Widok

Czy feromony działają

Zastanawiam sie nad kupieniem sobie feromonów. Ogólnie należę do bardziej nieśmiałych osób i chciałbym sprawić sobie coś co pomoże mi w kontakcie z płcią przeciwną. Czy taki zapach byłby w stanie sprawić, że potencjalna kobieta by się mną bardziej zainteresowała?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

https://forum.trojmiasto.pl/Feromony-na-pierwszej-randce-t866265,1,2.html
Nie działają. Nie marnuj pieniędzy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dobra! Dawaj już ten link. I tak wszyscy wiemy że ten post to reklamowy spam.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

true story

Nie wiem czy chcesz przyciągnąć płec przeciwną czy podnieść swoją pewność siebie, ale najlepiej jest się po prostu zaakceptować. Feromony w pewnym stopniu podniosą na pewno pewność siebie ale nie zrobią za Ciebie wszystkiego i na pewno nie odwalą za Ciebie wszystkiego w podrywie. Liczy się tutaj podejście, wyluzowanie,higiena osobista oraz oczywiście wyluzowanie. Fakt jednak jest ten, że dziewczyny reagują na zapachy (zresztą każdy reaguje) i ładny zapach potrafi nastawić je do Ciebie pozytywnie. Tylko nie kupuj jakiegoś najtańszego szajsu na allegro czy w sex shopach bo tam wsadzą Ci byle co abyś tylko kupił.

Jakie w takim razie polecasz?

Pheromone essence jeśli masz ulubione perfumy. Są dość skoncentrowane tak wiec trzeba uważać aby nie przesadzić z dawką i aby nie użyć zbyt dużo. Ewentualnie Love Desire, które same w sobie są zapachem. Ale te już z kolei muszą być używane solo.

A które są mocniejsze? Czy na przykład jest opcja aby kupić sobie 2-3 buteleczki feromonów i używać ich razem.

No jest ale nie wiem czy nie przyniesie to bardziej efektu niezamierzonego i negatywnego. Feromony mogą pomóc w pracy i w stosunkach z płcią przeciwną ale w nadmiarze mogą powodować rozdrażnienie oraz agresję (szczególnie jeśli piszemy tutaj o mocnych feromonach, a takie są te które wymieniłem wcześniej, szczególnie pheromone essence). Można mieszać jak najbardziej ale jest to już wyższa szkoła jazdy. Na początek na Twoim miejscu wypróbowałbym jeden zapach a potem ewentualnie próbował mieszać z innymi.

Który to już raz beznadziejnie reklamujecie te kilka mililitrów wody kolońskiej za setki złotych?

Przecie to nie działa

A czy jest alternatywa dla kobiet?

Love Desire ma wersje dla kobiet, ogólnie bardzo fajny zapach, który długo się utrzymuje na ciele.

A piszesz o tej wersji różowej czy o premium?

O tej tańszej, tej droższej nie próbowałam ale czytałam opinie na jej temat. Nie wiem czy na razie zamowię bo są drogie i te tańsze i tak dają dobry efekt. Ale może kiedyś.

Creli zamawiaj śmiało, bardzo dobrze się trzymaja, jak na razie jest to najbardziej trwały zapach z którym miałam do czynienia a miałam bardzo wiele zapachów, również z tej najwyższej pólki cenowej (Dior, czy Chanel). Sa bardzo ładne, dość korzenne ale mają trochę nuty świeżości. Chociaż jak większość osób kupujących pierwszy raz byłam sceptyczna w kwestii działania feromonów,to dziś jestem zdania, ze był to dobry zakup.

Przetestowałem już kilka feromonów jednak nie odpowiada mi w nih jedno. Mianowicie zapach. Wolę bezzapachowe feromony i stąd pytanie do Was. Czy takowe zapachy istnieją? Czy mają podobne działanie?

Zależy jakie.Ale niektóre mają nawet większe działanie niż te zapachowe. Piszę tutaj na przykład o Pheromone essence

Napiszesz o nich coś więcej? Dobry skład? Jaki mają wpływ na dziewczyny?

Stosuję je od dobrego pół roku tak wiec pewna opinię sobie już wyrobiłem i moim zdaniem nie ma lepszych iż pheromone essence, a uwierz, że wcześniej testowałem ich wiele. Wiadomo,że feromony nie zrobią za Ciebie wszystkiego bo liczy się również nastrój i rozmowa, ale zdecydowanie pomagają. Po pierwsze nie trzeba ich dużo aby zadziałały bo wystarczy jedynie kropla w newralgicznych miejscach, na zgięciach łokci oraz za uszami. Po drugie zauważyłem,że znacznie lepsze działanie maja we wnętrzu niż w plenerze (w sumie ma to sens ponieważ w pomieszczeniu jest mniejszy obieg powietrza). Działają na dziewczyny o czym przekonałem się nie raz Wszystko jakoś tak lepiej się klei.

