Widok

Dimedic opinie

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Czy korzystałyście z tego serwisu? Pilnie potrzebuję recepty i zastanawiam się czy z nich skorzystać
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wszystko sprawnie, recepta dosłownie w kila/kilkanaście minut. Bezproblemowo zrealizowana w aptecę. Plus dla nowych użytkowników można uzyskać kod rabatowy 30 zł po wpisaniu agata.6242
Recepty wystawione bezproblemowo, konsultacje z lekarzem też mega sprawne. Polecam. Kod zniżkowy na 30 zł: m.grze04301

Ja również korzystam i polecam. Powyższe kody już są nieważne, ale gdyby ktoś chciał skorzystać ze zniżki 30zł to podaję nowy kod rabatowy: mania.03021

Bardzo sprawnie, konkretnie, rzeczowo i szybko! Polecam! Można użyć kod rabatowy piowo11985 aby otrzymać zniżkę 30 zł.
Korzystałam już kilka razy, recepty zawsze przychodzą w max 15 minut. Ode mnie kod do wpisania przy rejestracji na -30zł to romano08021. Następne konsultacje mogą wychodzić nawet za darmo jeśli się daje swój kod. Polecam! :)

polecam w 100%, jestem bardzo zadowolona:)
jakby ktoś chciał kod to proszę: monika6129

Gdyby ktoś jeszcze potrzebował informacji, to Dimedic polecam w 100%. Obecnie wystawiana jest e-recepta - bez dodatkowych kosztów, tylko koszt konsultacji. Dla nowych użytkowników zniżka 30 zł z kodem: aleksa08121 - wpisuje się go po odbytej konsultacji. Kod jest ważny bezterminowo.
-25zł na pierwszą konsultację z kodem oliwia02111

W tamtym miesiącu realizowałam receptę i wszystko, ok bez żadnego problemu :)
jak coś mam kod zniżkowy : klaudi5123

https://dimedic.eu/mgm_invite/klaudi5123
Super, polecam. E-recepta w 10 minut. Z kodem gkoral09101 macie dodatkowo 25 zniżki na pierwszą konsultację

Korzystałam z serwisu https://lekarzonline.eu parokrotnie i receptę miałam wystawioną w ciągu max 40 minut. W Dimedic czekałam o zgrozo 4 godziny.

Bardzo polecam przychodnię dimedic. Łatwo, szybko i przyjemnie można otrzymać potrzebne recepty. Z kodem: ajgroc06151 macie 25zł zniżki
Recepta bezproblemowo otrzymana w niecałe 15 minut:) Chyba najlepszy tego typu serwis w internecie, jestem mega zadowolony. Przy okazji zostawiam kod rabatowy na otrzymanie 30 zł zniżki: remek.3361
Polecam! Recepta wystawiona szybko, a tutaj 25 zl rabatu dla Was kobietki: Wiktor1753

Dimedic wciąż polecam w 100%. Teraz można również otrzymać e-receptę bez dodatkowych kosztów - tylko koszt konsultacji. Dla nowych użytkowników zniżka 25 zł z kodem: aleksa08121 - wpisuje się go już po odbytej konsultacji. Kod jest ważny bezterminowo.

Pierwszy raz korzystałam z Dimedic, e-recepta po 10 minutach :) Realizacja bez problemów.
Mam też kod zniżkowy na pierwszą receptę -25 zł, także warto.

KOD luizia3553
Serdecznie polecam! Recepta po chwili dotarła drogą elektroniczną :) A po kolejnym skorzystaniu i udostępnieniu kodu recepta za darmo. Kod rabatowy - m.grze04301. Polecam ;)

Ja realizuję w różnych i w dwóch miastach. Tylko raz był problem (i to w aptece, w której już realizowałam te recepty) - umówiłam się na drugi dzień, że przyjdę i zadzwonię do Dimedic (stąd miałam receptę) podając panią z obsługi apteki do telefonu, ale gdy się zjawiłam, to po prostu wydali mi lek. Widać po prostu jedna pani była niedouczona... Także Dimedic polecam w 100%. Wypełnia się ankietę, a później czeka na receptę lub leki :) Recepta "przychodzi" pocztą (12 zł) lub otrzymuje się e-receptę bez dodatkowych kosztów. Dla nowych użytkowników zniżka 25 zł z kodem: aleksa08121 - wpisuje się go po odbytej konsultacji. Naprawdę mogę polecić.

Aktualnie są już dostępne e-recepty.

W jakich aptekach realizujecie recepty? Niestety ja mam jakiegoś pechai nie chcą mi jej zrealizować.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (139 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Dobry ortodonta (42 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

do góry