Widok

Domowe przedszkole w Orłowie

Orłowo Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy któras z Was słyszała cos o tym miejscu? bedę wdzieczna za jakieś info
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Chodzi Ci o http://www.domowe-przedszkole.pl/ ? Mój synek chodzi tam juz od 8 miesięcy i bardzo sobie chwalę to przedszkole
tak o to mi chodzi
a coś wiecej moglabys powiedziec bo koszta nie najtansze ...niestety
jak z wyposażeniem ?ile jest dzieci w grupie ile opiekunek itd? na stronie internetowej zawsze jest kolorowo wszystko opisane chcialabym poznac subiektwne odczucia mam
Cena średnia jak na prywatne przedszkole; początkowo była nawet wyższa. Ale w tej cenie jest komplet zajęć (opisanych na stronie). Dzieci jest niedużo - wszystkich razem do kilkanastu (nie jest stała liczba, bo niektórzy rodzice rezygnują, a z kolei przychodzą nowe dzieci). Przedszkole mieści się w willi, maluchy (2-3 latki, słyszałam, że przyjmuja juz też 1,5- roczniaki) urzęduja u góry. Tam tez jest łazienka dla dzieci i biuro. Na dole jest "duża" sala, jadalnia i kuchnia. Na podwórku miesci sie mały plac zabaw. Opiekunki są młode, ale wykształcone, bardzo sympatyczne i pomysłowe. Na początku i pod koniec dnia (gdy dzieci jest mało) jest 1 opiekunka, w ciągu dnia 2-3.
Współpraca w rodzicami jest bardzo dobra, wszystko można obgadać. Dyrektorka z niczym nie robi problemów. Jeśli interesuje cię menu lub plan zajęć moge ci przesłać z poprzednich miesięcy na e-maila
hej dziękuje bardzo za opinie byłam już na stronce i doczytałam :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

do góry