Popieram kolegę powyżej. Jeśli chcesz sobie kupić jakieś bezzapachowe feromony to najlepiej byłoby zamówić sobie właśnie Pheromone essence. A i najlepiej zamów sobie cale opakowanie bo widziałem w sklepach czasami mozna dostać próbki. Jedna próbka to zdecydowanie zbyt mało aby zobaczyć całościowe działanie feromonów. Używasz pod swoje normalne perfumy na nadgarstkach albo za uszami. No i sam musisz wyczuć jaka jest dla Ciebie odpowiednia dawka.

Mogę trochę żartem??

A czy jak słabo u mnie z higieną no bo nie przepadam za codziennym prysznicem a bieliznę zmieniam tak co czwarty dzień (przy okazji kąpieli) a resztę to piorę tak co 2 tygodnie, to czy to stosowanie hormonów załatwi sprawę i kobiety będą chciałby się do mnie przytulać?

Oczywiście pytam w imieniu kolegi :)
Pozdrawiam, Łukasz
"Jak żyć? ..w poprzek" S.Tym
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Może nie czterodniowy ;) ale świeży zapach męskiego potu czy spermy są świetnymi afrodyzjakami.
Żartobliwie ujął to Koterski w Dniu Świra (Wyciąg z F|uta) ale ma to jak najbardziej biochemiczne uzasadnienie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

No, sperma i pot.. no jasne że są afrodyzjakami, nie przeczę że działają na samice homosapiens - w końcu natura gdy nasze mózgi rosły musiała jakoś sobie radzić i chyba dała radę (7mld+ jest nas obecnie) tak sobie tylko myślę.. bo tak super ta ja się nie znam się :D

No, ale gdy już skończy się szkołę średnią i staje się dorosłym i poważnym człowiekiem, zdatnym społecznie do przekazania genów, to czy jest coś jeszcze co działa na kobiety po za tymi zapachami? Muskulatura albo BMW, może humor?
Jaka część sukcesu to te afrodyzjaki, 10% - 20% ? Może jest coś bardziej wpływającego na kobiety w co warto zainwestować - tak sobie tylko pomyślałem. (i nabijam sobie komentarze przy okazji, wybaczcie)

W lasach są pułapki ferromonowe, więc tam się udaj i sprawdź jak działają:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Szkoda że nikt nie odpowiada :(
..taki brak oznak przekonania do tematu trochę uwiarygadnia jak dla mnie moją prywatną teorię o tym że ludzie zastanawiają się czy feromony działają, praktycznie tylko dlatego że można na tym zarobić oraz dlatego że to temat taboo: jeśli kupisz i nie zadziała to strzelam że nie będzie ani wylewania żalów ani reklamacji - tylko stracona kasa na wodę w butelce, w cenie 183,000 pln/litr (183 tyś złotych ! TorzToSZOkPrzekażDalejInaczejOdejdą:KotekORAZdwaCHomiki)
https://swiat-doznan.pl/btb-10ml-damskie?gclid=EAIaIQobChMIpr-xsfnC6QIVWsayCh0DNA_aeayyayABEgIzEfD_BwE
(dostawa jest gratis :D)

Wydaje mi się że to jest bardzo powszechnie stosowana i uniwersalna teoria

ps: oczywiście używając słowa Teoria, miałem na myśli Hipotezę.

Co to za podkowa?
Feromony działają ale... tylko na chwilę :]

Ma ktoś moze te mocniejsze Love Desire? Warto jest zamówić?

Zamówiłem sobie z dwa miesiąc temu. Mam normalną wersje love desire i ta mocniejsza jednak bardziej mi odpowiada. Wydawało mi się, że jest to mocniejsza wersja tych tańszych ale jak przyszły to zobaczyłem,że jest to zupełnie inny zapach.Podobny , nie powiem ale bardziej korzenny, mocniejszy Trzyma się spokojnie do następnego dnia Na nadgarstku nawet po myciu, tak więc moim zdaniem są to najmocniejsze perfumy z jakimi się spotkałem.

A podoba się laskom?

To już chyba kwestia gustów, jedne lubią słodkie zapachy drugie już nie... No ale raczej się podoba. Równiez używam love desire premium i laski reagują na zapach chociaz nie wem czy jest to spowodowane kwestią feromonów czy tego, że te perfumy po prostu spoko pachną.

