Widok
Weronika ja też proszę o przepisy :)
mój mail w profilu:)
ja jak na razie korzystam z przepisów z blox.dukan.pl
Dziewczyny mam pytanie czy w pierwszej fazie (albo i później) mogą być wahania wagi???
Dlaczego pytam, otóż wczoraj ważyłam się i ważyłam 86,7 a dzisiaj wchodzę na wagę a tam na liczniku jest 87,4. Nie wiem czy mam się martwić czy to normalne??
Pomocy ...
mój mail w profilu:)
ja jak na razie korzystam z przepisów z blox.dukan.pl
Dziewczyny mam pytanie czy w pierwszej fazie (albo i później) mogą być wahania wagi???
Dlaczego pytam, otóż wczoraj ważyłam się i ważyłam 86,7 a dzisiaj wchodzę na wagę a tam na liczniku jest 87,4. Nie wiem czy mam się martwić czy to normalne??
Pomocy ...
Marcelinka 28.11.2009, Dominik 20.11.2005
Moje dzieci są dla mnie sensem życia, są całym światem :)
Moje dzieci są dla mnie sensem życia, są całym światem :)
ojjka weronika ma racje,głównie chodzi o to kiedy się ważysz,najlepiej rób to rano na czczo po wypróżnieniu :) nie martw się twoja waga napewno będzie spadać,nie ma siły,żeby na Dukanie przytyć,ewentualnie można chudnąc wolniej,ale na pewno nie przytyć,także głowa do góry waga będzie spadać.Ja tez mialam chwile zwątpienia i słabości,ale nadrabiałam to ćwiczeniami i wszystko sie wyrównuje...
ps dzis upieklam zabojcze ciasto jogurtowe podaje przepis:
http://forum.dieta-dukan.pl/viewtopic.php?f=15&t=121
http://forum.dieta-dukan.pl/viewtopic.php?f=15&t=121
weronika czy moglabys podeslac przepsy na maila, bede wdzieczna...
chyba wyprobujeto ciasto jogurtowe. ciage mnie cos kusi slodkiego i przez to moje dukanowanie to nawet nie raczkuje. a upieke sobie dzisiaj ciacho i bede mogla bez wyrzutow sumienia podjadac :)
podpowiedzcie tylko jeszcze na szybko jakis ciekawy pomysl na obiad, zeby i maz ja i dukan i synek byli zadowoleni :)
chyba wyprobujeto ciasto jogurtowe. ciage mnie cos kusi slodkiego i przez to moje dukanowanie to nawet nie raczkuje. a upieke sobie dzisiaj ciacho i bede mogla bez wyrzutow sumienia podjadac :)
podpowiedzcie tylko jeszcze na szybko jakis ciekawy pomysl na obiad, zeby i maz ja i dukan i synek byli zadowoleni :)