Widok

Dobry ginekolog w Gdańsku - pilne !!!

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam wszystkie mamy i przyszłe mamy :)
Poszukuję dobrej Pani ginekolog w Gdańsku - jestem w ciaży :))))))) 9 tydz.
Chodze do swiss med, ale nie mam 100% przekonania do mojej Pani dr - dla mnie jest za zimna i za mało mówna - fachowości wiedzy też nie potrafię ocenić, ale nie chcę ryzykować zdrowia mojego maleństwa
Prosze o namiary na dobrych lekarzy
Dziękuję za pomoc :)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mincewicz Naroch odradzam- pani bardzo niekulturalna, przy każdej wizycie wszczynała dyskusje na tematy osobiste, jakby wszystkie rozumy tego świata zjadła, m. in. za każdym razem kazała mi zerwać z moim narzeczonym, nie wiadomo dlaczego. Wyśmiewała także moje drobne mankamenty urody będące wynikiem 5 kg nadwagi, sama naprawdę nie będąc modelką. Jako lekarz może i rzeczowa, ale psychicznie to poczulam się zgwałcona.
Ja chodze do Klasy- Mazurkiewicz, w sumie to chcialam ja zmienic bo wydaje mi sie nie do pogadania,poszlam do Invikty do Paszkiewicz a ta to juz wogole tragedia nawet mnie nie zbadala tylko wypisala recepte!!!
Myslalam o Narloch, moja kumpela do niej chodzi i sobie chwali, ale tu zadnej pozytywnej opini nie widzialam ehhh chyba zostane u Klasy

Ja też bardzo ją sobie chwalę. Chodzę do niej już z 8 lat i ani razu się nie zawiodłam. Szczerze polecam!!!

A ja polecam dr Danute Kardzis.Przyjmuje w przychodni na Podbielanskiej,ma tez gabinet na Korzennej.Ja jestem z niej naprawde zadowolona,kieruje na wszystkie mozliwe badania,wszystko jasno objasnia.Moje wszystkie znajome do niej chodzily i chodza i sobie chwala.Polecam
Rina a wiesz moze gdzie poza swissmedem przyjmuje dr Klasa?

Jak najbardziej polecam. Jest miła, sympatyczna i wszystko spokojnie tłumaczy. Mimo, iż wie, że kolejka do niej za drzwiami, nie spieszy się, tylko spokojnie wysłucha i odpowie na każde pytanie. Do przychodni w Sopocie nr 585505566. A jeżeli chcesz na Beniowskiego, to trzeba na komórkę do Pani dr zadzwonić. 605407184
cyt:"Pracuje na Klinicznej. W ramach NFZ przyjmuje w Sopocie w ABC Family Med na Małopolskiej. Tuż przy skm Sopot Kamienny Potok. Niestety bardzo długo się czeka na termin. Nawet do 2 miesięcy. Ale warto poczekać. A jak się spieszy to prywatnie w Oliwie na Beniowskiego. Cena przystępna 60 zl."
A mozesz podać numer telefonu do Pani doktor? i na Beniowskiego jaki numer? Czy poleciłabyś tę Panią doktor dla nastoletniej dziewczyny?
Oki ;-) kobietom w ciąży nie odmawia się.
Ja idę tak kontrolnie dlatego mogę też na wizyte poczekac do 17.12. i umówiłam się ABC i zdaję sobie sprawę jak jest w NFZ, gdybym miała potrzebę to poszłabym prywatnie.
Tylko przygotuj sie, że może być troche przesunięcia w czasie. Łapińska jest dobrym człowiekiem i ciężarówki przyjmuje czasem między pacjentkami. W końcu ciężarne 2 miesięcy na termin nie mogą czekać. A kolejki do niej są zawsze.
zarejestrowałam się na wizytę do Sopotu, jeśli zrobi na mnie dobre wrażenie to wtedy pewnie zdecyduję się na wizyty prywatne. Pozdrówka
Za to Tomczyk naprawdę polecam.

Narloch przyjmuje też na Pomorskiej w Medycynie Rodzinnej. Poszłam do niej na początku ciąży, gdyż nie mogłam dostać się do Tomczyk. Generalnie złego wrażenia nie zrobiła, ale zdziwiło mnie to, że przeprowadziła bardzo powierzchowny wywiad. No i ma dość nieprzyjemną aparycję...Po wizycie spotkałam znajomą położną, która zdecydowanie odradziła mi Narloch, gdyż podobno nadaje się tylko do wypisywania zwolnień i tabletek anty bez badań.

Tak ok 35. Może ciut więcej. Prowadziła ciążę mojej koleżanki 9 lat temu i stąd wiem, że nie jest już taka młoda. Jest bardzo miła i cierpliwie wszystko tłumaczy. Ja jestem bardzo zadowolona.
Dokładnie. Siłą od pługa odciągnieta. To ona teraz przyjmuje w Swessmedzie??? Jak mają tam takich lekarzy to ja dziękuje...

Rina napisał(a):

> Eos, ile kosztuje wizyta u Twojej dr?

Przepraszam, że dopiero teraz odpisuję ale nie zaglądałam na forum- tak jak napisała Beata13 wizyta kosztuje 60 zł i jest w tym USG dopochwowe i brzuszne.
Jeszcze raz szczerze polecam- moja ciąża nie obyła się bez problemów ale myślę, że to dzięki zaleceniom Pani doktor jestem teraz szczęśliwą mamusią.
Po za tym o tym, że jest dobra myślę, że może świadczyć fakt, że zawsze w poczekalni widziałam kilka przyszłych mamuś.
Ja też nie polecam pani Narloch. Trafiłam do niej w pierwszych tygodniach ciąży jeden jedyny raz i więcej nie pójdę. Firma w której pracuję wykupiła dla swych pracowników pakiet usług w Swissmedzie, więc ja tam chodzę tak jakby prywatnie i nie obowiązuje mnie książeczka rum-owska. Pani Narloch po zbadaniu mnie poprosiła o moją książeczke,a gdy powiedziałam,że jej przy sobie nie mam,nie dała mi dojść do słowa. Zaczęła na mnie krzyczeć "kto za panią zapłaci,a jaką ja mam pewność,że pani jest ubezpieczona,skąd mam wiedzieć,że firma za mnie odprowadza składki itp". Uświadomiłam panią doktor że mój pracodawca oprócz składek płaci jeszcze kilkanaście tysięcy miesięcznie za korzystanie z usług Swissmedu. Była to dla mnie bardzo przykra sytuacja,takie zdarzenie nie miało miejsca nigdy wcześniej,a pani doktor szczęka opadła,zaczęła mnie przepraszać i zaraz ton zmieniła próbując być milutka,ja się bardzo zdenerwowałam co w ciąży raczej nie jest wskazane.
Poza tym ta kobieta była niezadbana,miała tłuste włosy,czuć było od niej zapach papierosów,którego nie znoszę i wogóle nie przedstawiła się dla mnie sympatycznie. Może dla niektórych to nie jest ważne,ale dla mnie wygląd estetyczny też się liczy.
Acha,poza tym ta pani ginekolog zwracała się do mnie na TY,sprawiała wrażenie małorozgarniętej i kilka razy pytała się mnie o to samo np. o termin ostatniej miesiączki czy datę urodzenia.
tak :) sory ze nie odpisalam ale obiadek robie...

Jasne , mogę napisać Ci na gg. Jestes teraz?

Mogłabyś mi napisać dla czego? jeśli nie chcesz na forum to na meila :) albo GG... wszelkie opinie będą dla mnie pomocne...

Tylko nie Mincewicz - Narloch!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry