Widok
Hmm widze że co osoba to inna opinia:-)
Ja przez cały okres ciąży chodziłam do tej Pani Doktor na USG,zawsze bardzo miła,profesjonalnie odpowiadała mi na wszystkie pytania i wątlpliwości,nawet ząrtowała sobie z mężem:) Byłam bardzo zadowolona z jej opieki. Przy kolejnym dziecku również USG będę wykonywać u niej.
Nie wiem być może to dlatego,że prywatnie:) Ale nie mam żadnych zastrzeżeń.
Ja przez cały okres ciąży chodziłam do tej Pani Doktor na USG,zawsze bardzo miła,profesjonalnie odpowiadała mi na wszystkie pytania i wątlpliwości,nawet ząrtowała sobie z mężem:) Byłam bardzo zadowolona z jej opieki. Przy kolejnym dziecku również USG będę wykonywać u niej.
Nie wiem być może to dlatego,że prywatnie:) Ale nie mam żadnych zastrzeżeń.
moja pierwsza ginekologiczna wizyta odbyła się właśnie u tej pani doktor, wtedy jeszcze na służbę zdrowia w przychodni swissmed
nie byłam już jakąś małolatką, ale na pierwszej w życiu wizycie chciała mnie umówić na zabieg wypalania nadżerki, mimo, że nie rodziłam jeszcze
nie wysłała mnie na dodatkowe badania
poszłam potem na konsultacje do innego lekarza, który stwierdził, że jest niewielka, nie warto jej ruszać, póki nie urodzę
trafiłam do niej jeszcze później przypadkiem i nawet słowem o tym nie wspomniała
ogólnie mam do niej mieszane uczucia
nie byłam już jakąś małolatką, ale na pierwszej w życiu wizycie chciała mnie umówić na zabieg wypalania nadżerki, mimo, że nie rodziłam jeszcze
nie wysłała mnie na dodatkowe badania
poszłam potem na konsultacje do innego lekarza, który stwierdził, że jest niewielka, nie warto jej ruszać, póki nie urodzę
trafiłam do niej jeszcze później przypadkiem i nawet słowem o tym nie wspomniała
ogólnie mam do niej mieszane uczucia
Ja byłam ale tylko na jednej wizycie kontrolnej, nie związanej z ciążą, nie wiem jak to świadczy o lekarzu, ale pani doktor próbowała mi zasugerować rodzaj antykoncepcji choć ją o to nie prosiłam, bez żadnych badań. Dodam tylko że miałam wtedy 23 lata i nie byłam jakąś tam małolatą, której potrzebne byłyby takie rady.