Widok

Do dziewczyn z Wejherowa.

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej.
Mam pytanie. Czy ktos moze sie orientuje jak dojechac z dworca autobusowego na ul. Fenikowskiego (to chyba Wejherowo Śmiechowo). Z góry dzieki za odpowiedz!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mnisia najprościej jednak skm. Bo z dworca głównego dojedziesz na autobusem nr 3 do cmentarza a stamtąd i tak jest jeszcze kawał.....Chyba że przejdziesz pod tunelem na dworcu na ta główną ulice i pojedziesz autobusem nr 1 na pętlę na ul ogrodową to chyba najlepsze rozwiązanie bo będzie najbliżej.....Ale uprzedzam nawet z pętli to jeszcze jakieś 20 min drogi.....kawałek do mostu i jeszcze większy kawałek od mostu......Byłam tam jakieś 2 tyg temu bo mój brat chciał kupić tam mieszkanie więc zwróciliśmy uwagę na długość drogi bo bratowa musiałby chodzić pieszo na przystanek. Powodzenia z życzę udanej wyprawy....
Ps można sobie zrobić spacerek lasem....
Dzieki:)

No ladnie, widze ze nie jest to takie proste jak myslalam...
Jakos pokombinuje. Mam nadzieje że nie będę się caly dzień plątać po mieście:)
Mnisia tam nie jest trudno trafić bo z pętli jak będziesz kierować się w stronę lasu to jest tylko jedna droga więc bez problemu trafisz. Tylko szkoda że to jest tak daleko od przystanku....Zresztą te bloki widać z gł ulicy....Tak na pocieszenie to kieeeeeeeeeeedyś będzie jeździł tam autobus...;P
To super ze chociaz nie zbłądzę:) A jadę odwiedzić koleżankę która mieszka tam od niedawna i nie bardzo sie jeszczo orientuje co i jak. A że jest wysoko w ciąży to nie chcę jej ganiać.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry