Widok

Czy ktoś ćwiczy z Chodakowską programem Skalpel

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam
Właśnie zaczęłam ćwiczyć programem skalpel proszę o podpowiedź czy faktycznie przynosi takie efekty jak zapewnia Chodakowska czy przereklamowane?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
przynosi bardzo szybko efekty.ja cw 5 dni w tyg i po 2 tyg juz widzialam zmiane na brzuchu.Rób sobie zdjęcia w majtkach co tydzień.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja nie widziałam jakiś super efektów, zastanawiam się czy wogóle jakieś widziałam:). Generalnie Chodakowska jest na dłuższą metę nudna i bardzo forsująca.
image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
Zgadzam się z poprzedniczką. Po dwóch tygodniach znudziło mi się totalnie... ;/ efektów nie widziałam, wiem ze to za szybko.Jedyne co czułam to mięśnie na udach i mokre plecy :)
"Kiedys traktowałam ludzi dobrze, dzisiaj z wzajemnością..."
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ja właśnie w drugim tygodniu ćwiczeń jestem i powiem szczerze że z efektami to średnio ale z drugiej strony to dopiero drugi tydzień
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja cwiczylampo pierwszej ciazy i udalo mi sie samym Skalpelem zrzucic pozostalosc w ilosci 4 kg w 3 miesiace. Cwiczylam co drugi dzien, ale z dieta nie przesadżalam. Ńie jadlam slodkiego i tyle. Osobisćie polecam ale trzeba wytrwalosci i silnej woli.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Moim zdaniem młode kobiety nie powinny sie spodziewac cudów po tym treningu, nie ma tam zadnego obciązenia o jest to monotonne....to jest dobre dla kobiet po 40stce z nadwagą prowadzący osiadły tryb zycia..
Madness is the gift, that has been given to me!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ćwiczyłam Skalpel czasem coś inego przez 1.5 m-ca. Efekty były widoczne po ok m-cu. Zleciało mi ok 5 kg. Wszytsko byłoby super i pewnie teraz bym wyglądała jak super modelka ;) hehe tylko zupełnie rozsypało mi się kolano. Tak więc modelką nie jestem :)
A i nie prowadzę osiadłego trybu życia i w sumie nie mam nadwagi - może z 3 kg :)
ja też nie oczekuję cudu szukam ćwiczeń na dobrą kondycję i trochę wyrzeźbienie ciała zgubienie kilku centymetrów

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Tabletki do zmywarki. (71 odpowiedzi)

Własnie zamontowali mi w kuchni zmywareczke,chce kupic tabletki do mycia ale jest tak duzy...

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (118 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

gdzie pojemniki na odzież używaną w gdańsku (19 odpowiedzi)

czy jeszcze są takie pojemniki? wiem, że to "mafia", ale lepiej tam wrzucić, niż do...

do góry