Widok

Czy któraś z pań chodziła w ciąży do przychodni na morenie

Morena Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jeśli tak,to mam takie pytanie ile razy zlecają lekarze USG?a ile razy kierują na morfologię?oczywiście w całej ciaży.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja chodziłam, usg miałam 4 razy z tym że raz prywatnie. Za często jednak badań nie miałam zlecanych. Ile razy to już nie pamiętam.
image
fotografia ślubna, chrzciny, ciąża,rodzinnie- http://www.betrisa.pl
nie chodziłam...
i nie polecam dr waldman...

:)
image
nie chodziłam i radze z dla od dr .Raniszewskiej

odradzam prowadzenie ciąży u dr Raniszewskiej
no... a wiecej lekarzy tam nie ma :))
image
ja chodzilam do dr.raniszewskiej prywatnie (2 wczesniej u innej gin,a u raniszewskiej 3 ,a badan tyle ile ja chcialam)do przychodni bo na NFZ nie bylo miejsc ,nie polecam jej,tak samo waldman -nie umiala zrobic usg ,jak bylam w drugiej ciazy powiedziala mi ze nie ma ciazy ,albo jest pozamaciczna ,inny gin powiedzial zebym ja podala do zozu,a raniszewska jest milutka za kaske zreszta i sie stara,a ja ja pamietam jak mi prowdzila pierwsza ciaze na NFZ i byla wredna,

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

ortodonta gdańsk (27 odpowiedzi)

Hej Polećcie mi proszę bardzo dobrego i sprawdzonego! ortodontę dla nastolatki. Często słyszę, że...

Czy posiadanie dzieci jest warte zmiany stylu życia? Czy wychowywanie dzieci jest przyjemne? (47 odpowiedzi)

Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad urodzeniem dziecka, więc chciałem zapytać. Właśnie...

Czy jazda konna jest bezpieczna dla dzieci? Proszę o poradę... (10 odpowiedzi)

Dzieciaki namawiają i zmuszają do wykupienia lekcji ale ja mam obawy - że to niebezpieczne, że...

do góry