Widok

DR MAREK PUZIO OSZALAŁ Z PRZEMĘCZENIA

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
moja przygoda z dr M. Puzio zaczęła się tak, że dowiedziałam się o nim od kuzynki mojego narzeczonego i dwóch moich przyjaciółek...

Zadzwoniłam do pań z recepcji Invicty, że niestety spóźnię się ok. 30 minut. Zaspy straszne, obwodnica zamknięta, dwa bąbelki mam w brzuchu :)...
Jestem wreszcie udało się i zapłaciłam. Recepconistka zapewniła mnie, że pan dr Puzio na mnie czeka. Nastąpiła mała zamiana pani po mnie weszła wcześniej, czyli o moim czasie, a ja dostałam jej termin. Gdy już weszłam Pan dr Marek Puzio zapytał mnie o nazwisko, szybko tłumaczę mu jak to dzisiaj wyszło, że nastąpiła zamiana i uspakajam go, że nic na tym czasowo nie stracił. Słuchajcie: ten człowiek zrobił się czerwony i kazał mi wyjść. Ale jak do tego zaczął sie gorączkować, strasznie się tym zdenerwowałam. Zrobiło mi się głupio, ale przecież to nie moja wina, gdybym wiedziała, że straciłam tę wizytę nie gnałabym z Helu jak głupia przez zaspy. Poza tym przecież płacę.

Tak moje drogie, okazało się że aluzje dotyczące jego cennego czasu są częste, ze mną posunął się nawet do takiego stopnia, żeby mnie wyprosić z gabinetu i nakrzyczał na mnie, był oburzony , nawet nie zapytał się jak się czuję... ludzie ja biedna sama... POPŁAKAŁAM SIĘ PRZEZ PANA DOKTORA MARKA PUZIO Z INVICTY, a ze mną płakała dwójka moich nienarodzonych dzieci...

Trzeba mu przekazać tę informację, że W POGONI ZA KASĄ ZGUBIŁ GDZIEŚ SWOJE POWOŁANIE...
Dr Marek Puzio powinien wziąść sobie urlop, a Wy dziewczęta, Matki nie dajcie sobą pomiatać dupkowi!!!!

Radzę wybrać innego lekarza, chyba, że nie boicie się jego ciągle zmiennych nastrojów!!!! A skąd wiecie, że gdy okaże się, że naprawdę potrzebujecie pomocy: pojawi się krew na majtkach, lub zbyt szybkie skórcze ON POPROSTU WAS NIE OLEJE?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
Niestety ale w Invikcie zaczyna byc wyscig w pogoni za kasa lekarze nie sa juz tak sympatyczni jak kiedys (oczywiscie jest pare wyjatkow ) Ci lekarze co wyczuli co sie dzieje zwineli sie do inny klinik. Wspolczuje tej sytuacji ech ja pewnie na twoim miejscu zrobila bym tam niezly raban
image

Uploaded with ImageShack.us
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja napiszę tylko jedno- niektórym lekarzom odbija z nadmiaru kasy i tyle!!!!
az nie chce sie wierzyc bo chodzilam do niego cala ciaze i uwazalam go za oazepokoju
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja nie chodziłam do Puzio ale do Brzóski i osobiście byłam świadkiem, jak Puzio wydarł się na ciężarną pacjentkę cyt "cały dzień mi pabi spierdoliła" koniec cytatu.
Dla mnie porażka na całej lini...
ja bym gnoja z****...a za takie słowa !!! A potrafię być złośliwa,i jak płacę to wymagam,po to własnie sie chodzi prywatnie żeby być potraktowanym jak człowiek. I przyszedł mi pomysł do głowy, na drugi raz zadzwoniłabym anonimowoa na policję i powiedziała, że mam przypuszczenia iż lekarz jest pod wpływem alkoholu. Humor na pewno by mu się spierdolił na cały dzień. A bywam wredna ...:)
image
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ewa24, pomysł wprost genialny!!!!!
Dr Puzio prowadził moje dwie ciąże i wspominam go jako świetnego lekarza i dobrego, spokojnego człowieka.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a zamist plakac i wyzalac sie na forum, trzeba bylo mu powiedziec kilka slow do ucha, a do tego zarzadac oddania zaplaconych pienidzy za wizyte, po drugie pojsc odrazu do kierownika kliniki- jesli ktos taki est i zlozyc na niego skarge... !!! ja rozumiem ze kobieta w ciazy ale to nieznaczy ze trzeba byc az tak bezradna zeby siasc i plakac zamist otworzyc dziob tam gdzie trzeba , i omijac chama!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
taki sam burak jak Maciejewski i Kiełkowski!! Brak słów..... a ciebie rozumiem tez mam mordke wyciachana ale byłabym bezsilna bedąc w ciazy
sytuacja nieciekawa. fakt...

szkoda jednak, że osoba niezalogowana. Większą wiarygodność dla mnie mają zalogowane forumki. a tu cigle jak się źle pisze to w ukryciu

można pod byle nikiem na każdego pomyje wylewać z czystej złośliwości , chęci zaszkodzenia... ja sobie moge teraz naskrobać na sąsiada lekarza który mi podpadł, że mnie rzekomo podczas wizyty w nerwach w brzuch uderzył, a Wy mi będziecie współczuły...

zawsze podkreślam, że tak łatwo komuś renomę popsuć...
zaznaczam, że nie mówię, że tak nie było... ale znowu anonimowe wyładowanie emocji ...
image

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
rzeczywiście monica, jakby takie sytuację opisała zalogowana, udzielająca się forumka to byłoby to wiarygodniejsze, a tak to nie wiadomo o co chodzi.
chociaż ja inviktę omijama szerokim łukiem, a lekarzy tylko z gniadkiem miłam styczność.
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

dobrze że cie nie pobił
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

nie daje rady,mam juz dosc...... (27 odpowiedzi)

Musze sie wygadac,przepraszam ze tu ale nie mam komu;( Mam 26lat i okolo 100000tys dlugu przez...

Pediatra przychodnia morena (8 odpowiedzi)

Możecie polecić jakiegoś pediatre z przychodni Morena? Długo się czeka na wizytę w gabinecie...

Dr Monika Zielińska CDIT Sopot - proszę o opinie. (40 odpowiedzi)

Bardzo proszę o wszelkie opinie dotyczące współpracy z tą panią jak również o terapii z dzieckiem...

do góry