Widok

Czy są tu mamy którym termin wypadnie na pażdziernik 2010?

Rumia Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
jak w temacie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja jestem :) podobno 10.10.2010
Ja też kalkulator pokazuje 19.10.2010 :)
dzisaij sie okarze:)
hehe Hej mi kalkulator pokazuje na 26.10.10 :) czekam na wyniki bety w pt do lekarza tez sie okaże :)
dziewczyny a macie już jakies objawy, żecz jasna oprócz braku
@ ?
no mi wyszly 2 kreski, fakt druga jasniejsza, ale normalnie czuje jakby mi robaki chodzily w brzuchu:) a okres powinam dostac jutro niby, tak sie zlozylo ze juz dawno planowalam usg, ale zupelnie inny powod, bo nie dawali mi szans na zajscie, mam nadzieje ze test nie klamie zobaczymy,
ja mam juz mdlośći , które nie dają mi życ. powiększone piersi, zero ochoty na seks i problemy z cerą. To dopiero 6 tydz. wiec zostalo jeszcze ponad 30. Jednym słowem ci którzy twierdzą , że ciąza to taaaaki cudowny okres w życiu kazdej kobiety są chyba mężczyznami :)
ło matko juz nowe październikowe mamusie :))

sama nią jestem tyle ze z 2009 :)

dziewczyny mocno trzymam kciuki za Was i za Wasze fasolki
szybko zleci :)

kaoma jeszcze sama powiesz ze to cudowny okres gwarsantuje Ci to
ja tesknie za moim brzuszkiem
a ten moj brzuszek lezy sobie wlasnie na kocyku i zjada psiaka :)
image
Ja puki co jesli chodzi o dolegliwości to czasami bóle brzucha tak jak bym miała dostać okres , do tego rozwolnienie :( . Wybieram sie do lekarza w przyszłym tygodniu wiec pewnie powie dokładnie co i jak :) A bierzecie jakies dodatkowe witaminy oprucz kwasu foliowego ? Bo ja puki co tylko kwas foliowy biore .
ewulka nie przejmuj sie :) mi tez nie dawali szans na dzidzie,ostatnie badania prl sprzed 2 tyg.1850 :/ do tego miał to być cykl bezowulacyjny a ty taki news :) mnie narazie piersi bolą a tak to nic za bardzo mi nie dolega,czasem brzusio zaboli czesem zemdli lekko ale tak jest ok :) jak na moje ok to w pon powinnam zaczyna 5tc :) mam nadzieje ze bedzie ok aaa ja tez narazie łykam tylko kwas foliowy
Dziewczyny, gratuluję i też trzymam kciuki :-) Ja jestem mamą z forum "mamusie październikowe i Listopadowe 2009". trzymajcie się ciepło
Marcelinka 28.11.2009, Dominik 20.11.2005
Moje dzieci są dla mnie sensem życia, są całym światem :)
ojjak jaką masz śliczną córunie :):) ja normalnie na przemina sie martwie i ciesze :) mam nadzieje ze beta potwierdzi mój stan :) i dzidzia bedzie zdrowa i śliczna :)
Ja mam dokładnie tak samo ciesze sie ogromnie ze sie udało bo od stycznia zaczelismy starania wiec mozna powiedziec ze szybko poszło :) Ale teraz sie obawiam zeby tylko donosic !! No i zeby malenstwo było zdrowe . Jest to okropny lęk przeplatany z radościa na razie nikomu sie nie chwalimy bo to mimo wszystko bardzo wczesna ciaza jakis 3-4 tydzien :) no ale nic trzeba być dobrej mysli bedzie dobrze !!
Asiu u Nas to trwało ponad rok :) jestem po jednym poronieniu o ciązy dowiedziałam sie dokładnie w tym samym dniu co o tej czyli 14.02 tyle ze 2008 i tydzien pózniej poroniłam,teraz jestem na luteinie na podtrzymanie po konsultacji tel.z moja gin :) dziewczyny musi być dobrze :) a w pażdzieniku bedziemy ogladac nasze małe skarby :)
Kurcze to juz troche przeszłaś :( No nic ale bedzie dobrze !!! Nie ma co myślec o najgorszym ! Byle by do przodu
Asiu pewnie ze tak :) damy rade,ja jestem dobrej myśli chce juztylko zobaczyc wyniki betki i byle jak najszybciej do II trymestru :)
ooo jak fajnie.... też z sentymentem tu zajrzałam i zyczę wszystkim powodzenia i spokojnej ciąży.
oboje z synkiem jesteśmy październikowi!!
Jezus dziewczyny przed chwilka byłam w łazience i na papierze zobaczyłam krew !! Co robic czy to oznacza ze poroniłam ???
kochana najlepiej jedz do lekarza albo na pogotowie,bedzie dobrze 3mam kciuki
to moze byc nie grożne plamienie,ale tez i coś gorszego wiec lepiej to sprawdz :)
Zyczę Wam wszystkim kochane dużoo zdrówka i szczęśliwie donoszonej ciązy:)
Ja też jestem październikowa-tylko 2009;)
Zapraszam na stronę: http://polecanki.pl

