Widok

DZIEWCZYNY DAJCIE JUŻ SPOKÓJ !!

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny dajcie już spokój z wystawianiem na sprzedaż wszystkiego co macie w domu,
to się robi już męczące, ciuszki dziecięce i zabawki jestem w stanie jeszcze strawić, ale ciuchy, buty, torebki i gacie to już lekka przesada,
miejcie szacunek dla ludzi którzy tu wchodzą po poradę i wymianę opinii a nie po zakupy do lumpeksu !
to nie jest allegro ani gratka ani żaden inny serwis ogłoszeniowy,

i od razu zaznaczam że mam w nosie Wasze negatywne opinie na temat mojego postu, to co się porobiło jest już nie do zniesienia i muszę czynnie zaprotestować :)
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
stare lachy?! moze wskazesz cos konkretnego skoro tak to nazywasz, smialo, zobaczymy co to za stare lachy wystawiamy na forum, rozumiem ze nie jestes bywalczynia lumpow bo tam tylko stare lachy pani bogacka
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
wlasnie o to chodzi, ze bedzie kiermasz, wiec czy nie mozna sie wstrzymac do tego czasu ze sprzedaza ubran?

tam bedzie czas i miejsce na sprzedaz i wymiane...
i pewnie tez tam przyjde... choc ten watek popieram.
Dziewczyny bez przesady, nie ważne co sprzedajecie.
Istotą sprawy jest to, że ostatnio 2 -3 pierwsz strony są stornami sprzedażowymi.

Naprawdę ciężko Wam dołączyć to tego wątku który został stworzony specjalnie na takie sprawy?

I dlaczego nie podpisujesz się swoim nickiem??

Wstydzisz się odpowiedzieć W SWOIM IMIENIU?
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziewczyny,ale watek sprzedam przeciez jest(na samej gorze) ,tylko,ze jakos wszyscy wola zakladac nowe :)

Faktycznie,jest moze troche za duzo tych watkow ze sprzedaza. Ale jak wczesniej admin usowal watki ze sprzedarza to z kolei wszyscy krzyczeli ,ze to przesada itd.
Wiec jak zwykle nie da sie wszystkich uszczesliwic :))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
usuwał *
Tylu dziewczynom to raptem przeszkadza a jeszcze wiecej jednak to kupuje,jakby tak nie bylo to i watki by nie powstawaly.
dpisuje sie jak che bo enie swoja prywatnosc takze a to nie ma nic wspolnego z watkiem ale jak zwykle odbiega sie od tematu pfffffffffffffffffffffffffffff
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
mi absolutnie nie przeszkadza,ze sprzedaje sie tu ciuszki.niektore sa naprawde fajne:)
Problem polega na tym,ze watkow zrobilo sie tak duzo,ze juz dawno sie pogubilam co ogladalam a co nie.
Malaniunia, ale nie widzisz że ostatnio jest tego wyjątkowo dużo???

Fajnie, że jest popyt. A skoro jest, to nic się Waszym rzeczom nie stanie jeśli się znajdą w odpowiednim wątku.
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
przeszkadzają mi te wątki chociaż na nie nie wchodzę, ponieważ pierwsze strony ostatnio zawalone są tematami typu sprzedam, a to jak pisałam nie jest lumpeks ani jarmark,
martaszp zorganizowała akcję w Edwardzie za co cześć jej i chwała, ponieważ również irytowała Ją taka ilość wątków sprzedażowych, akcję popieram i zjawię się żeby wybrać co dla swojej niuni,
zajrzałam z ciekawości do kilku wątków o tematyce sprzedażowej i popieram forumkę która napisała że większość z nich nie nadje się nawet do lumpeksu - popieram jak dla mnie to stare łachy, które leżały w szafie kilka sezonów bo od wieków już są niemodne, zaznaczam że nie jestem "nadziana" ale i tak bym tego nie kupiła,
anonimowe dziewczyny które tylko potrafią oburzać się bez konstruktywnej krytyki serdecznie pozdrawiam
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
ja również nie mam nic przeciwko ogłoszeniem z ubrankami dziecięcymi, zabawkami lub ciążowymi ale ciuchy damski, męskie, torebki, majtki, perfumy czy inne to faktycznie można by sobie darować bo wtedy właśnie forum zaczyna być zaśmiecane polecam ogłoszenia trójmiasto lub allegro czy inne portale aukcyjne myślę, że to dobry kompromis dla zwolenniczek zakupów przez forum jak i przeciwniczek
Wiosenna wyprzedaż została właśnie zorganizowana między innymi po to, żeby na forum było mniej "tych"ogłoszeń. Jeżeli się spotkanie uda, to może będzie częściej organizowane?
Dla przypomnienia:
"WIOSNA W SZAFIE, czyli kiermasz odzieży, zabawek, książek organizowany przez Centrum Edward oraz "Forumki" Trójmiasto - Niedziela 21.03.2010 godz. 11.00-13.00

Jeśli chciał(a)byś wymienić się, kupić, sprzedać lub oddać zbędne: swoje ubrania, odzież ciążową, dziecięce ubranka, zabawki, książki, biżuterię, a jednocześnie spędzić miły czas przy pysznej kawie, herbacie zapraszamy do Centrum Edward na giełdę rzeczy używanych w niedzielę 21.03.2010 w godz. 11.00 – 13.00

Wstęp: 5 zł

Prosimy o wcześniejsze zgłoszenie chęci uczestnictwa w warsztatach pod nr tel.: 58 511 02 44 lub 509 701 802, e-mailowo: centrumedward@gmail.com lub osobiście w Centrum Zabaw Twórczych Edward (ul. Rodakowskiego 3a, 80-304 Gdańsk-Oliwa)"
mi tam to nie przeszkadza, a wręcz czasem pomaga :) Bez przesady. Dlaczego mają nie dawać tych ogłoszeń? Jak kogoś nie interesi to niech pominie wątek i już.
okruszek- ogłoszenia niech będą, ale w jednym wątku- na górze "podpięte"
Mnie nie przeszkadzaą ogłoszenia o zabawkach, ubrankach dla dzieci na "rodzince", ale nie - "sprzedam majtki" :-) i sztuczne ich podbijanie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
hihi, nawet nie widziałam tego ogłoszenia :)
dziecięce i ciążowe TAK!
gacie i buty ZDECYDOWANE NIE NIE NIE!!!
sprzedam majtki ! tez nie widzialam , jedynie watek odnosnie nowych strongow - choc to tez majtki ale mnie to nie przeszkadza :):):):):):P:)
Nie było ogłoszenia dosłownie o majtkach :-) (były stringi), chodziło mi ogólnie, o rzeczy niezwiązane z dziećmi.
jest dział sprzedaż i nawet w portalu są OGŁOSZENIA, można tam umieścić anons o sprzedaży bezpłatnie, więc po co jeszcze nasze forum zaśmiecać
niektórzy mają straszne ciśnienie żeby coś sprzedać i jeszcze na tym zarobić
Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry