Widok

Do dziewczyn z Wejherowa.

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej.
Mam pytanie. Czy ktos moze sie orientuje jak dojechac z dworca autobusowego na ul. Fenikowskiego (to chyba Wejherowo Śmiechowo). Z góry dzieki za odpowiedz!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
To super ze chociaz nie zbłądzę:) A jadę odwiedzić koleżankę która mieszka tam od niedawna i nie bardzo sie jeszczo orientuje co i jak. A że jest wysoko w ciąży to nie chcę jej ganiać.
Mnisia tam nie jest trudno trafić bo z pętli jak będziesz kierować się w stronę lasu to jest tylko jedna droga więc bez problemu trafisz. Tylko szkoda że to jest tak daleko od przystanku....Zresztą te bloki widać z gł ulicy....Tak na pocieszenie to kieeeeeeeeeeedyś będzie jeździł tam autobus...;P
Dzieki:)

No ladnie, widze ze nie jest to takie proste jak myslalam...
Jakos pokombinuje. Mam nadzieje że nie będę się caly dzień plątać po mieście:)
Mnisia najprościej jednak skm. Bo z dworca głównego dojedziesz na autobusem nr 3 do cmentarza a stamtąd i tak jest jeszcze kawał.....Chyba że przejdziesz pod tunelem na dworcu na ta główną ulice i pojedziesz autobusem nr 1 na pętlę na ul ogrodową to chyba najlepsze rozwiązanie bo będzie najbliżej.....Ale uprzedzam nawet z pętli to jeszcze jakieś 20 min drogi.....kawałek do mostu i jeszcze większy kawałek od mostu......Byłam tam jakieś 2 tyg temu bo mój brat chciał kupić tam mieszkanie więc zwróciliśmy uwagę na długość drogi bo bratowa musiałby chodzić pieszo na przystanek. Powodzenia z życzę udanej wyprawy....
Ps można sobie zrobić spacerek lasem....

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

do góry