Widok

DZIEWCZYNY DAJCIE JUŻ SPOKÓJ !!

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny dajcie już spokój z wystawianiem na sprzedaż wszystkiego co macie w domu,
to się robi już męczące, ciuszki dziecięce i zabawki jestem w stanie jeszcze strawić, ale ciuchy, buty, torebki i gacie to już lekka przesada,
miejcie szacunek dla ludzi którzy tu wchodzą po poradę i wymianę opinii a nie po zakupy do lumpeksu !
to nie jest allegro ani gratka ani żaden inny serwis ogłoszeniowy,

i od razu zaznaczam że mam w nosie Wasze negatywne opinie na temat mojego postu, to co się porobiło jest już nie do zniesienia i muszę czynnie zaprotestować :)
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
popieram :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja również
ja równiez, co prawda jakos specjalnie mi to nie przeszkadza ale rzeczywiście troszke jednak za duzo tych ogłoszeń.

dzieciowe rzeczy to rozumiem, no i ciążowe ale tak to troche za duzo.......
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
powinno być wszystko w jednym wątku, bo same ogłoszenia się rzucają w oczy
Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
jakby było w jednym wątku to ok, można przy swoich ciuszkach zostawic maila i zainteresowana osoba na pewno sie odezwie.
Popieram!!!!
popieram!

admin coś jest mało konsekwentny
Dokładnie to wczoraj pomyślałam, że pierwsze 3 strony to były ogłoszenia sprzedaży. Aż mi się czytać odechciało.

Został utworzony specjalny wątek sprzedaży.

Ciężko tam się wpisać pewnie.

A Admin skoro powiedział A to niech robi. A nie tylko bzdurne punkty w regulaminie wpisuje, które nic nie wnoszą.
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
to po co wchodzicie na te watki ??
zdecydowanie popieram.

a kto powiedział,że wchodzimy???
tylko przypadkiem nie wybierajcie sie kiermasz ktory zostal zorganiozowany 21.03 w Edwardzie bo to przeciez nie dla was!!!!!
to co wam przeszkadza? skoro niby nie wchodzicie??A jesli ktos zakladalby watki o lekarzach i kazdy watek z innym nazwiskiem tez Wam by przeszkadzalo?
Kiermasz został zoorganizowany właśnie po to, żeby sie dziewczyny umówily i sprzedaly co maja do sprzedania podczas tej akcji zamiast na forum...
Tak mi sie przynajmniej wydaje :)

ale właśnie popieram takie spotkania jak te w Edwardzie i wcale nie stoi to w opozycji to tego,że wkurzają mnie dziesiątki wątków "sprzedam majtki, sprzedam resztki kosmetyków, ubranka takie i siakie". to nie są anonse ani allegro
Kiermasz absolutnie mi nie przeszkadza. Jest to wątek, w bardzo dobrym celu. By właśnie nie zaśmiecać forum, a spotkać się i wymienić. O ile się nie mylę po części taka była intencja tego spotkania. Dla mnie rewelacyjna sprawa.

A lekarze to nie to samo co sprzedaż. Po za tym jest odpowiedni wątek przeznaczony na sprzedaż. W dodatku przyklejony na piewrszej stronie.
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
agutek to poszukaj sobie innego forum gdzie nic cie nie bedzie denerwiowac :P
zwłaszcza że dziewczyny sprzedają jakieś stare łachy w większości, które nawet do lumpa się nie nadają
Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
dobra anonim, idę szukać innego forum :)))

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

dom czy mieszkanie??? (434 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

do góry