Widok

Dr Adam Szulc Medicover Gdańsk

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny prosze o opinie na temat tego gin. bo niewiele o nim mogę znaleźć w necie a nie mam kogo zapytać. Byłam u niego raz i nie wiem czy u niego zostać? Proszę o podpowiedzi.
Dziękuje z góry za info.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
napisze krótko rzeźnik miałam tę nie przyjemnosc spotkania Go na porodówce państwowo nie prywatnie uwierzcie mi wiem co piszę trzy miesiace nie mogłam siedzieć. A moj lekarz przepraszał mnie za Niego to tyle.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
Bardzo dobry i miły lekarz. Przyjmuje w Swissmedzie. Polecam.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziewczyny, skąd się biorą tak skrajne opinie nt lekarze - nie tylko tego? raz że badanie bardzo bolesne, raz wychwalanie pod niebiosa..
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://www.znanylekarz.pl/40097/adam-szulc/ginekolog/gdansk
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
rewelacja!! Pan doktor robil mi cc w Swissmedzie, jest nie tylko mily, baaardzo delikatny przy badaniach a samo ciecie wykonal perfekcyjnie!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
Lekarz pierwsza klasa. Mega delikatny, kontaktowy, zawsze odpowie na każde pytanie, zleca wykonanie przeróżnych badań - kobieta, która jest w swojej pierwszej ciąży o nic nie musi się martwić bo na 99% Dr. Szulc wszystko będzie miał pod kontrolą. Polecam!
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja tego lekarza znam z innej strony. Bardzo kompetentny, opawiadający wszystko w szczegółach i naprawde dbający o pacjentke. Badanie ginekologiczne jest maxymalnie łagodne w jego wykonaniu. No i zleca dużo badań więc nie trzeba o nic prosić o zwolnienie tym bardziej. Druga ciąża napewno też bedzie prowadzona u niego. Aaa i mozna do niego zadzwonić albo napisac SMSa i każdej godzinie i zawsze szczegółowo odpowie- sam daje swój numer teleonu, co wczesniej u innych ginów mi sie nie zdarzyło.Nie mam mu nic do zarzucenia- taka jest moja opinia.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1
Byalm w medicoverze na usg na poczatku ciazy ok 7 tydzien zeby stierdzic ciaze to wyobrazcie sobie wyprosil mojego MEŻA!!!!potem znowu spotkalam go w swesmedzie na porodowce to byl tak przemily ze poprostu nie spotkalam takiego lekarza!!Ale mysle ze nie jest najlepszym fachowcem...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7
Nie wiem skąd te niegatywne opinie. Lekarz jest naprawdę dobry i robi bardzo miłe wrażenie. Osobiście polecam.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziękuje dziewczyny juz zwiałam od niego! Wielkie dzięki:)
Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Straszny burak, niemiły, niesympatyczny, wręcz niegrzeczny. Omijaj szerokim łukiem.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 11
nie chodź do tego rzeźnika! Jest niedelikatny, zawsze poddenerwowany, nic nie chce mówić, nie wzbudza zaufania...
Tu poczytaj sobie:
http://forum.trojmiasto.pl/Prosze-o-opinie-o-lekarzach-t66772.html?hl=Szulc#hl
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 11
ja chodziłam do niego na usg ciąży, i musialam sie go o wszystko wypytywac , bo sam niewiele mówił .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry