Widok

'DZIKIE WINO' restauracja w Redzie

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktos wie kiedy otwieraja naprawde ta restauracje? i jak mozna sie skontaktowac z wlascicielem? to pilne bo chcialabym zorganizowac slub tam w 2009r wiec czasu nie za wiele, a te dwa nr co podali na wiszacej reklamie-nikt nie odbiera :( niemal wszystkie sale sa zrezerwowane juz od dawna w okolicach Wejherowa i nie mam za bardzo wyboru :( DZIKIE WINO wyglada bardzo adnie, ale jak mam tam zrobic wesele skoro nie da sie z nimi skontaktowac? :( prosze o pomoc jesli ktos znimi rozmawial, ma do nich kontakt, albo cos o tej restauracji slyszal :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie wiem jakie te "do czynienia" byly???jakis przyklad?? tak radzic trzymac sie z daleka ??hmmmm...jakis komentarz przydalby sie tutaj,bo z tego co wiem to i miejsce i ludzie sa ok,a to ze czasem ktos telefonow nie odbiera???pewnie jest jakis wazny powod.osobiscie goraco polecam ta restauracje
Witam bardzo serdecznie:)) Tak samo jak Ty miałam problem ze skontaktowaniem się z szefową!!! Więc pojechałam tam osobiście i... na szczęście zastałam ją:)) Tak więc radzę pojechać tam osobiście i spytać sie jakiegoś pracownika o szefową!!! Życzę POWODZENIA:))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
mysle,ze"szefowa"!!! ani właściciel!!! nie pomogą w tym temacie!!!!!!!!!!!! tylko osoby upoważnione,które pracują w Restauracji Dzikie Wino.podaje nr kontaktowy 0 512 413 412 lub 0 512 413 408.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zgodze sie z tą opinią i szczerze odradzam jakichkolwiek interesów z tym Państwem.Pracowników traktują jak niewolników (360 h miesiecznie ) i trzeba uważac bo z wynagrodzeniem są problemy.Odradzam prace tam oraz organizacje czegokolwiek.niesłowni hamscy nowobogatcy.
...a ja z tą opinią się nie zgadzam.pracuje w tej firmie już od 10 lat i nigdy nie miałam problemu z uzyskaniem wynagrodzenia.szefostwo wymagające,ale to normalne, a
komu się nie chce pracować to zawsze znajdzie jakiś problem!
"niesłowni hamscy nowobogatcy"...niestety zgadzam się z tym stwierdzeniem. przykre, ale prawdziwe
zgadzam się,to raz,a dwa forum dotyczyło KIEDY ZOSTANIE OTWARTA RESTAURACJA a nie jak są traktowani pracownicy?? bardzo brzydko,prywatne sprawy załatwia się w prywatnych miejscach!!!!!!!
..o..ciekawe..jakoś nigdy nie spotkały mnie takie sytuację a znam i pracuje z tymi ludzmi od jakiegos czasu..wręcz sa normlni i bardzo spoko!
z chęcią poszłabym tam do pracy:-)
a ja nie-mają tam niezle humorki-nigdy nie wiadomo czego sie spodziewac
pomylilam!!!!!!!!!! tak jakby mne bylo wpisu;-)
Witam
Czy może ktoś mi przesłać fotki z Dzikiego Wina, i skomentować jak tam sale na ślub??
Witam
Czy może ktoś mi przesłać fotki z Dzikiego Wina, i skomentować jak tam sale na ślub??
Witam
Witam serdecznie wszystkich,
a przede wszystkim Kasik, ktora miala wesele w "Dzikim winie":)
Rowniez powaznie zastanawiam sie nad opcja wesela w Dzikim winie, do ktorego oczywiscie mam zamiar sie wybrac wkrotce, jednak czy w miedzy czasie moglabym prosic o jakiekolwiek zdjatka z Twojego wesela Kasik?....
Bylabym szalenie wdzieczna:))))))...

Na moim weselu, ktore ma sie odbyc w 2010 wstepnie przewiduje ok 130 os i tak sie zastanawiam czy jest tam wystarczajaco duzo miejsca na taka ilosc osob sie bawiacych?:( Wiem, ze gorna sala ma niby pomiescic nawet do 200 os., ale przede wszystkim mam na mysli wielkosc parkietu....Patrzac z zewnatrz na budynek, jakos trudno mi sobie wyobrazic tak spore miejsce do tanczenia, a zwlaszcza na tej gornej sali:)

Dziekuje za wszelkie uwagi do mojego postu

Ps.Kasik oto moj adres milenia2008@interia.pl

Aaaaa...i jeszcze jedno pytanko skierowanie do Kasik...
Czy podczas Twojego wesela byla czynna juz kuchnia i jedzenie bylo przygotowywane na miejscu, czy moze bylo dowozone z Sasina? Wiem, ze tak sie odbywaly te 1 imprezy, kiedy jeszcze nie bylo oficjalnego otwarcia...
W niedziele 18 stycznia byłem tam na obiedzie tzn chciałem być.
Po 1,5 godzinie czekania ludzie przy innych stolikach zaczeli się niecierpliwić bo nie otrzymywali zamówionych dań. Obok mnie był stolik 8 osób, na obiad się nie doczekali (bo ile można czekać) zapłacili za napoje i wyszli. Gdy u mnie mineło 1,5 godziny zrobiłem to samo (jeszcze jedno po 40 minutach doczekałem się chleba ze smalcem).
Zniecirpliwione i głodne dzieci biegały po sali restauracyjnej. Ta restauracja to masakra jakaś, nie Dzikie Wino tylko Dzikia Restauracja.
Radzę się zastanowić przed jakąś organizacją imprezy. Jest taka zasada szukając restauracji na wesele - należy wcześniej udać się do wybranej restauracji na obiad aby przekonać się jak pracuję.
Z tym weselem, ktore sie rzekomo odbylo w Dzikim, to jakas sciema. Bylam tam tydziem temu i rozmawialam z p. Asia, ktora mowila, ze restauracje otwarto dopiero w tym roku, w zeszlym odbyl sie jedynie sylwester.
W srodku jest slicznie :) No i ceny wydaja sie byc niskie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam, mam tam wesel 18.07.09 właśnie w Górnej Sali, czy mogłabym prosić Cię kasik o foki na maila - z góry dziękuję (afil8@wp.pl)
Witam, będę mieć wesele w Dzikim Winie 18.07.09 na ponad 100 osób. Wybraliśmy górną salę, byłam tam osobiście i bardzo nam się podoba - sala jest na 180 osób więc jak robicie na 130 to spokojnie się goście pomieszczą. Wstępnie rozmawialiśmy już z Panią Asią - bardzo miła, sympatyczna i uważam godna polecenia osoba :)

Jak będzie rzeczywiście to okaże się 18 lipca :)

Pozdrawiam
kolega miał rację to zaduany koleś myśli że jak ma jedną knajpę w Sasinie to nie musi szanować klientow
do góry