image
Nasze forum to oczywiście Listopadowe i Grudniowe mamy. Małe przeoczenie :-)

Asia pewnie będzie wszystko ok, ale lepiej skonsultować to plamienie z lekarzem. jedź nawet na IP jak nie do swojego lekarza.
Marcelinka 28.11.2009, Dominik 20.11.2005
Moje dzieci są dla mnie sensem życia, są całym światem :)
Dziewczyny dzwoniłam do lekarza i troche mnie uspokoił kazała jutro powtorzyc bete i sprawdzic czy rosnie i wtedy jak by cos było nie tak to jutro przyjsc . A moze wiecie czy jak jest tylko plamienie to ono jest takie jak okres obfite czy poprostu co jakis czas plamka krwi na podpasce ?? Bo puki co to nie jest ono obfite i sa to takie plamienia . Matko oby do jutra i oby to nie było tylko to najgorsze !!!
bylam dziasij na usg ale za wczesnie, nic nie wykryla, testy mi wyszly dwa poztywnie, slabsze krechy ale wyszly, i teraz zobaczymy co bedzie dalej
Asia, nie stresuj sie. wiem co czujesz bo w czwartek dowiedzialam sie o ciązy(miałam usg) a w piątek rano miałam plamienie. Niby nic mocnego, własciwie taki brudny śluz ale wpadłam w totalną panike i poleciałam do lekarza, wypisał mi duphaston na podtrzymanie. Dzisiaj bylam znowu bo nie moge brac tego leka, strasznie sie po nim czuje, wiec dal mi luteine dopoch. mysle ze to nic strasznego, jesli sie nie nasila i nie zamienia w mocne krwawienie to powinno byc ok. nie wiem w sumie czy potrzebna mi ta luteina ale skoro lekarz twierdzi ze tak to nie bede podważac. lekarz powiedzial ze juz okolo 8tyg mozna stwierdzic czy to tylko kwestia hormonu czy zarodek jest niestety niewykształcony.
Ja mimo ciąży bezproblemowej ciąży też brałam luteinę dopochwową - zostały mi 3,5 opakowania jakbyś chciała
ewciak u mnie tez na testach krechy słabsze z tym ze na 5 hehe ale widoczne idealnie:) tylko złapałam od M przeziebienie i mnie rozkładamam nadzieje ze wszystko jest ok z niecierpliwościa czekam na wyniki bety zeby miec 100% pewności a w pt do gina :) Asia jesli to tylko delikatne plamienia to myśle ze bedzie ok,3maj sie
mi nie kazala lekarka robic, mam za tydzien isc jeszcze raz na usg, bo dopiero @ mam dostac jutro- pojutrze,
o rety, u mnie mija rok jak zaszłam w ciążę, aż Wam zazdroszczę tego cudownego stanu i trzyymam kciuki :)
mi lekarka tez bety nie kazała robic,ale M sie parł bo testom nie dowirza a ja sie cały czas zastanawiam czy to mozliwe zeby po 5 pozytywnych testach beta wyszła neatywna...
Witam:) Termin mamy na ok. 20/23 października:)
W zeszły pon. robiłam Betę - wynik 120, w zeszły czwartek 540, a dziś ... :) 5000:) Wczoraj ginekolog potwierdziła prawidłowo umiejscowiony pęcherzyk 8mm:) 5 tydzień:) Wizytę mam w 8 tyg. , gdy widać zarodek i serduszko da mi skierowanie na pakiet badań laboratoryjnych:)
Co do samopoczucia - super:) oby tak dalej:)
MC Gratuluje :) ale w takim układzie skoro Ty już w zeszły czwartek miałaś taka wysoką bete to mi sie chyba teramin opózni :P
Spokojnie... :) beta u każdej z nas rośnie inaczej, jest to też związane z zagnieżdżeniem (kiedy). Dodam, że cykle miałam krótkie bo 25 dniowe. Dlatego już w 24 dniu zrobiłam test - dwie kreseczki:0 no i 25 dnia bete - 120. Także myślę, że z tą beta różnie bywa;)
Jeszcze jedno - paula jak wyszły ci 2 kreseczki na teście, to betka na pewno też wyjdzie:) trzymam kciuki:) Daj znać jak dostaniesz wynik:) Na pewno będzie ok:)
Cześć dziewczyny,jak tam dzisiaj ?? Ja jeszcze raz dla przyjemności zrobiłam bete i kreski już praktycznie identyczne :P :) teraz czekam tylko na bete,a w ogole tez tak macie ze kładziecie sie pózno a wstajecie skoro świt :))
Ja juz niestety chyba straciłam ta ciaze :( Krew cały czas leci mi bardzo obficie jak przy normalnej miesiaczce do tego jeszcze czasami skrzepy wiec chyba juz moge sie spodziewac tylko najgorszego :((
Asiu przykro mi,może pojedz do lekarza i da sie jeszcze coś zrobić, tulam mocno i 3mam kciuki
Asiu jeśli są skrzepy, to faktycznie, raczej nie ma na co liczyć.. Czasami zarodek źle się rozwija i macica oczyszcza się samoistnie.. takie sytuacje mogą się zdarzyć nawet do 7tyg.. Ale nie załamuj się, ja tez tak miałam, a po prau miesiącach znów się udało. 3maj się cieplutko..
image
Asiu współczuje :(((
No i ja sie dołączam sentymentalnie - tez jestem październikowa mama:)

