Widok

Czy ktoś ćwiczy z Chodakowską programem Skalpel

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam
Właśnie zaczęłam ćwiczyć programem skalpel proszę o podpowiedź czy faktycznie przynosi takie efekty jak zapewnia Chodakowska czy przereklamowane?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
przynosi bardzo szybko efekty.ja cw 5 dni w tyg i po 2 tyg juz widzialam zmiane na brzuchu.Rób sobie zdjęcia w majtkach co tydzień.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja nie widziałam jakiś super efektów, zastanawiam się czy wogóle jakieś widziałam:). Generalnie Chodakowska jest na dłuższą metę nudna i bardzo forsująca.
image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
Zgadzam się z poprzedniczką. Po dwóch tygodniach znudziło mi się totalnie... ;/ efektów nie widziałam, wiem ze to za szybko.Jedyne co czułam to mięśnie na udach i mokre plecy :)
"Kiedys traktowałam ludzi dobrze, dzisiaj z wzajemnością..."
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ja właśnie w drugim tygodniu ćwiczeń jestem i powiem szczerze że z efektami to średnio ale z drugiej strony to dopiero drugi tydzień
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja cwiczylampo pierwszej ciazy i udalo mi sie samym Skalpelem zrzucic pozostalosc w ilosci 4 kg w 3 miesiace. Cwiczylam co drugi dzien, ale z dieta nie przesadżalam. Ńie jadlam slodkiego i tyle. Osobisćie polecam ale trzeba wytrwalosci i silnej woli.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Moim zdaniem młode kobiety nie powinny sie spodziewac cudów po tym treningu, nie ma tam zadnego obciązenia o jest to monotonne....to jest dobre dla kobiet po 40stce z nadwagą prowadzący osiadły tryb zycia..
Madness is the gift, that has been given to me!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ćwiczyłam Skalpel czasem coś inego przez 1.5 m-ca. Efekty były widoczne po ok m-cu. Zleciało mi ok 5 kg. Wszytsko byłoby super i pewnie teraz bym wyglądała jak super modelka ;) hehe tylko zupełnie rozsypało mi się kolano. Tak więc modelką nie jestem :)
A i nie prowadzę osiadłego trybu życia i w sumie nie mam nadwagi - może z 3 kg :)
ja też nie oczekuję cudu szukam ćwiczeń na dobrą kondycję i trochę wyrzeźbienie ciała zgubienie kilku centymetrów

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Okulary dla dziecka w kolejnych krokach - prośba o instruktaż. (8 odpowiedzi)

Moje dziecko przeszło dwa kolejne badania wzroku i teraz mam jakąś receptę okulary (czy jak to...

ciąża a żelowe paznokcie (13 odpowiedzi)

Witam koleżanki......czy wiecie o jakiś przeciwskazaniach do robienia sobie żeli w trakcie...

Ile wydajecie dziennie na jedzenie? (86 odpowiedzi)

U mnie sam obiad wychodzi 30-40 zł. Dziennie wydaję 70-100zł. Zastanawiam się,czy nie przesadzam...

do góry