Widok

Dojrzałość łożyska

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny bylam w czwratek u Preisa na USg i niby wszytsko w porzadku po za szyjka oczywiście ale do tego juz przywyklam .
Zastanawiam sie nad dojrzałościa łozyska .
3 tygodnie wczesniej w 21 tygodniu miałam I stopien dojrzałości teraz Preis oznaczył go jak II stopień (24 tydzień)
jak Maciej pytał czy wszytsko jest oki to odpowiedział że na tym etapie ciązy tak i kazał sie zglosic na USg za 1,5 miesiąca,
ja mimo wszytsko martwię sie ta dojrzałością II stopnia bo podobno powinna sie pojawic dopiero w 3 trymestrze a im później tym lepiej.
Lekarz badał mi tez przepływy i nic nie mówił zeby było źle.

Jak to było u was? czy mam sie czym martwić czy nie ?
Wizyte u mojej lekarki mam dopiero 15 kwietnia a nie chcę panikować

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ale czym się zmartwiłaś??,ze Praiss powiedział Ci, że jest dobrze:)))))))))))))))))))))))))))))))))Magda, będzie, jak z Twoją cukrzycą i wszystkimi innymi dolegliwościami, których już nawet nie pamiętam:))spoko, będzie dobrze:))
no wiem że musi byc dobrze ale sie troszke tym zmartwilam

Oj Magda, Magda....

Czy skoro lekarz - i to tak dobry - powiedział, że na tym etapie ciąży NIE MA SIę CZYM NIEPOKOIć - to czy naprawdę musisz szukać jednak czegoś, czym się zmartwisz?

Przecież każdy przechodzi to inaczej i nie ma co porównywać wyników.
Przecież Twój przypadek jest w ogóle wyjątkowy!
Piszę to w trosce i przytulam na pocieszenie! Trzymajcie się dzielnie!

Pmagdalena, Preis to dobry specjalista, który może nie jest zbyt uprzejmy ale na rzeczy się zna. Jeśli on powiedział, że masz się nie martwić to się nie martw. Ja miałam usg w 20 i 34 tygodniu, więc porównać nawet nie można. Zresztą po co. U każdego może być inaczej!! Głowa do góry! Jest dobrze!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

do góry