Widok

DZIEWCZYNY DAJCIE JUŻ SPOKÓJ !!

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny dajcie już spokój z wystawianiem na sprzedaż wszystkiego co macie w domu,
to się robi już męczące, ciuszki dziecięce i zabawki jestem w stanie jeszcze strawić, ale ciuchy, buty, torebki i gacie to już lekka przesada,
miejcie szacunek dla ludzi którzy tu wchodzą po poradę i wymianę opinii a nie po zakupy do lumpeksu !
to nie jest allegro ani gratka ani żaden inny serwis ogłoszeniowy,

i od razu zaznaczam że mam w nosie Wasze negatywne opinie na temat mojego postu, to co się porobiło jest już nie do zniesienia i muszę czynnie zaprotestować :)
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeśli tak bardzo Wam przeszkadzają te wątki to czy ktoś każe Wam je czytać???????Nie chcę to nie wchodzę,a nie wszystkich stać na nowe ubrania itp.
Ogłoszenia nie łamią regulaminu, tzn. że mają prawo się pojawiac. Narzekanie kilku panien, że je to denerwuje nic tu nie zmieni.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
typowe dla "matek Polek"...ech, tylko czubek... własnych dzieci i swój widzą
a ogloszenia nadal sie pojawiaja. ehh..... niektore baby to sie ciezko myslace
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja tak sie zastanawiam czy np mozna by podzielic ten watek sprzedazowy na bardziej zawezone kategorie i przypiac watki np :ubranka-chlopczyk, ubranka-dziewczynka, chrzest, wozki, zabawki itd. Dla mnie przynajmniej byloby o wiele latwiej sie wtedy przekopac przez ogloszenia, bo wchodzilabym w taki watek jaki by mnie interesowal. Pewnie sporo by wtedy bylo tych "przypietych" u gory stalych watkow,ale suma sumarum moze wygodniej by bylo, co sadzicie?
Salambo-no ja zycze oczywiscie udanego z duzą sprzedazą.oby bylo warte calego zachodu,bo jak widac po tym wątku chyba niektorzy maja jakis dziwny problem np z gaciami hehe;)
wybacz, zajęłam się "myślą przewodnią" :)
Nie będę sobie zaśmiecać głowy kłótniami czy czym tam.
okruszku jakbys uwazniej poczytala to wiedzialabys ze w tym watku nie tylko chodzilo o umieszczanie ciuchow w jednym watku ale jeszcze o cos innego....
ah! dopiero sobie obejrzałam ten wątek na forum o sprzedaży-i przyznaję-faktycznie wszelkie ogłoszenia powinny tam się znaleźć! Nawet lepiej się przegląda wszystko na raz a nie skacze po kolejnych wątkach! Także ja też jestem za tym żeby umieszczać ogłoszenia w tym właśnie wątku :) Tylko plis-nie o gaciach hahahahahahahahahahahah
i odwrotnie, te ktore wystawialy wypowiadaly sie ze jest tego za duzo jednak...wiec wlasnie dajcie juz spokoj.
dziewczyny dajcie juz spokoj!!!!!!!!!! powiem tak, wiele z dziewczym ktore pisza ze nie podoba im sie wystawianie ciuchow same sie wypowiadaly w watkach sprzedazowych i rezerowoaly ciuchy , czy pisaly maile, wiec skoncze z ta paradoksalna klotnia, bo jedno jest tu pisane a medal ma dwie strony
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja tam będę na 100% i mam nadzieję na obkupienie się i posprzedawanie moich filcowych wytworów
Macie po prostu za dużo czasu a siedzenie w domu wam najwyraźniej nie służy!!!!
justi trochę więcej optymizmu, spotkanie jeszcze się nie odbyło a Ty już je oceniłaś jako nieudane,
ja też się pojawię, nawet z córcią jak zajdzie potrzeba,
Martyna chętnie znów się z Tobą zobaczę - dla identyfikacji - tort z torem wyścigowym ;)
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
justi30- spotkanie dopiero będzie :-))) A może właśnie warto się starać, nawet jakbyśmy miały się we trzy spotkać przy kawce. Lepiej się starać, coś organizować, działać, niż siedzieć i biadolić.

niektóre z Was popadają w straszne skrajnosci- to moje głowne spostrzezenie po przebrnięciu wątku.

...a potem przyjdą noce
jak psy wierne pod nasz dom...
No bez przesady, to że kilka osób nie ma ochoty przyjsc to jeszcze nie koniec świata :)

Na pewno duzo forumek dopisze i bedzie fajne spotkanie, oby inauguracyjne dla cyklu spotkań :) bo ja niestety nie mogę byc :( ale na kolejne chętnie bym przyszła jako kupująca :)
Marsztap, fajnie by było jeszcze w Gdyni coś takiego zorganizować:D
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
A ja z miła chęcią przyjdę na dobrą kawkę, odetchne od dzieciaczków swoich, może coś przy okazji wpadnie w oko, może sama coś sprzedam, a jak nie, to wiekiego żalu nie będę miała. Jeśli ktoś nie zna umiaru i przyniesie jakieś "łachy" trudno, nie muszę ich przecież kupować ani przez dwie godziny studiować wyglądu i się żalić jak można było coś takiego przynieść. Chciałabym się przekonać jak to wyjdzie wszystko z wyprzedażą, w sumie to chyba taka 1 akcja, fajnie gdyby się udala, a jak nie to trudno. Zresztą dziewczyny, jeszcze ponad tydzień, wszystko każdej moze się parę razy pozmieniac lącznie z punktem widzenia ;). No i brawa dla inicjatorki :). Narzekać łatwiej niż coś samemu zorganizować, widać to wyraźnie po komentarzach...
Justi30 ale dlaczego tak pesymistycznie???

Jeśli nikt nie będzie do niczego zachęcał, nikt nie będzie wychodził nigdy z inicjatywą to później będą narzekania że nikt nic nie zrobił w tym kierunku.
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

plastyka pochwy (46 odpowiedzi)

niestety popsuła mi się tylna ścianka i muszę ją zrobić, czy możecie mi polecić jakiegoś lekarza...

Zakup mieszkania - rozterki (64 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

Jaki krem na skórę z AZS? (31 odpowiedzi)

Dziewczyny proszę polećcie jakiś krem do buźki, który pomoże zlikwidować suchą skórę ze zmianami...

do góry