Asiu głowa do góry u nas poczatki też były bardzo ciezke...
ententino witamy :) ja czekam na te wyniki bety i czekam a czas mi sie dłuzy normlnie.... co prawda zrobiłam juz tyle testów ze raczej nie ma szans na bład hehe ale sam fakt ze krew oddana w pon a dopiero dzisiaj wyniki to szlak mnie trafia :P nie lubie na coś czekac :D
nie dopisalam, ze z 2009:)
ja miałam termin na pazdziernik 2009 , konkretnie 26.10.2009, urodziłam 2 listopada.

ale ten czas leci :) a tu kolejny wątek pazdziernikowych mam :)
Paula, to się przyzwyczajaj, bo teraz będziesz czekać 8 miesięcy :)

życzę Wam zdrowej i spokojnej ciąży :)
image
Już mam wynik :) z poniedziałku 53,95 czyli 3/4 tc jeeeeest!!!!
super :) serdeczne gratulacje :)))
gratulacje, a ja jednak chyba poczekam do wizyty nie pojde na beta
moze sie okarze ze paula , bedziemyw tym samym czasie ciąży, bo mi jakos tez tak wychodzi
dziekuje :)
Paula gratulacje:) Teraz beta będzie tylko rosła:)

pozdrawiam

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

angielski Early Stage (3 odpowiedzi)

Czy ktoś ma jakieś opinie o tej szkole językowej? Prowadzą zajęcia w szkołach.

Ginekolog - Głodek Piotr - proszę o opinie (60 odpowiedzi)

W medicoverze pracuje lekarz jak w temacie. Czy którać z Was korzystała z Jego usług? Co o Nim...

poszukiwania pracy..na jakich stronach jej szukacie? (65 odpowiedzi)

na początek prośba do Admina. o nie kasowanie mojego wpisu,, Pisze tu bo na forum praca mało...

do góry