Podobają się, podobają. Jak sie nimi popsikałem to od razu następnego dnia dostałem sporo komplementów od babek w pracy na temat zapachy. I pytania czy zmieniłem czy coś hehe. Troche mi przypominaja w zapachu czarnego bossa ale LD bardziej lubię. Ponoć stężenie feromonów jest tam zresztą 2 razy większe.

Ok, zamówione, przetestujemy

Myślę, że to zależy od tego jakie wybierzemy :) Warto zerknąć na https://terdeals.com/pl/ranking/123/ranking-top-10-bezwonnych-feromonow-dla-mezczyzn znajdziecie tam najlepsze produkty :)
Strona który pomoże ci rozwiązać problemy i znaleść bratnią duszę
http://www.top5randki.pl

Ja używam Pheromone essence - buteleczka malutka ale psikam się tylko raz rano - jako dodatek do perfum.
Musze przyznać, że najbardziej działa na mojego kuriera w pracy Jak normalnie jest mruk w stosunku do innych to dla mnie jest milutki A jestem pewna, że wcześniej taki nie był ...

Zastanawialm się nad love desire, macie moze doświadczenia z nimi ?

Ja mam doświadczenie z grochowka desire, działa jak trza!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie stosowałam love desire. ale te które akutualnie używam są całkiem fajne Z tego co sobie ogladam na feromarket jest ich męska wersja tak więc możesz sobie zamówić ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czy to nie jest tak, ze na drugą osobę dzialają raczej hormony a nie feromony?

Proszę sobie poczytać na temat feromonów naturalnych i ich roli.
Próby oszukiwania natury, działają... na chwilę i przynoszą skutki, też na chwilę.
Pieniądze i biznes, można kręcić na wszystkim... na ludzkich kompleksach i na ludzkim ego, również.

Myślisz, że właśnie co zawierają w sobie te feromony? Właśnie hormony ! I dlatego działają.
Ja początkowo muszę przyznać, że byłam sceptycznie nastawiona ale jak widzę, że działają to jestem na tak.

Trudno mi w to uwierzyć, niby czytalam artykułu o działaniu w wielu czasopismach ale nadal ciężko mi przyjąc do wiadomości, ze takie środki działaja.

Ja właśnie też nie wierzyłam wcześniej. Testowałam różne - te z niższej polki jak i z wyższej. Tylko nie warto oszczędzać.
Jak u mnie w zasadzie sprawdziły się jedynie te pheromone essence - i tylo je zamawiam raz na jakiś czas.
Inne nie działały.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Hmm.. tez kiedys nalezalam do osob niesmialych, ale trafilam na odpowiednia osobe i sie otworzylam :) teraz jest super i nawet sama wychodze z inicjatywa i zamawiam gadzety erotyczne :D

Ja tez zamawiam!! Super sprawa z tymi zabawkami erotycznymi bo mozna sobie fajnie urozmaicic zycie w sypialni, ja ostatnio na Superlove.pl znalazłam kilka fajnych gadzetów :)

Od jakiegoś czasu używam Love Desire które są naprawdę bardzo fajne i długo sie trzymają. Jest kilka wersji, ale używam tych w ciemnej buteleczce - Premium Edition.
Kilka chmur z rana i trzyma sie w zasadzie przez kolejnych 7-8 godz w pracy :)
Podobno są z feromonami - nie wiem, ale zebrałem już za nie sporo komplementów.

Czasami kupuję Love Desire, tyle tylko że ten zwykły - na butelce ma napisane "New Edition Strong", nie wiedziałem, że jest jeszcze jakiś inny... Pstrykniesz zdjęcie i wstawisz, bo jestem ciekawy

Trzymaj:
image
Są są, wyszły już jakiś czas temu Trochę drogie ale warto bo trzymają się długo no i mam wrażenie, że bardizej podobają się kobietom.

Też się zastanawiam nad feromonami, trochę na ich temat czytałam na https://sklepintymny.com.pl

To raczej praca nad sobą sprawi, że będziesz bardziej pewny siebie w kontaktach z płcią przeciwną..

A czy mieliście może sytuacje w któych łaczyliscie rózne zapachy razem? Czy mozna wtedy liczyć na lepsze działanie czy jednak nie? Pytam się głównie bo słyszałem,że różne zapachy mają rózne zawartości i rodzaje feromonów.

