Widok

'DZIKIE WINO' restauracja w Redzie

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktos wie kiedy otwieraja naprawde ta restauracje? i jak mozna sie skontaktowac z wlascicielem? to pilne bo chcialabym zorganizowac slub tam w 2009r wiec czasu nie za wiele, a te dwa nr co podali na wiszacej reklamie-nikt nie odbiera :( niemal wszystkie sale sa zrezerwowane juz od dawna w okolicach Wejherowa i nie mam za bardzo wyboru :( DZIKIE WINO wyglada bardzo adnie, ale jak mam tam zrobic wesele skoro nie da sie z nimi skontaktowac? :( prosze o pomoc jesli ktos znimi rozmawial, ma do nich kontakt, albo cos o tej restauracji slyszal :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zgadzam sie z wcześniejszymi opiniami WSZYSTKIE pozytwyne opinie sa od tego samego numeru IP NAJPIERW PISZE ZE TAM PRACUJE 10 LAT A POTEM ZE BYŁA TAM NA OBIADKU W NIEDZIELE TO JEST POROSTU ŚMIECHU WARTE.

Chciałem tam zorganizować wesele ale znajomy jest kucharzem i powiedział mi ze nikt w świecie kucharskim ich nie poleca bo jak można robić dobre jedzenie jak się co miesiąc zmienia szefa kuchni a ten właściciel chodzi po knajpach i namawia kucharzy zeby pracowali u niego bo zapłaci więcej (sprawdziłem to w necie ogłoszenia na szefa kuchni kucharza kucharkę kelnerki sa regularnie co jakis czas ukazywane)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
to wlasnie moj chlopak wybral tą sale... reszte pozostawiam bez komentarza.
nie poweim ze sala weselna jest bardzo ładna, aczkolwiek ta knajpa ma aspiracje w mniemaniu Pani Asi do niewiadomo czego a przeciez to zwykla pizzeria w polaczeniu z barem mlecznym. To ze Twoj facet ma w dupie Wasz slub i sie tym nie interesuje... głeboko wspołczuje :( naprawde zal mi Ciebie ze zostalas z tym sama, a jezeli uwazasz ze tylko kobiety maja prawo decydowac o slubie to rowniez jest przykre. Uwierz ze zycze by restauracja stanela na wyskosci zadania i zebys po weselu mogla dalej pisac tak jak piszesz, tyle że kobiety patrza na swoje wesele po fakcie calkowicie bezkrytycznie :) szczescia zycze
a kim ty jestes? wiekszosc to panny mlode ktore szukaja rad na forum,a tobie sie najwyrazniej nudzi. ja mam wesele w tej restauracji, i strasznie sie ciesze :) mialam okazje tam rowniez jesc i obsluga byla bardzo uprzejma... tak jak wlascicielka.masz problem to idz do baru mlecznego. kto jest burakiem, burakiem pozostanie. zycze rozsadku
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ooo i widze ze znow to samo IP :P no tak pewnie jeszcze sylwia tez smiga z komentami :P hahha spodziewalem sie inteligetnieszego odegrania zinnego kompa :P pewnie wszyscy wypowiadajacy sie pozytwnie o waszej restauracji chodza do tej samej kafejki internetowej :P a moze wlasciciel uzycza swojego laptopa :P no tak mamy takie czasy ze jest jeden komputer na cale wojewodztow :P hahahhaha
od kiedy komputer i klawiatura przypisana jest do jednej osby co za prymityw i ograniczenie myślowe....śmiech
a sztucce w serwetkach i cheb kolo miski z zupa na tym samym podstawku to totalna wicha z baru mlecznego :P a nie restauracji, jesli szuka pamni pora profesjonalisow to znam kilku i sam moge doradzic ;p
masakra jakas polowa wypowiedzi jak nie wszytskie pozytwne to wielka sciema :P nudzi sie pani?? :P
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
masakra jakas polowa wypowiedzi jak nie wszytskie pozytwne to wielka sciema :P nudzi sie pani?? :P
ilono, kaju i andrzeju te cyferki kolo waszych nicow oznaczaja IP komputera wiec zmiana nicu nic nie da.... a toze p.Asia wali swojeje knajpie komentarze pozytwne na forum nie zmieni opini ogolnej,wiec moze zamias tego lepiej wziasc sie do pracy?? pozdraiwam :P hahaha
W tej restauracji byłam raz,ale napewno nie ostatni,bo wrażenie jest jak najbardziej pozytywne.Obsługa od progu bardzo ładna a uśmiechnięta pani kelnerka pomogła nam wybrać odpowiedni stolik.Byliśmy z małym dzieckiem,dostaliśmy krzesełko dla malucha i ku naszemu zaskoczeniu kredki i kolorowanki...Jezeli chodzi o dania to pierwsza klasa-duzo,smacznie i tanio.Bardzo sympatycznie spędziliśmy czas.
Myślę,ze ten lokal to strzał w dziesiątkę i z czasem będzie miał swoich stałych bywalców.Byłam tam wczoraj i byłam w wielkim szoku.Gratuluję oby jak najwięcej takich miejsc powsawało w Polsce.
Bylam pare dni temu z narzeczonym i naszymi rodzicami na obiedzie, jedzenie przepyszne, zarezerwowalismy rowniez sale. Włascicielka przesympatyczna. Nie wiem skad takie wypowiedzi, jesli ktos ma niska samoocene to zawsze bedzie czul sie jakby ktos go traktowal z gory....
Tak ,to prawda, jedzenie niespecjalne a o obsłudze to już nie wspomnę. Zakręcona i powolna to mało powiedziane, nie wiem skąd ich wzieli, nic nie wiedzą i nic nie potrafią, tragedia.
Również nie polecam.
Gdyby jedzenie było ochydne to napewno nie zajezdzał bym tam tak często.jadło,ceny,klimat-nie ma się do czego przyczepić.myslę,ze ci wszyscy co mają czas na pisanie tych śmiesznych histori powinni uczęszczać do barów i to szybkiej obsługi,moze tam choć nie sądzę byliby usatysfakcjonowani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sasino wystawiono na sprzedaz Jak w Redzie nie zmienia kucharza nie rokuje im dobrze. Jedzenie ochydne mieso przypalone a bralismy 4 rozne dania kazde jedno okropne, w lokalu zimno, i obsluga zakrecona i powolna. Lokal nie przystosowany dla osob niepelnosprawnych. duzy minus.

Nie polecam
...no tak,ale z talerza wszystko zniknęło.,a to dziwne,ze kamienie są jadalne..
To witamy w klubie.Byliśmy dziś z mężem i córką.Czekaliśmy około godziny- mięso zimne,niedopieczone,obiad dla dziecka kompletna porażka.A na dodatek w surówce -kamień.Zawiodłam się .
Otoz restauracja w Redzie, Palac w Sasisnie i restauracja w Karwi jest we wladaniu tych samych osob:)
Mnie p. Asia mowila, ze prowadzi restauracje w Karwi (nie dopytywalam o nazwe). Skad sie wzielo Sasino? :)
do góry