Widok

Do mam kupujących buty ECCO:)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny doradźcie mi proszę, bo nie wiem co zrobić. Chodzi o to, że synek ma długość nóżki 14,5 cm i jesienne buty nosił rozmiar 23 ( ma w nich 0,5 cm zapasu) i teraz zastanawiam się, jaki rozmiar zimowych mu kupić. Wzięłam mu rozm. 24 (ma w nich 1 cm zapasu), ale pani w sklepie powiedziała mi, że na pewno nie będą one na cały zimowy sezon, bo mu nóżka urośnie. A jak powiedziałam, że w takim razie wezmę 25, to powiedziała, że będą za duże:( Dodam, że w rozmiarze 25 miałby 1,5 cm zapasu (bo w ecco rozmiar zmienia się tylko o 0,5 cm) i zastanawiam się, co zrobić. Czy nie lepiej ten rozm. 24 (w których ma 1 cm zapasu) zamienić jednak na te 25 (z 1,5 cm zapasem)? Jak sądzicie, czy 1,5 cm zapas będzie ok czy to za dużo? Boję się, że z tych z 1 cm zapasem wyrośnie np. w styczniu i będę musiała drugi raz wywalić 200 zł. A zima trwa aż pół roku i nie wiem co robić:( Z jakim zapasem kupujecie buty swoim maluchom? Dodam, że synek ma 2 lata. A niestety w sklepie nie miałam możliwości przymiarki mu rozm. 25, bo takiego nie mieli i musiałabym zamawiać go przez internet..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
albo kupić jedne buty w czasie zimy a nie w październiku ... no ale wtedy nie za 200 a 300 ...

a teraz KLU do tych które stosują się do wiedzy i doswiadczenia ZAWITKOWSKIEGO

Co On by powiedział na buty 2 rozmiary za duże ??

eee ??

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dejwi ale w tym wypadku buty niby będą większe o 2 numery, ale w rzeczywistości to jest tylko 1,5 cm (a 1 cm zapasu powinien być zachowany normalnie). a 0,5 cm to nie jest przecież dużo, a wiadomo że zimą dojdzie jeszcze cieplejsza skarpetka.
a wiecie ze dziecko nie może mieć za dużych butów ...

a wiecie że można mu krzywdę tym zrobić ...

a same chciałybyście mieć buty 2 rozmiary za duże ?

jak noga wtedy ma się trzymać buta i "nie wykręcać" ?

a może lepiej zamiast marka ECCO za 200 to dwie pary za 100 ?? np w Akpolu - tak kupiłam w zeszłym roku

tez wziełabym 25
moja ma niecałe 15cm i kupiłam jej butki 17cm ale wypada tak 16,8 w rzeczywistosci więc na twoim miejscu brałabym 25rozm.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

do góry