Sam czasami łączę. Chociaż nie można tutaj przesadzić ponieważ jak za dużo na siebie wylejesz to może to spowodować reakcję odwrotną.To znaczy rozdrażnienie ze strony kobiet i wręcz czasami agresję ze strony mężczyzn.Tak wiec jeśli używasz dwóch rodzajów feromonów to najlepiej jest stosować połowę dawki każdego z nich.Sam czasami łączę ze soba Love Desire oraz Pheromone essence. Dobrze się ze soba zgrywają.

Jak się nie przekonasz i nie sprawdzisz to tak na prawdę nic nie wiesz.. a Ty próbowałeś ?

Jakoś trudno jest mi w to uwierzyć...

Sam jestem zdania,że wszystko jest dla ludzi i wszystko można wypróbwoać. Ty masz takie zdanie, ktoś inny odrębne.
Jeden może napisać,że żele rozgrzewające są do kitu. Komuś będą się podobały. Tak samo jest z feromonami. Jeden czuje się lepiej kiedy ma je na sobie. Ktoś inny może nie odczuć różnicy. Ja jestem na tak. O ile oczywiście są to dobrej klasy feromony jak Pheromone essence (takie które rzeczywiście mają w sobie środki, które nasladują ludzkie feromony).

Ja tam jestem pozytywnie nastawiony do takich eksperymentów to czy się uda czy nie - pozwoli mi się w pełni wypowiedzieć na temat produktu. A nie gdybanie z palca..

Ja zamówiłem sobie Sexual Attraction. Ma do mnie przyjść na dniach. Dałem 5 dych w sklepie. Ma być to skoncentrowany preparat tak więc ma ponoć nie pachnieć. Może przyjdzie jeszcze dzisiaj to się wypróbuje na imprezach na weekend. Może machnę tutaj jakieś foto butelki.

A gdzie takie rzeczy można kupić? Chciałbym przetestować

Zamawiałem na intymno sc .pl ale sklepów w sieci jest dużo. Akurat tam miałem promocję ale możesz sobie porównać jeszcze z intym nymi ( masz porównywarki typu cene czy sk ąpiec).

ja biorę środek na testosteron - Prosent 600. Jedna tabletkę dziennie. Już po 2 tygodniach laski zaczęły się kleić. Nie ma to jak naturalne męskie feromony.

Sam chciałbym wypróbować. Może nie tyle na kobiety co w sytuacjach biznesowych ( aktualnie jestem na etapie czytania kilku ksiażek o manipulacji w biznesie i tam polecają właśnie aby wypróbowąc sobie właśnie feromony)

Założmy, że cena nie robi tutaj róznicy to jakie konkretne feromony polecicie?

Love Desire w wersji premium. Albo Pheromone essence. Jeszcze wiele osob poleca sobe the edge ale sam kupilem i akuat u mnie był to niewypał. Nie zadzialałały pomimo wyższej ceny od Love desire i wróciłem własnie do love desire.

Tak jak tutaj osoba powyżej pisze, polecam Love Desire ale te droższe w czarnej butelce. Niebieskich nie próbowałem ale na forach pisali,że te ciemne długo się trzyma jąi są mocniejsze i w sumie to tak właśnie jest. kupiłem jakieś 4 tygodnie temu i zacząłem używać od razu, i od razu codziennie używam sobie jak takich zwykłych normalnych perfum. Po zastosowaniu czuję się jakby bardziej pewny siebie, wesoły jakiś taki rozluźniony i chyba nie jest to złudzenie bo przed pierwszym razem jak użyłem stwierdziłem, że pewnie zaraz powiem sobie ze jest inaczej i będzie to złudzenie, no ale widocznie widziałem zainteresowanie innych, przede wszystkim kobiet tak wiec nie może być to jedynie złudzenie.

Ja mam love desire ale te niebieskie i w sumie również jestem zadowolony. Czym rożnią się te czarne?

Tym, ze są mocniejsze w zapachu, zapach w sumie jest o wiele inny, bardziej korzenny (sam lubie takie wonie tak wiec mi to akurat odpowiada). No i mają w sobie o wiele większe dawki feromonów tak wiec ich dzialanie jest znacznie mocniejsze na innych. Miałem dwie wersje, porównujac lepiej jest zamówić sobie własnie ciemne.

Dziękii za rady. Właśnie nad nimi się w sumie zastanawiałem.Jak coś to zamówione!

stosowałem feromony i ze skutecznościa różnie bywało. Teraz stawiam na tabletki Prosent 600 biorę od pewnego czasu to taki booster na testosteron i libido. Kobiety to wyczuwają podświadomie. Widzę różnicę i to znaczną.

