Widok
Zgadza sie w Akademi jest bardzo fajna i konkretna pani doktor. Pani doktor Wasilewska. Z cała moja trojca do niej chodzę, ze starszymi już od 5-6 lat. Obecnie sa odczulane. Wiem ze teraz zapisy na pierwsza wizytę są na czerwiec, ale zawsze można pogadać i szybciej przyjmie.
My chodzimy na polanki do przychodni przyszpitalnej do dr Żywickiej.
Ja jestem bardzo zadowolona.
Jesteśmy pod opieką dr. od prawie dwóch lat. Mały w kwietniu kończy 3 latka, w czerwcu już mamy umówione testy.
Jeśli byłabyś zainteresowana podaje nr. tel do przychodni alergologiczno- pulmonologicznej na Polanki 58 554 30 90
Ja jestem bardzo zadowolona.
Jesteśmy pod opieką dr. od prawie dwóch lat. Mały w kwietniu kończy 3 latka, w czerwcu już mamy umówione testy.
Jeśli byłabyś zainteresowana podaje nr. tel do przychodni alergologiczno- pulmonologicznej na Polanki 58 554 30 90
ja polecam dr Wojciecha Kurowskiego w przychodni przyszpitalnej AMG. Mówi mało, ale sensownie i mądrze :)
Testy robią na miejscu. Jeden minus - ciężko się tam dostać, długie kolejki, zwłaszcza, że dr przyjmuje teraz tylko 3x w tygodniu :/
Chociaż słyszałam, że podobno przyjmuje też w LuxMedzie przy Grunwaldzkiej, ale nie jestem tego pewna.
Testy robią na miejscu. Jeden minus - ciężko się tam dostać, długie kolejki, zwłaszcza, że dr przyjmuje teraz tylko 3x w tygodniu :/
Chociaż słyszałam, że podobno przyjmuje też w LuxMedzie przy Grunwaldzkiej, ale nie jestem tego pewna.

.