Widok

Do Agathy

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Agatha mam nadzieje ze zajrzysz tu niedługo .
Mam nadzieje ze u ciebie lepiej niz u mnie bo ja jestem po wizycie lekarskiej i jak diagnoza sie potwierdzi to nie mam sznas nawet na in vitro
zyje nadzieje ze diagnoza sie nie potwierdzi

Życze tobie wiesz czego

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mi tez nie niestety a 15 tys nie mam

Madzia...
Z tego co wiem 15.000,00 pln, ale podobno ma byc niedlugo finansowane z NFZ, ale jakos nie chce mi sie wierzyc...

Ale nie wiem nawet ile in Vitro teraz kosztuje orientujesz sie moze

Główka do góry !! Na pewno wszystko będzie dobrze!! W razie czego kieruj sie do Invicty w Gdańsku, mój kuzyn jest tam specjalistą od in vitro i nie raz mówił, ile cudów sie zdarzalo, a wszyscy mieli takie czarne scenariusze. Na pewno wszystko bedzie dobrze !!!

cześć dziewczyny:)
jak tak sobie czytam o Waszych problemach, to zastanawiam się czy ze mną wszystko ok...niby chodzę do ginekologa, badam się, ale cholera wie, czy jak przyjdzie co do czego, to bedę mogła bez problemu zajść w ciążę...?
Teraz to mnie zdemotywowałaś. Jestem przeciwniczką naszego systemu emerytalnego!
Trzymajcie się Dziewczyny. Życzę sukcesów w Waszych staraniach, w końcu system emerytalny się sypie :) Tak poważnie, to jestem całym sercem z Wami.
Szkoda ze w pracy jestem poszłabym sie "rozmanażac jak królik"

No patrz, a co my wyprawiamy zamiast "rozmnazac sie jak kroliki"?
Wierze Agatha.
Nie moze byc inaczej.

Poprawił mi sie humor Agatha jak poczytałam watek o spowiedzi

Co nas nie zabije...

Ja na razie jestem niemal pewna, że się uda. A jeśli nie... Mamy w sobie duuużo egoizmu. Może nawet "zdrowego". Bez dziecka też mozna być szczęśliwym. A jaka to wygoda :)

Moim zdaniem i posiadanie dzieci i bezdzietność ma swoje zalety. Ale wolałabym to pierwsze. Bo bezdzietność czasem przynosi pustkę, nawet jeśli jest z wyboru.

A wogóle to wyobraźcie sobie małą Agatkę... Heh, taka cholera sama coś wykombinuje, aby się pokazać na tym świecie. Diabeł wcielony, po mamusi...

Twoje też będą wkurzające, Magda. Gwarantuję :) jeszcze zatęsknisz za wolnością...
własnie dlaczego ?

dlaczego kobiety, które naprawdę pragną dziecka mają takie problemy....
Zobaczymy co powie endokrynolog i mam nadzieje ze jest dobry

Ja czasem już produkuję jakieś jajeczko :) Niezbyt często, ale zawsze. Ale hormony tarczycy tak mi skaczą, że jeszcze nie mam za wielkich szans na cokolwiek...

Dawczynie jajeczek też się znajdują, a przedwczesna menopauza to też jeszcze nie wyrok...
Niunia pocieszasz mnie troszke ale i tak sie martwie
Bo Jezeli endokrynolog potwierdzi to mam przedwczesna menopauze a przy tym nie ma szans na in Vitro chyba ze dawca jajeczka sie znajdzie

Agatha a jak u ciebie ?

Ja również ostatnio czytałam o przeróżnych historiach kobiet z problemami podobnymi do Waszych... Mniej lub bardziej poważnych...
Wszystkie te historie zakończyły się szczęśliwie.

Nie wolno więc tracić nadziei, nawet jeżeli gaszą ją lekarze.

Magda, zawsze straszą i podają najgorsze scenariusze. Poczekaj jeszcze. Znam kilka kobiet, które zaszły w ciążę mając tylko strzęp jednego jajnika i całą resztę w kiepskim stanie. Jedna z nich, to matka już ponad 30-letniego syna. Nawet się nie leczyła, bo lekarze nie dawali najmniejszych szans (najlepsi specjaliści w Warszawie).

Nie uwierzę, dopóki nie potwierdzi się to po 30 latach!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry