakieś fajne pomysły od WAS? co można przygotować do zjedzenia dla dzieci? w co się...

Sprawdzone sposoby na odchudzanie:) (71 odpowiedzi)

Cześć Dziewczyny! Podzielcie się swoimi sposobami na skuteczne odchudzanie:) Ja muszę zrzucić aż...

do góry