Widok
DZIEWCZYNY DAJCIE JUŻ SPOKÓJ !!
dziewczyny dajcie już spokój z wystawianiem na sprzedaż wszystkiego co macie w domu,
to się robi już męczące, ciuszki dziecięce i zabawki jestem w stanie jeszcze strawić, ale ciuchy, buty, torebki i gacie to już lekka przesada,
miejcie szacunek dla ludzi którzy tu wchodzą po poradę i wymianę opinii a nie po zakupy do lumpeksu !
to nie jest allegro ani gratka ani żaden inny serwis ogłoszeniowy,
i od razu zaznaczam że mam w nosie Wasze negatywne opinie na temat mojego postu, to co się porobiło jest już nie do zniesienia i muszę czynnie zaprotestować :)
to się robi już męczące, ciuszki dziecięce i zabawki jestem w stanie jeszcze strawić, ale ciuchy, buty, torebki i gacie to już lekka przesada,
miejcie szacunek dla ludzi którzy tu wchodzą po poradę i wymianę opinii a nie po zakupy do lumpeksu !
to nie jest allegro ani gratka ani żaden inny serwis ogłoszeniowy,
i od razu zaznaczam że mam w nosie Wasze negatywne opinie na temat mojego postu, to co się porobiło jest już nie do zniesienia i muszę czynnie zaprotestować :)
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Dokładnie to wczoraj pomyślałam, że pierwsze 3 strony to były ogłoszenia sprzedaży. Aż mi się czytać odechciało.
Został utworzony specjalny wątek sprzedaży.
Ciężko tam się wpisać pewnie.
A Admin skoro powiedział A to niech robi. A nie tylko bzdurne punkty w regulaminie wpisuje, które nic nie wnoszą.
Został utworzony specjalny wątek sprzedaży.
Ciężko tam się wpisać pewnie.
A Admin skoro powiedział A to niech robi. A nie tylko bzdurne punkty w regulaminie wpisuje, które nic nie wnoszą.
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
Kiermasz absolutnie mi nie przeszkadza. Jest to wątek, w bardzo dobrym celu. By właśnie nie zaśmiecać forum, a spotkać się i wymienić. O ile się nie mylę po części taka była intencja tego spotkania. Dla mnie rewelacyjna sprawa.
A lekarze to nie to samo co sprzedaż. Po za tym jest odpowiedni wątek przeznaczony na sprzedaż. W dodatku przyklejony na piewrszej stronie.
A lekarze to nie to samo co sprzedaż. Po za tym jest odpowiedni wątek przeznaczony na sprzedaż. W dodatku przyklejony na piewrszej stronie.
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)