Zastanawia mnie czy stosowaliście jakieś zapachy i perfumy z piżmem, które uznawane są też za zapachy z feromonami. Pojawia się kolejne pytanie czy feromony działają? Czy mają wpływ na podryw? Czy mogą sprawdzić się w klubie czy podczas spotkania z inna dziewczyna. Jakie macie zdanie w temacie?

Pheromone essence, drogie ale rzeczywisćie mają w sobie feromony co kilka razy przetestowałem. Chociaz na początku nie wierzyłem.

Musze się tutaj zgodzić. Pheromone essence działają. Są najlepsze, chociaż polecam głównie w połączeniu z innym zapachem ( nie muszą być to drugie feromony, sam używam do standardowych perfum i ta opcja mi odpowiada najbardziej bo nie musiałem rezygnować z mojego ulubionego zapachu, który jednak feromonów w składzie nie zawiera).

A można używać kilku rodzajów feromonów naraz?

Trzeba zmniejszyć dawkę. Już kolega tutaj napisał, że użyte w nadmiernej ilości mogą powodować efekt odwrotny (oczywiście jeśli są to prawdziwe feromony a nie jakieś szajsy z allegro za kilka złotych). Wyjątkiem jest jeśli łączysz taki pheromone essence ale nie z feromonami ale ze standardowymi perfumami. Wtedy możesz użyć normalną ilość. I tą ilość to sam musisz sobie wyznaczyć. Sam używam jedną kroplę, chociaż w internecie pisali że można używać 2-3. Zauważyłem, że jednak kropla wystarczy aby było działanie.

Picusie. Polecam te tabletki na testosteron i libido Prosent 600 (niebieski byk) - chyba były wspomniane. Coś w nich jest bo po nich widzę że wydzielanie naturalnych męskich feromonów jest tak mocne że powodują 100% zmianę w zachowaniu kobiet w stosunku do mnie na przykład w pracy w biurze nie wspomnę o randkach z Tindera. Zaliczam jak nigdy wcześniej. Zrobiłem sobie zapas tych tabletek bo nie łatwo znaleźć w internecie a stosuje 5 dni w tygodniu i 2 dni robię przerwy.

Wydaje mi się, ze Pheromone essence nie beda odpowiednie dla pytającego. Sa to mocne fermony ale bardzo agresywne i łatwo można przesadzić z dawką a tutaj krótka droga do zniechęcenia drugiej osoby. Nie polecam....

Co to znaczy, że są agresywne? :P No i pisząc o love desire to piszecie o tych w niebieskiej czy w czarnej butelce? Bo widzę, że są dwa rodzaje w dwóch wersjach cenowych.

Chodzi tutaj o to, że jak źle dobierzesz dawkę i jeśli użyjesz ich zbyt wiele w stosunku do swojej osoby, to spowoduje to nerwowość otoczenia i Ciebie również. Jest to jednak feromon dla zaawansowanych. Co do love desire to lepsza jest wersja premium w czarnym opakowaniu bo ma w sobie wiecej feromonów ale jeśli nie będziesz miał kasy to bierz te niebieskie, są również ok i raczej nie powinineś ich przedawkować.

Ej, ciekawa sprawa. Napisz ile za to konkretnie dałeś? Spotkałem się z różnymi opiniami na temat tego typu specyfików. Jedni mówią, że skuteczne inni że to kicha.

Wpisz sobie w google to Ci się pojawi cena. Ostatnio używam codziennie i sprawdza się zarówno w pracy, na imprezach czy podczas zwykłych spotkań. Widać poprawę w nastawieniu innych.

Ciekaw jestem na jak długo starcza taki flakonik - kropelka na specjalną okazję to wydaje się że na długo . Nie da się tego dostać gdzieś stacjonarnie?

A tego to nie wiem, zamawiam przez neta bo jest to dla mnie wygodniejsze

pobierz sobie te proszki prosent 600 a zobaczysz efekt po dwóch tygodniach co się będzie działo w kontaktach z kobietami

Inne tematy z forum Towarzyskie

Czy brak zainteresowania to normalne? (22 odpowiedzi)

Witajcie Mam ponad 20 lat, jestem w sumie młodą ciekawą świata dziewczyną i ...nie interesuję...

Feromony na pierwszej randce (52 odpowiedzi)

Poznałem jakiś czas temu sympatyczną dziewczyne, na której bardzo mi zalezy oraz umówiliśmy się...

czemu faceci zdradzaja? (137 odpowiedzi)

no własnie czemu?co wam jest brak w kobietach swoich partnerkach?jak mozna z taka premedytacja...

do góry