Widok

Dimedic opinie

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Czy korzystałyście z tego serwisu? Pilnie potrzebuję recepty i zastanawiam się czy z nich skorzystać
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cześć, tak, korzystałam z Dimedic kilka razy i nigdy nie było żadnego problemu. Ostatnio recepta była u mnie po 4 dniach od pozytywnego przejścia konsultacji medycznej. Zrealizowałam ją w aptece w Gdyni.

Polecam, konsultacja online, recepta i wykup leków u nich. Działa bez problemu.
Z poniższym kodem otrzymasz zniżkę na konsultację -25zł
kod: miraga03081
Hej, korzystam z Dimedic regularnie – od około roku. Nigdy nie miałam żadnych problemów z zamówieniem ani z realizacją recepty. Zazwyczaj przechodzę konsultację na antykoncepcję, ostatnio potrzebowałam leku na inne, bardziej „intymne” schorzenie i też nie było problemów.
Ja mogę z czystym sercem polecić – dobre rozwiązanie dla zapracowanych osób, które wiedzą, jakiego leku potrzebują.

Wszytko super, polecam. Recepta zawsze przychodzi na czas, natomiast leki zawsze z rachunkiem, więc można sprawdzić czy dana apteka faktycznie istnieje. Można uzyskać -25zł na pierwszą konsultacje po wpisaniu kodu: MarŚpi11086.

Polecam w 100%. Wypełnia się ankietę, między innymi, o ostatniej miesiączce i badaniu cytologicznym, a później czeka na receptę lub leki :) Recepta "przychodzi" pocztą. Dla nowych użytkowników zniżka 25 zł z kodem: aleksa08121 - wpisuje się go po odbytej konsultacji.
Korzystam regularnie, bo dla mnie to spore ułatwienie. Oszczędzam czas, ale też pieniądze, bo wizyta u mojego gine jest droższa. Poza tym nie chodzę już co trzy miesięce po receptę i ogólnie mam święty spokój

Ja uważam, że to dobre rozwiązanie dla zapracowanych osób. Sama korzystam i jestem zadowolona, bo bardzo ułatwia mi życie. Wszystko legalnie, bo ze wszystkim dostajesz nawet paragon z apteki. Ja mam pozytywne wrażenia. Pzdr, Jola

Korzystałam kilka razy i jestem zadowolona. Myślę, że to dobra opcja dla odpowiedzialnych osób - które dbają o regularne badania i ogólnie swoje zdrowie. Dla mnie konsultacja online jest mega ułatwieniem życia, dlatego polecam :)

Ja polecam, bo przychodnia kilka razy mi pomogła. Fajnie, że można skonsultować się przez neta - o każdej godzinie i czasie. Czasem przypominam sobie o tabletkach o przysłowiowej północy - wtedy wchodzę na stronkę i mam wszystko za sobą, a przesyłka już do mnie idzie.

Z czystym sercem mogę polecić! Korzystam od pół roku i jestem zadowolona. Wygodnie, szybko i taniej niż prywatna wizyta u ginekologa ;)

Korzystam i polecam. Na początku sama miałam obawy, ale sytuacja zmusiła mnie do zamówienia i przekonałam się na własnej skórze, że jest ok :) Moim zdaniem warto - oszczędność czasu i kasy.

Ja też pierwszy raz skorzystałam w pilnej sytuacji - lekarz był na urlopie i nie miałam skąd wziąć recepty. Wszystko było ok i teraz wracam do nich regularnie. Ja polecam, ale o normalnych wizytach i gine raz na jakiś czas też nie można zapomnieć

korzystam od dłuższego czasu, nigdy nie miałam problemów. Podaję link z którego macie 25 zl zniżki na konsultację :https://dimedic.eu/mgm_invite/Ulamek10201

Polecam z całego serca, zamawiam z apteki ponad rok i zawsze wszystko było na czas! Niezawodni!
kod zniżkowy: MarWod06037

Dimedic polecam w 100%. Wypełnia się ankietę, między innymi, o ostatniej miesiączce i badaniu cytologicznym, a później czeka na receptę lub leki :) Recepta "przychodzi" pocztą (12 zł). Dla nowych użytkowników zniżka 25 zł z kodem: aleksa08121 - wpisuje się go po odbytej konsultacji.

Skorzystałam, polecam, szybka konsultacja. Potrzebowałam anty praktycznie na już, a nie jestem w pobliżu swojego lekarza. zniżka -25zł po wpisaniu kodu: domini10032

pocztą? serio? w dobie e-recept?

Dla mnie jest to rozwiązanie idealne - wizyta u ginekologa raz w miesiącu, a poza tym konsultacje online i recepty zamawiane w ten sposób. Szybciej i taniej niż tradycyjnie ;)

Herma / Honey / Kinga / Olcia881 ?
słaba reklama

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Usuwanie znamion. Miałyście? Jaki koszt? Kogo polecacie? (63 odpowiedzi)

Mam do wycięcia parę pieprzyków ze względów zdrowotnych. Powiedzcie mi proszę czy znacie jakiegoś...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (139 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

CET na Kowalach - proszę o opinie (110 odpowiedzi)

Czy któreś dziecko chodzi do tego przedszkola albo do szkoły? jakie są Wasze opinie o tej placówce?

do góry