Widok

Czym bawią się wasze 2 letnie dzieci (chłopcy )

Jelitkowo Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
jak wyzej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mój co prawda już ma 4 lata, ale jak miał niespełna 2 lata to zakochał się w klockach lego, najpierw w duplo, a teraz inne i już mu tak zostało, jest w tej kwestii strasznie monotematyczny i najchętniej by tylko lego się bawił no i są to zabawki niezniszczalne jak dla mnie.
2-latki to lego duplo i inne duże klocki , wszelkiej maści autka małe i te duże ( szczególnie chyba auta cieżarowe , budowlane ) , zabawki do piasku , puzle piankowe duże ,itp
Mój niespełna dwulatek uwielbia duplo właśnie. Oraz wszelkie kable komputerowe, najlepiej z wtyczkami. ;) Do tego zaczyna się etap samochodów. :)
alex, a mogłabyś podpowiedzieć czym się bawią takie czterolatki? Muszę się zaopatrzyć w urodzinowy prezent dla chrześniaka i pomysłu nie mam. :/
resoraki i wszelakie samochody, psikawki - polewanie, konewki, klocki, książeczki, misie
Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
mój teraz uwielbia swój rower (taki bez pedałów-laufrad);a w domu bawi resorakami,parkingiem, drewnianą kolejką z torami,ciastoliną, świetnie układa puzzle-takie normalne 15 lub 30 elementów lubi też i drewniane układanki albo klocki z obrazkami.a jak pojawił się brat to zaczął z zaciekawieniem podbierać mu grzechotki i gryzaczki :)
Duplo - sa bezkonkurencyjne, na drugim miejscu sa wszelkie pilki, kopie lepiej niz ten starszy, oprocz tego wszelkie samochody male i duze, figurki dinozaurow, roboty i zabawki do piaskownicy (wiaderka, lopatki itp.)
image
image
u nas jeszcze sprawdziły się trasy Wader
Mój się bawi żyletką hah

"Piszę do ciebie mały gryps, wiedz że broniłem poczty w Gdańsku, tak, dzisiaj rozstrzelają nas..." Horytnica.

Ponury, a zastanawiałeś się nad przyczyną? Może rodzina mu nie odpowiada? ;)
Ponury ma chyba urlop :) bo ma czas na pisanie
Ponury, może opiekę na Was naslać trzeba :-) ...biedne dziecko , nie bądz żyła - kup mu jakąś zabawkę ....
"nie bądz żyła" - rybalon padłam. Szczególnie w kontekście tej żyletki. :)))
Mamtu, co do powyższego pytania to mój czterolatek jest zakochany klockach lego po uszy, teraz przerabiamy serię PowerMIners czy jak to się tam pisze i Atlantis, jak dla mnie to straszne brzydactwo bo to nie takie tradycyjne klocki,ale jemu się podobają, no a prócz tego bawi się autami HotWheels które zmieniają kolor w wodzie do tych aut tez są przeróżne trasy wodne, a innej beczki to uwielbia hulajnogę, nawet rower nie sprawia mu tyle radochy co hulajnoga.
mamtu - to i ja podpowiem, moj uwielnia roboty i postaci z bajek - figurki, obecnie na topie BEN10 (z zegarkiem Ben10 sie nie rozstaje, spi w nim nawet), Spiderman i Batman.
Cieszy sie tez jak dostanie jakies ubranko z ulubiona postacia z bajki.
Uwielbia tez klocki, ale z tego wzgledu, ze mlodszy jeszcze wszysko pcha do buzi, to mamy Duplo, a nie te zwykle Lego, aha i ciastoline lubi, malowanie farbami.
image
image
Dzięki dziewczyny. Może faktycznie pójdę w te lego - to taki w miarę bezpieczny prezent.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

podłoga jasna+ ciemna czy sama ciemna???????? (43 odpowiedzi)

Dziewczyny!!!jestem na forum od niedawna aż do czasu kiedy sama potrzebuję Waszej rady a...

jakie perfumy polecacie? (63 odpowiedzi)

Chcialabym sprobowac czegos nowego, bardzo lubie zapachy cytrusowe, swieze, ale i konwalie....

poszukiwany dobry ortopeda (19 odpowiedzi)

Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie zapisac w kolejkę......

do góry